Spring til indhold

Webinar

Hvad er et Webinar?

 Et Webinar er en online undervisningsform, på samme måde som på et fysisk kursus eller seminar. Deraf navnet Webinar.
Man mødes på et traditionelt kursus eller seminar med de andre deltagere et bestemt kursussted.
Et Webinar foregår via computer, tablet eller smartphone med en internetforbindelse.

Målgruppe
Målgruppen for denne række af webinarer om parforhold er ressourcestærke, motiverede mennesker, der ønsker at lære nye færdigheder og strategier til at få et bedre liv sammen.
En undersøgelse har for nylig vist, at 93% af danskere i parforhold ikke gør noget aktivt for at forbygge udfordringer eller løse problemerne – andet end at lade stå til eller skilsmisse. Målgruppen for webinaret er de 7% af befolkningen i parforhold, der ønsker at gøre noget effektivt ved de grundlæggende udfordringer for at løse problemerne.
Ved enhver smerte, enten fysisk, følelsesmæssig eller intellektuel, er symptombehandling den letteste og mest behagelige måde at afhjælpe problemerne på. Hvis det havde været nemt at fjerne problemernes årsager, havde man nok gjort det for længst. Her skal det lige indskydes, at det IKKE er partneren, men derimod ens egne holdninger, overbevisninger og dårlige vaner, der er hovedårsagen til problemerne.
Hvis begge parter i parforholdet er tilstrækkeligt motiveret til at arbejde samme om at løse problemerne, vil resultatet være det bedste.
Webinaret om parforhold er en slags interaktiv gruppeterapi, hvor man sidder helt anonymt hjemme hos sig selv, og heller ikke er i stand til at se eller høre de andre deltagere. Det passer de fleste godt ikke at få afsløret noget om sit parforhold, og det sparer også rejsetid.
Webinarets hjælpere står for det tekniske, samt formidler spørgsmål fra deltagerne, mens værten er fokuseret på dagens emne og besvarelse af spørgsmål.
Der er webinar 3-4 gange om måneden.

 
Klik her for at se flere anmeldelser

Hvordan foregår det?
Ligesom på et fysisk kursus, har du mulighed for at stille skriftlige spørgsmål undervejs.
Dette gøres til højre på skærmen med chatboxen, hvor der er mulighed for at skrive spørgsmålene, som enten besvares med det samme eller senere. Husk at trykke på Enter, når du har skrevet dit spørgsmål.
Ingen andre kan se, hvad du skriver. Kun assistenterne på webinaret. De ser spørgsmålene og stiller dem til mig en gang imellem.

Hvis du får lyst til at deltage aktivt i webinaret med spørgsmål og dialog, skal du i forvejen have downloaded et lille program på din computer.
Bed mig om at sende dig en speciel vejledning i, hvordan du gør.

Udstyr
• En computer, tablet eller Smartphone, helst med browseren Crome
• En stabil internetforbindelse, da et ”live” webinar kræver stor båndbredde. Så brug helst en ledning, frem for wire-less.
• Helst hovedtelefoner eller headset, dels for at computerens højttalere ikke skaber hyletone eller ekko, og for at du kan være tættere på lyden, så du ikke bliver forstyrret.

Download Google Chrome til DESKTOP eller LAPTOP her: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html
Download Google Chrome til MOBIL-ENHED her: https://www.google.com/chrome/browser/mobile/index.html

Jeg laver webinar fra www.SuperRelation.com

.