Spring til indhold

Bøger

Mikael Hoffmann

Vil du have et bedre parforhold? Her er bøgerne.

Jeg har skrevet nogle bøger om parforhold, og her er to af dem, nemlig 1) den hurtigt læste og 2) den store selv-hjælps-bog.

Den hurtigt læste:

“7 vaner, som ødelægger parforhold – og hvad I kan gøre for at ændre dem!”

Mange par oplever udfordringer i deres parforhold.
Alt for mange par!
Alt for store udfordringer!
Alt for mange brud!

I denne bog gennemgås essensen af de syv mest almindelige problemer og dårlige vaner i parforholdet. For hvert af problemerne gives forslag til, hvordan I bliver i stand til at løse dem selv. Der er en række helt konkrete kommunikationsværktøjer, og for hver af områderne er der en case-story.

Pris 87 kroner

www.parforhold-parterapi.dk/7vaner

7 vaner 7 vaner

7 vaner
Den store selv-hjælps-bog (Grund-bogen):

“Partner for livet”

Denne bog er skrevet for jer, der savner helt konkrete værktøjer til at håndtere de udfordringer, der kan opstå i jeres parforhold.

Bogen her viser jer, hvordan I kan prioritere hinanden og jeres egne roller som henholdsvis mand og kvinde, for at de uundgåelige problemer i parforholdet bliver så små som muligt.

Det er en selvhjælpsbog, der primært koncentrerer sig om årsagsbearbejdning og problemløsning.

Pris 247 kroner

www.parforhold-parterapi.dk/partner-for-livet

Partner for livet Partner for livet

partner4
”Frihed – med bedre parforhold”
– om hvordan I opnår lykke og harmoni i jeres relation.
196 sider
www.parforhold-parterapi.dk/frihed
Datingsider
”Datingsider – sider af dating”
Fra single til parforhold – om hvordan man kommer i balance, så man tiltrækker sig sin ideelle partner og parforholdet varer ved.
252 sider
Datingsider
”Hvad er parterapi?”
Bogen giver en større forståelse for hvad der kræves, for at ændre en uhensigtsmæssig og smertefuld kurs i parforholdet, over til et liv sammen med partneren med tillid, tryghed, respekt for hinanden og kærlighed.
68 sider
(kun for mine personlige klienter)
Hvad er parterapi?

Hvis du køber dem som Kindle på fx www.Amazon.com kan du på www.robobraille.org eller www.voicedream.com “oversætte” dem til en audio.

eReolen (Biblioteket) kan du også låne mine bøger

biblioteks bøger
www.ereolen.dk/search/ting/mikael%20hoffmann?Mikael Hoffmann


Læs mere om parterapiwww.parforhold-parterapi.dk/parterapi.

Klik her - for at læse min nye artikel om hvordan I får bedre sex i parforholdet.

 


Trives du ♥ – eller gør det ondt i parforholdet?

 • Jeg kan redde og forbedre jeres parforhold hurtigt og effektivt med helt konkrete kommunikations-værktøjer og -strategier, så I kommer til at forstå hinanden.
 • Hvis parforholdet er i kaos med angst, vrede, forvirring eller stress, kan der være brug for overblik, struktur og faste fælles spilleregler for at skabe gensidig forståelse for hinanden.
 • Jeg er en slags kørelærer, der underviser i ”Parforholdets Færdselsregler”. På en måde drejer det sig om både teori, parallelparkering, bykørsel, natkørsel og glatbanen. Alt sammen skal læres grundigt, inden man finder sin egen kørestil – også i parforholdet!
parterapi Mikael Hoffmann

Parterapeut Mikael Hoffmann

Læs her om hvordan du i kun 7 lette trin kan forbedre dit parforhold.

.

13 tanker om “Bøger”

 1. Tak til Michael, som har valgt at dele sine erfaringer og sin viden med os om det svære parforhold. Med konkrete tips og gode historier guider Michael os ud ad en vej, der kun kan give os mod på at blive mere bevidst om os selv, vores ønsker og drømme og ikke mindst hvad vi kan bidrage med i forholdet.
  Der er rigtig meget godt stof i denne bog – også stof, der er værd at overveje, hvis du gerne vil beholde dine gode venner.
  Og som Michael så rigtigt pointere: Et godt parforhold kommer ikke af sig selv, det skal plejes og dyrkes og vedligeholdes.
  Så: Læs den sammen med din partner….

 2. Frihed – med bedre parforhold er en bog, som jeg er ked af jeg ikke læste da jeg var 30 år. Før jeg blev enlig mor og singel.
  Derfor vil jeg opfordre forældre til voksne børn, at give bogen til dem i gave. Det er måske den bedste gave en mor kan give sit barn. Nøglen til et lykkeligt liv ! Det kan måske ændre skilsmissestadistikken fremover.
  Det at være bevidst om, at man skal arbejde for sit parforhold og prioriterer det højest af alt, er en vigtig viden. Nytårskuren er en virkelig god ide, som også kan bruges af enlige med børn. Og vent ikke til Nytår. Brug den 1. Marts.

 3. Barbara Landmark

  efter at have læst “Frihed med bedre parforhold” er jeg blevet endnu mere bevidst om, at det er nødvendigt selv at gøre en indsats for at få en god livskvalitet. Bogen støtter mig i troen på, at det er muligt at ændre sig og få et godt parforhold. Der er nogle spørgsmål i bogen, som jeg vil bruge, når jeg finder min soulmate. Mikael Hoffmanns nytårsritual vil jeg nok bruge i det kommende nytår.

 4. Bogen er velskrevet og let tilgængelig. De temaer der berøres kan jeg genkende efter 45 år´s ægteskab. Der er ikke tvivl om, at der er perioder i alle samliv, hvor der vil være situationer, hvor det tages op til overvejelse om et samliv/ægteskab skal fortsætte. Her ville samtaler med en parterapeut kunne gøre, at man kom nemmere og hurtigere igennem til den rigtige beslutning. Ofte har det været i situationer, hvor det var arbejdspladsen/kollegaerne eller personer i familien der var blevet ens problem, men at det blev partneren det gik ud over, fordi man i situationen ikke kunne se, hvad der var problemet. En uvildig trediepart er altid godt.

 5. Frihed med bedre parforhold, er en bog for alle, som ønsker et godt og givende parforhold. Den er fyldt med gode råd og inspiration til dem, der ikke vil nøjes, når det kommer til deres parforhold. Er du en af dem, så synes jeg du skulle læse bogen.

 6. Tillykke med bogen, glæder mig at læse den – der er jo altid noget jeg kan lære, som kan gøre mit forhold endnu bedre 🙂

 7. ulrich.holmsteen@arcor.de

  Et stort hip hip hurae for en bog der endelig siger tingene saa man kan forstaa dem, og til manden der ryster paa hovedet og siger saadan noget pjat, det er netop dig der har allermest brug for at läse den, den har givet mig en hel del at tänke over. Held og lykke med parforholdet fremover til alle .

 8. Bogen rammer mig især der hvor jeg lader stå til og ikke løser et opstået problem. Over ordnet er det en bog som mange par kan have gavn af at læse. Jeg vil bestemt anbefale bogen.

 9. Frihed med bedre parforhold er igangsætter på mit nye “parforhold”, Jeg er en ældre gråhåret freelanceunderviser med knas i parforholdet og ofte på kollisotionskurs med min søn på 11 år. Speciel kapitlerne hvad tænder mænd på og hvad tænder kvinder på samt kapitlet parforholdets sociale kapital er for mig rigtig god læsning og læring.
  Mikael – tillykke med bogen, som jeg håber vil hjælpe mange skrantende parforhold tilbage på sporet igen!

 10. Jeg vil varmt anbefale enhver at læse denne bog. Min kone og jeg har med stor fornøjelse læst den sammen og snakket om de guldkorn, Mikael kommer med. Vi har også anbefalet den til flere af vores venner, der har det lidt svært i parforholdet.

 11. Sommetider kan det være ganske rart at få sat tingene lidt på plads. Det gælder i alle livets forhold og ikke mindst i vores parforhold. Ofte er det dog netop der, hvor vi undlader at servicetjekke, og det gør Mikael opmærksom på med sin bog. Bogen er let tilgængelig med mange gode pointer – ikke mindst anbefalingen af spillet Monogamy, som jeg overraskede min mand med. Han hader ellers alle spil, men dette gjorde lykke. Ikke at vi nåede ret langt i spillet, men vi fik grinet meget og havde en dejlig aften.

 12. Barbara Landmark

  2.udgave af bogen er mere flydende og velskrevet. Den formidler optimisme og håb til læseren. Det er dejligt at møde en forfatter, der tror på, at forandring til det bedre er mulig.
  Barbara Landmark

Der er lukket for kommentarer.