Spring til indhold

GDPR

Datasikkerhed og datatryghed

tryghed

Registrering og opbevaring af data

 Hos mig bliver alle informationer om klienter trygt og sikkert opbevaret nedskrevet på papir i mapper i et aflåst stålskab i mit hjem. Disse informationer består typisk udelukkende af eksempelvis øvelser, vi har lavet i kliniklokalet, samt emneområder, vi har berørt. Det svarer lidt til et fitness center, der skriver ned, hvor mange kilo du har løftet, og hvor langt du er nået. Ikke andet.

Samtlige elektroniske informationer om klienter begrænser sig til fornavne, emails, telefonnumre og mødeaftaler. Disse bliver opbevaret på sikre servere og portaler.

Endvidere kan eventuelt interesserede bruge en kontakt-formular inden en samtale med mig.

Sikkerhed, tillid og tryghed er særdeles væsentlige i min praksis. Uden det, ville jeg aldrig have fået en velfungerende og succesfuld forretning, og sådan har det været lige siden jeg startede tilbage i 1994 som selvstændig psykoterapeut og coach.

 
Klik her for at se flere anmeldelser

Samtykkeerklæring

I henhold til den nye datalovgivning skal I (mundtligt) give jeres samtykke til, at par-coach Mikael Hoffmann indsamler og behandler persondata om jer i forbindelse med forløbet hos ham. Hans formål med behandlingen er at yde psykoterapi, par-coaching og smertelindring. Oplysningerne gemmes i højst 5 år, eller til I beder om at få dem slettet.

I er bekendt med, at I ifølge EU’s nye persondataforordning, gældende fra 25. maj 2018, har følgende rettigheder:
• Ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om jer,
• Ret til at protestere mod, at behandling af oplysninger finder sted,
• Ret til at protestere mod, at oplysninger om jer videregives med henblik på markedsføring, og
• Ret til at få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet, samt i den forbindelse at forlange, at andre, der har modtaget oplysningerne, orienteres om dette.

(De sidste to punkter vil aldrig finde sted hos mig.)
I er bekendt med, at I kan læse mere om persondataloven på www.datatilsynet.dk, hvortil I også kan rette eventuelle klager over behandlingen af personoplysninger.

Facebook

facebookInd imellem laver jeg spørgeundersøgelser på fx Facebook eller Google, og opbevaring af disse data overholder alle databeskyttelsesregler. Når du i formularen trykker “send” accepterer du samtidig, at jeg har lov til at gemme dine data til analyser, fx af hvad min næste bog skal indeholde af hovedtemaer eller oplæg til en samtale med mig.

.