Tilbud og priser

Vent ikke, til det er alt for sent.
Ring til mig med det samme på telefon 21 79 18 50 for at aftale en uforpligtende afklarende coaching-samtale uden udgift for dig. 

Læs mere om parterapiwww.parforhold-parterapi.dk/parterapi.

Helt gratis:

Mine to mest populære bøger kan lånes på biblioteket (eReolen) som eBøger.

biblioteks bøger
www.ereolen.dk/search/ting/mikael%20hoffmann?

Læs boganmeldelse på: www.bogsyn.dk/index.php/litteratur/1107-partner-for-livet.html

Klik her for at se hvilke biblioteker, der har bogen “Partner for livet“.


Mere gratis materiale

Flere end 300 videoer om parforhold, kommunikationsværktøjer og meget mere på YouTube-playlisten: www.parforholds-lodsen.dk.

Mere end 500 artikler på denne hjemmeside skrevet af mig. Jeg forklarer meget grundigt og omhyggeligt, hvad jeg laver. Få et overblik her.


Uforpligtende afklarende coaching-samtale på 45 minutter – uden udgift for dig.

Mikael HoffmannKlik her for at kontakte mig for at bestille en tid til en samtale uden beregning.
.

Der er tre grunde til, at jeg, inden et eventuelt samarbejde, tilbyder jer (enten hver især eller sammen m. medhør på telefonen) en samtale:

  • Min erfaring er, at det skaber tryghed og tillid i et eventuelt kommende samarbejde
  • Mine klienter køber ikke “katten i sækken”, men får et kvalificeret grundlag at vælge en coach/parterapeut på
  • Jeg selv får et overblik over jeres situation og kan vurdere, om jeg er den rette til at hjælpe jer

Med denne samtale kan I dels høre og fornemme, hvordan jeg er, og den måde jeg arbejder på.

Dels vil jeg også kunne finde ud af, om jeg er dén, der skal hjælpe jer med jeres udfordringer.


Hvis I vil bruge 45 minutter over telefonen, vil I opnå følgende:

  • I vil få mere klarhed over, hvilket parforhold I ønsker jer.
  • Jeg vil hjælpe jer med at identificere det vigtigste, som stopper jer, og forhindrer jer i at opnå det, I gerne vil have.
  • Bagefter vil I vide, hvilke skridt I har brug for at tage, for at nå jeres mål, og om jeg er den rette til at hjælpe jer.

10 sikre tegn på, at din partner manipulerer dig i parforholdet.
Klik her, for at læse, hvordan du undgår manipulationerne.


Fem fordele for jer med en uforpligtende afklaringssamtale sammen med mig:

1. Det vil give jer en følelse af større klarhed omkring jeres livssituation. Fx om hvordan I forbedrer jeres parforhold.

2. I vil opdage de væsentligste byggesten, der kan skabe fundamentet til jeres drømmes mål, fx balance mellem privatliv og arbejdsliv, samt forhold til børnene.

dreamstimemaximum_55478023. I vil få indtryk af de vigtigste omstændigheder, der afholder jer fra at prioritere jeres tid, hvilket vil give jer mere overskud i hverdagen.

4. I vil kunne identificere den vigtigste handling, som kan få jer til at bevæge jer fremad mod større tilfredshed med parforholdet og mere tid både til hinanden og til hver jeres interesser.

5. Når afklaringsmødet er slut, er I klar over, præcis hvad I skal gøre efterfølgende for at skabe en handlingsplan for jeres liv i den retning, I selv ønsker.

Den indledende afklarende samtale over telefonen koster jer ikke noget. Samtalen varer erfaringsmæssigt 45 minutter. Enten sammen alle tre med medhør på telefonen eller eventuelt hver for sig.

Se video med tilbuddet om den afklarende coaching-samtale over telefonen
Video - Gratis afklarende coachingsamtale
4:01 minutter
Klik her for at kontakte mig.


Garanti

Jeg stiller en garanti for mit arbejdes kvalitet. Læs mere om det på www.parforhold-parterapi.dk/spoergsmaal_og_svar/22-kan-du-give-garanti-for-dit-arbejde

Priser

Grunden til, at jeg ikke er i stand til at skrive nogen priser her på min hjemmeside, er fordi jeg af gode grunde ikke har nogen forudsætninger for at vide, hvad det kan komme til at koste.

tandlægerHvis du eksempelvis har ondt i en tand, kan du selvfølgelig godt ringe op til tandlægen, og spørge hvad det koster. Men tandlægen bliver nødt til at vide, om det er tilstrækkeligt med en tandrensning, eller om du har brug for en ny krone. Hvis det er en tand, der skal trækkes ud, bliver tandlægen også nødt til at tage forbehold for om tanden kommer ud med et svup, eller om stumperne skal opereres ud.
En dygtig og erfaren tandlæge vil kunne give dig nogle gode svar, efter at have undersøgt dig.
Du kan selvfølgelig altid shoppe rundt og spørge til forskellige tandlægers timepris, men hvor relevant er den egentlig for dig, hvis du har alvorligt ondt i en kindtand? Vil du vælge en tandlæge, der har en lav time-takst, og dermed risikere, at det måske er en nyuddannet tandlæge, der lige skal i gang med sit erhverv – eller endnu værre: En tandlæge, der mangler patienter, fordi vedkommende rent fagligt er for udygtig, og hvis klienter er holdt op med at komme der?
Hvilken tandlæge vil du vælge at give ansvaret for dine tænder – som forhåbentlig skal holde rigtigt mange år endnu?

Jeg bliver nødt til at kende jeres udfordringer, og vide hvad I ønsker at få ud af parterapien. Derfor tilbyder jeg altid en afklarende samtale, inden vi starter. Den er uden udgift for dig.

Dog kan jeg fortælle, at jeg ligger i den absolut dyre ende af skalaen. Grundene til dette er, at jeg er dygtig, jeg har rigtigt mange års af erfaring, og at jeg har stor succes med at få mennesker med at fungere igen som et lykkeligt par i et parforhold med tillid, tryghed, respekt for hinanden og kærlighed.
Min succes-rate er omkring 80%, hvilket er tårn-højt i denne branche.

“Når jeg som parterapeut opnår gode resultater på kort tid med parterapi, er det fordi jeg har brugt flere end 25 år på at lære at gøre det på få timer.
I betaler mig for årene.
Ikke for minutterne.
Derfor er min timeløn tilsyneladende ret høj.
Men alt er selvfølgelig relativt.
Hvad er et godt parforhold mange år fremover værd i kroner og øre?
Og hvad koster det at blive skilt? DET plejer ikke at være billigt……”

Se også www.parforhold-parterapi.dk/brevkassen#pris

Ring til mig på telefon 21 79 18 50, så vi kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer, og hvad det kan komme til at koste.

Rabat

Jeg giver ikke rabat.
Grunden er den enkle, at det er, hvad jeg som barn lærte af mine forældre, der ejede og drev en kro igennem 30 år.
Min far var kokken, og hvis en gæst prøvede at forhandle prisen på fx en fest, og pressede tilstrækkeligt hårdt på, betød det blot, at der kom mindre mad på bordet.
Prisen var prisen. Der skulle jo både betales for lys, varme, husleje, råvarer, lønninger osv.
Men hvis det lykkedes gæsten at presse prisen lidt ned, kom der til gengæld også lidt mindre mad på bordet.

Jeg giver mig selv 100% i mit arbejde som parterapeut.
Jeg ønsker ikke at gå på kompromis, eller at levere et anden-klasses stykke arbejde, eller kun at gøre noget halvhjertet.
Jeg kender mit værd, og jeg er super-dygtig til mit arbejde.

Til gengæld har jeg en rabat-ordning for mine fuldt betalende klienter, fx Forløbet/Pakken eller hvis I ønsker et klippekort med 10 sessioner. Jeg har både et standard forløb og jeg laver individuelle forløb. Men det aftaler vi individuelt, når I kommer her.


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Det ideelle parforhold

Forestil dig et øjeblik, at du er i stand til – uden frygt eller mistro – at kunne tale åbent og ærligt med din ægtefælle/partner. I har respekt for hinanden som mennesker, og I genfinder gang på gang den oprindelige gnist og glød mellem jer. Kort sagt, at I får et endnu bedre samliv og liv. Hvor meget ville det være værd for jer – og for jeres børn, som I er rollemodeller for? Ikke mindst for børnenes skyld er det vigtigt, at I har et godt samliv. Den primære opdragelsesparameter er, hvordan I har det indbyrdes – ikke hvad I siger eller gør.
Kunne du kort sagt tænke dig mere glæde og overskud i dagligdagen? At I har mulighed for at få mere positivt ud af livet, både sammen og hver for sig?


1:27 minutterFeedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelserGoogle anmeldersiderne vedrørende parterapien ved at klikke på desktop (hvis du sidder ved en computer) eller på mobil (hvis du har en mobiltelefon), samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser, som er anbefalinger sendt direkte til mig af klienter.


27:23 minutter

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/anbefalinger


Forskellige menneskers praktiske erfaringer med den afklarende coaching-samtale:


Linda Andrews, vinder af X-factor 2009

Afklaringssamtalen gav mig fokus på de ting, jeg gerne vil opnå. En gang imellem har jeg tendens til at fokusere på det, jeg ikke er i stand til, og de mål, jeg ikke når. Det gjorde mig glad helt ind i maven at finde ud af, at mine opnåelige mål faktisk ikke er så langt væk.


Helle Maj-Britt Christensen

Formand for Funktionærforeningen i Coop

Den afklarende samtale med Mikael var en øjenåbner for mig. Det gav mig en AHA-oplevelse at få øje på alle de ting, jeg selv kan gøre for at lette mit liv. Det lå lige til højrebenet at jeg kan bruge min kalender til at skabe tid og ro i min travle hverdag. Jeg kan sætte planlægningstid ind, så jeg ikke bliver forstyrret. Det har været med til at gøre min hverdag nemmere.

Efterfølgende har jeg valgt at arbejde videre på egen hånd, fordi jeg er uddannet intuitiv coach. Men Mikaels klare og skarpe spørgsmål hjalp mig, fordi han udefra kan se nogle ting, som man ikke selv kan eller vil se. Mikael motiverede mig til at få mine hjerneceller til at tænke anderledes.


Cliff Szast, Filialchef, Odense

Jeg har haft fornøjelsen af et par telefoniske samtaler med Michael.
Michael virker skarp, har en god vinkel til tingene og har en god struktur. En struktur der gør, at man ikke kommer i selvsving. Den sidste snak, vi havde på ca. 45 minutter, gennemgik vi nogle spørgsmål, som efterfølgende satte en masse tanker i gang hos mig selv. Tanker der gjorde, at jeg fik “flyttet fokus”. Jeg vidste, jeg selv havde svarene og derved løsningerne på mange af de dagligdagsting, jeg gik og ærgrede mig over, men svært ved, at finde den røde tråd og dermed “flyttet fokus”. Snakken har gjort, at nye tiltag er sat i søen.
Michael har efterfølgende sendt mig nogle artikler, han selv har skrevet. Den ene artikel gjorde stort indtryk – som familiefar til små børn, om tilgangen til det, at bruge alle kræfterne på de ting, man ikke mestre, frem for at bevare fokus på de ting man kan, vil og har interesse for, og derved skabe succes. En ting mange ledere, sikkert kunne overveje i deres opfølgning. Artiklen er kort og præcis og sætter tingene i perspektiv. Virkelig godt! Jeg kan varmt anbefale en personlig snak med Michael, og giver ham hermed mine bedste anbefalinger med på vejen…..


Annette Lykkemark, Roskilde

Annette LykkemarkAfklaringssamtalen tvang mig på den gode måde til at reflektere over, hvor jeg er i mit liv lige nu. Mikael bad mig også kikke tilbage og fremad og det hjalp mig med at sætte ord på de værdier, der er virkelig vigtige for mig. Det gav mig ro og afklaring til at træffe nogle vigtige prioriteringer og valg i mit liv, så jeg nu i højere grad end før, føler at jeg lever og handler i overensstemmelse med mine værdier.


Ole Gyldenløve, København

“Inden jeg havde afklaringssamtalen med Mikael Hoffmann, var jeg først lidt forvirret, om hvad jeg kunne gøre anderledes i mit arbejdsliv. Jeg var ikke nedtrykt, men var heller ikke ubetinget glad for at gå på arbejde.

Mikael og jeg have en samtale over telefonen af næsten en times varighed, og det fik sat nogen ting på plads i mit hoved. Det vigtigste var, at jeg fandt ud af, at man *er* sin egen lykkes smed, så hvis man beslutter sig for at være ked af det, så er man det. Og hvis man på den anden side beslutter sig for at være glad og tilfreds, så er man det.

Efter samtalen tænkte jeg en del over, hvordan jeg kunne gøre mit job til min fritidsbeskæftigelse og omvendt. Mikael spurgte mig blandt andet, hvad jeg ville foretage mig, hvis jeg havde alle muligheder i verden, og mit svar var, at jeg ville være fotograf. Jeg har fotograferet som hobby en stor del af mit liv, og jeg kunne godt tænke mig at komme til at tjene penge på det. Samtalen med Mikael gjorde, at jeg fik taget hul på processen, hvilket viste sig at være enormt energigivende.

Jeg kan helt klart anbefale andre at tage imod tilbuddet om en afklaringssamtale med Mikael, om hvad er det er, der trykker i livet, og hvad man selv kan gøre ved det. Mikael hjælper med at gøre det tydeligt, hvilke drømme man kan og skal gøre noget ved. Nogle af drømmene ligger så snublende nær ved hjertet, at man bliver nødt til at udleve dem, for at blive et helt og lykkeligt menneske. Andre drømme skal blot forblive drømme – Mikael kan hjælpe med at skelne den ene drøm fra den anden.”


Hanne Deckmann, København

Inden samtalen med Mikael var jeg meget frustreret og gal og usikker på mig selv. Jeg var faktisk ked af at have mit job. Da jeg talte med Mikael, rørte han blidt ved min usikkerhed og frustrationer. Det var dejligt at tale med en person, der ikke kendte mig, men som jeg kunne beskrive for, hvordan jeg havde det. Ud fra min egen beskrivelse, var det forståeligt, at jeg kunne have det skidt.

Mikael gav mig et skub og jeg fik en selverkendelse. Jeg tror på, at man kan helbrede sig selv. Derfor købte jeg efterfølgende en bog og lånte en anden. Jeg er sikker på at det vil bære frugt fremadrettet.

I min afdeling i banken skal vi til at udvide i udlandet, og jeg skulle i den forbindelse sende mit CV.

Hvis jeg ikke havde haft min samtale med Mikael, havde jeg måske spurgt mig selv: ”Hvorfor skal de vide dette?” I stedet har jeg fået mere selvtillid. Det gik i processen med CV’et op for mig, at jeg jo faktiske er meget dygtig, hvilket jeg ikke havde været klar over før min samtale med Mikael.

Så tak, Mikael, for hjælpen.


John Davies Madsen

Mikael har hjulpet mig i et kort afklaringsforløb omkring hvorvidt anvendelse af en coach kunne være noget for mig. Jeg er derfor nået til en erkendelse af, at jeg ikke er fremmed for et samarbejde med Mikael i fremtiden.


Dorte Justbjerg Hansen, Langeland

Efter ca. 4 år, ”som familie i krise” var tankerne og følelserne i kaos hos mig. Jeg var energiforladt og træt hele tiden. Mikael tilbød en afklarings- samtale, hvor spørgsmålene er meget klare og Mikael meget professionel og tydelig i at holde rammen, så ens egne svar står helt skarpt. Det gav en ro og overblik over min situation. Hvor jeg er i mit liv nu og hvad jeg skal gøre for at komme ud af følelsen ”som familie i krise” samt hvilken vej, jeg skal vandre på videre frem, for at nå mine mål. Det er helt fantastisk af Mikael, at tilbyde disse afklarings-samtaler helt gratis. Jeg følte mig meget tryg og dybt respekteret som menneske.


Anne Cronfelt, København

Jeg har haft den store fornøjelse, at have samtaler Mikael både pr. tlf. og en privat session.
Mikael har et enormt overskud og en udpræget empati for menneskene omkring ham.
Jeg blev meget fascineret af hans engagement i netop de bankansattes forhold efter fyringer, fusioner m.m – jeg tænkte.. ham må jeg simpelthen møde personligt.
De fleste mennesker inkl. mig selv ved godt hvad vi ønsker fagligt som personligt og alligevel finder vi os selv træde vande og ikke rigtig komme nogen vegne.
Mikael forstår, at stille de rigtige spørgsmål på en etisk og empatis måde.
Han holder dig fast på din målsætning og følger op!
Personligt har jeg stor tillid til Mikael og jeg føler, at jeg kan være mig og tage imod den *gave* han har at give.
Jeg havde en personlig ting som lå mig på sinde og jeg følte ikke, at jeg rigtig kom nogen vegne…
Sammen fandt vi ud af hvordan *jeg kunne ændre* min indstilling. Jeg skabte et mantra i mit hoved og fokuserede på det. Allerede samme dag og i den efterfølgende periode begynde tingene, at ske.
Tak til Mikael som allerede har gjort en stor forskel i mit Liv.


Dorte Jørck-Ramberg, København

Vi kom hurtigt til at snakke om hvad jeg drømte om at være /gøre – nemlig at “komme hen” hvor jeg lever af at gøre det jeg “elsker ” at lave – de ting som jeg opfatter som mit formål her. På basis af Mikaels meget specifikke og konkrete spørgsmål blev jeg hurtigt klar over at jeg har et stykke arbejde mere at gøre med hensyn til at udbygge og konkretisere hvordan jeg ønsker min fremtidige tilværelse skal være.  Og  jeg ved nu, at i det øjeblik jeg evt vælger at starte egen virksomhed, er der super hjælp at hente hos Mikael.


Anne Kirkegaard, København

Tak for en inspirerende snak til opklaringssamtalen i sidste uge. Det satte tanker i gang!

Jeg havde jo nogle ideer og drømme, og du fik mig til at undersøge, om det var praktisk muligt. Jeg har valgt at starte med en mindre udgave, for at finde ud af om ”isen kan bære”.

Derudover har jeg aftalt med mig selv at jeg vil se på mulighederne i mit job i stedet for at fokusere på skidte tanker og brok. Jeg vil gerne hjælpe andre og gøre en forskel, men det skal være på en sjovere og behageligere måde, end det foregår lige nu. Jeg er i dialog med en rigtig god kollega i Herning, som jeg har et tæt samarbejde med om en given opgave, og måske kaster det gode ting ad sig. Vi har i hvert fald en god kemi, og 1+1 giver 3 ved de opgaver vi løser.

Så tak for input og snak…jeg føler mig godt rustet til fremtiden, og hvad den nu bringer (eller hvad jeg får den til at bringe).


Louise Honore, Fredericia

Inden afklaringssamtalen var jeg lidt forvirret og frustreret i forbindelse med min karriere.

I løbet af samtalen gav Mikael mig mere ro og mere styr på mit indre – om hvad det er, jeg vil.
Nu har jeg fået en indre rettesnor. Jeg ved mere præcist, hvad jeg skal gøre lige nu.


Louise Grauer, København

Louise GrauerInden samtalen med Mikael befandt jeg mig et sted hvor jeg var meget forvirret om hvad det var, jeg ville.
Under samtalen gik det op for mig at der ikke var noget nyt, men fokus var meget kompakt.
Samtalen blev til en lille kompakt pakke, som udgjorde en forståelse af, hvor jeg var, og hvad jeg ville.
Jeg fik set på min situation på en måde, så det fremstod mere selvfølgeligt. Mere besværligt behøvede det ikke at være at se sin egen situation.
Jeg fik et meget konkret værktøj med mig, og fandt ud af om jeg skulle gå videre eller ej. Mikaels spørgsmål gav mig et mere afklaret syn på min situation.


Flemming Lysdal, Viborg

Familie, arbejde og fritid

Jeg har benyttet mig af Mikael’s tilbud om gratis afklaring.

Gennem en behagelig telefonsamtale har Mikael hjulpet mig med at tegne et mere klart billede af mig selv. Nærmere betegnet hvor jeg selv opfatter, at jeg står i dag, og hvor jeg gerne vil hen mht. familie, arbejde og fritid.

Mikael har hjulpet mig til at se nye sider af min situation, og til at finde retningspile fremadrettet.

Personlig har jeg i første omgang valgt selv at arbejde videre med min situation, men anser Mikael som et godt valg til en fremtidig coach for mig.


Flere informationer: Ring til mig på telefon 21 79 18 50 – eller send mig en SMS – eller send en mail til .

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

Se mere om parterapien på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi.
.

Klik her for at gå til næste side om bogen Partner For Livet > > > >
.