Kontakt & info

Parterapeut Mikael Hoffmann, København og FrederiksbergMikael Hoffmann

Par-terapeut og -coach, København og Frederiksberg

Kontakt-oplysninger med adresse osv – klik her

Få meget mere baggrundsviden om Mikael Hoffmann ved at klikke her

Telefon 21 79 18 50
Send gerne en SMS til ovennævnte nummer – eller mail til: post (a) MikaelHoffmann.dk

Jeg har kliniklokale på Frederiksberg, men arbejder endvidere over telefonen og Skype sammen med klienter i både ind- og ud-land.

Pressepakke med informationer, billeder m.m.

Bøger skrevet og udgivet af Mikael om parforhold og parterapi

Biblioteker, der har bogen “Partner for livet” stående


Workshop i september om parforholdklik her og spar tid!


Spørgsmål og svar

Se klient-udtalelserwww.parforhold-parterapi.dk/udtalelser

Tanker på Vandring – en lang række artikler og videooptagelser fra mine årlige langdistance-vandringer, hvor jeg lader tankerne få frit løb til video-kameraet

Spørgsmål & Svar – flere end 50 blog-posts med videoer med klienterne spørgsmål og mine svar. Også disse er optaget et år, mens jeg vandrede.

Brevkassen med næsten 100 spørgsmål og korte svar inden for parforhold og parterapi. Disse spørgsmål har klienter stillet mig over mange år.

1:41 minutter


Formular spørgeskema

Hvis du har Google-konto, og du foretrækker at udfylde formularer, er du velkommen til at udfylde spørgeskemaet. Klik på www.parforhold-parterapi.dk/kontaktformular


Kommunikation er ikke blot udveksling af ord og meninger. Hensigten med at kommunikere er at forstå og blive forstået. Med forståelsen kommer meningen med livet og kærligheden.
God, effektiv parterapi handler ikke så meget om, hvad du føler, og hvordan du har det. Det er derimod metoder og strategier til at komme gennem hverdagen på, så livet og parforholdet fungerer igen. Det kræver aftalte kommunikations-”regler”, som begge er enige om og er trygge ved.
I bund og grund handler det om i de gode rolige perioder i parforholdet at aftale at bruge bestemte kommunikations-værktøjer og -strategier. Disse skal øves grundigt, så de bliver til nye gode vaner til erstatning for de gamle dårlige. På den måde kommer man ikke til at såre hinanden, når bølgerne går højt, og forudsætningen for en dialog med forståelse, accept og respekt for hinanden er til stede.
I parforholdet er den partner, man har valgt at leve sammen med, den selvsamme partner, man har valgt at have sine problemer med.
Du skal først kunne forstå, inden du selv kan forvente at blive forstået. Faste rammer giver tryghed, både for afsender og modtager. Afsenderen kan udtrykke sig åbent og ærligt – inden for nogle helt bestemte rammer og grænser. Og modtageren er klar over, at der ikke er noget, der eksploderer op i hovedet på en, eller at man bliver kritiseret og bebrejdet i lange baner. Derfor er rammerne vigtige.
Parterapeuten hverken kan eller skal løse folks problemer. Til gengæld skal han/hun hjælpe jer med, at I bliver i stand til selv at løse jeres egne problemer, så I resten af jeres liv kan håndtere de udfordringer, der måtte komme.
Mening i tilværelsen er altafgørende for at have det godt. For at kunne se en mening, må man kunne forstå. Og forståelse kræver kommunikation. Ikke bare med udveksling af ord og meninger, men forståelse gennem i forvejen aftalte, faste spilleregler og rammer. På den måde kan man lettere forstå partneren, og udtrykke sig selv frit, så man bliver forstået.
Parterapi handler om at få lært nogle helt konkrete værktøjer og strategier, som kan bruges i hverdagen, når tingene spidser til, så man så hurtigt som muligt kan komme tilbage til det gode parforhold.
Parforholdsproblemer kan være mere eller mindre tydelige og konkrete. Symptomerne på udfordringerne er direkte og kan både føles, ses og mærkes, men som ethvert andet symptom, dækker de ofte over noget andet, nemlig årsager, og disse kan være særdeles svære at få øje på. Feber og smerte er jo heller ikke sygdommen i sig selv, men et symptom på, at der er noget andet galt.

.


Struktur og organiseret

Klik her for at læse mere om, hvad der normalt sker, når man kontakter mig. Jeg har en meget struktureret plan i 5 trin.


Vil du vide mere om parforholdets mærkværdigheder?

Har du en travl hverdag, og gerne vil spare tid, vil det måske være en god idé at lære de grundlæggende færdigheder til at få et bedre parforhold på en hurtig og effektiv måde.

Det kan du gøre med et gratis uddrag fra “Partner for livet”, med essensen af de 360 sider fra bogen.

Dine 10 gratis kapitler (uddraget fra bogen) er:
1. Myter om parforhold
2. Et godt parforhold
3. Krise og konflikt
4. Ti skadelige holdninger
5. Hvad er det værste man kan udsætte sin partner for?
6. Tretrinsraketten – at få hvad du vil have
7. Stopsignal ved optrapning af konflikt
8. Sex og polaritet
9. Hvorfor bliver de fleste skilt?
10. Hvad kan du gøre?

Interesseret? Så tilmeld dig nedenfor med dit navn og din email

Jeg vil aldrig spamme dig, men efterfølgende en gang imellem sende dig gode råd om parforholdet.


 

Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic