Kontakt & info

Parterapeut Mikael Hoffmann, København og FrederiksbergMikael Hoffmann

Par-terapeut og -coach

✷ Bedre parforhold i København og Frederiksberg ✷

Kontakt-oplysninger med adresse osv – klik her

Få meget mere baggrundsviden om Mikael Hoffmann ved at klikke her

Telefon 21 79 18 50
Send gerne en SMS til ovennævnte nummer – eller mail til: post (a) MikaelHoffmann.dk


Workshop om parforholdklik her og spar tid!


Min måde at arbejde på

Jeg arbejder individuelt med par, der tager deres parforhold alvorligt.

Jeg yder hjælp til at redde og forbedre parforholdet med et skræddersyet forløb.

Jeg er meget struktureret og organiseret, hvilket  jeg har stor succes med i min praksis. Min succes-rate er temmelig høj. Omkring 80% af de par, der kommer til mig, får deres parforhold til at lykkes igen.

Jeg har lige haft 25-års jubilæum som selvstændig par-terapeut og -coach, med flere end 400 klient-par og 10.000 klient-timer bag mig.

Jeg er uddannet og certificeret psykoterapeut fra www.IDacademy.dk.
Endvidere er jeg også uddannet og certificeret Chok-traume-terapeut på www.havening.org (www.havening.dk)

Jeg har udgivet fem bøger om parforhold og parterapi:

 • Min første bog handler om, hvordan man skifter singletilværelsen ud med et godt parforhold
 • En bog beskriver hvad parterapi er
 • Min tredje bog handler om håndtering af konflikter, samt vedligeholdelse af det gode parforhold
 • Min vigtigste bog (mit svendestykke) er en selvhjælps-bog om at navigere i medgang og modgang i parforholdet, mens I fastholder kærlighedens essens
 • Min seneste bog er en lille bog om 7 vaner, der ødelægger et godt parforhold. Den giver et hurtigt overblik over værktøjer og strategier i parterapien

En fast køreplan i kontakten med mig:

Jeg har en helt klar plan i 5 trin for, hvad jeg gør med mennesker, der ønsker at gøre noget konstruktivt ved deres parforhold.

parterapi
Første skridt er at vi taler kortvarigt sammen over telefonen. Jeg stiller dig nogle konkrete spørgsmål om eksempelvis hvor I bor i landet og arten af jeres udfordringer. Derefter aftaler vi en dato for den gratis afklarende coaching-samtale.


parterapi københavn

Denne samtale over telefonen (med enten hver af jer, eller med jer begge to på en gang) varer omkring 45 minutter og indeholder følgende:

 1. Et overblik over, hvad det er, du ønsker dig, i dit liv og med dit parforhold
 2. Hvilke udfordringer du og I har
 3. En plan bliver lagt for hvordan du kan komme herfra hvor du er nu, over til dér, hvor du gerne vil være, og dét, du gerne vil have i dit liv og parforhold
 4. Sidste punkt er en snak om jeg er den rette til at hjælpe jer

parterapi Frederiksberg
Når jeg har talt med jer begge to, aftaler vi første parsession på 1½ time. Det kan foregå enten i min klinik på Frederiksberg eller over Skype.


Den første par-session
parterapi psykologi

Jeg er meget struktureret og organiseret i min måde at arbejde på. En af grundene til, at jeg har så stor succes med at få folk til at få et godt parforhold, er at der ikke er noget tilfældigt i dét, der foregår hos mig.
På den første parsession sker der tre ting, som hver tager en halv time:
Parterapi Frederiksberg

 1. Vi kigger kortvarigt på jeres baggrund og historik. Dels for at jeg kan få et overblik over, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer. Men dels også for at I kan komme til at høre jer selv og hinanden. På den måde kan I måske selv bedre gennemskue, hvad der har skabt jeres nuværende indbyrdes problemer.
 2. Næste punkt er det vigtigste i første parsession. Jeg vil introducere jer for, og lære jer, et helt konkret kommunikations-værktøj, der vil gøre jer i stand til at høre, se og forstå hinanden. Samtidig vil I også føle jer hørt, set og forstået af partneren. I behøver ikke at være enige, for at have et fantastisk parforhold, men det er vigtigt, at I kan sætte jer ind i, hvad den anden siger og mener. Jeg har valgt at kalde dette værktøj “Den Anerkendende Selvansvarlig Dialog” (eller Hoffmann-Metoden©, for det er mig, der er har fundet på den). Det er super-effektivt til at kunne forstå hinanden og føle sig forstået.
 3. Den sidste halve time vil jeg på grundlag af dét, I har fortalt, og mine erfaringer, se på, om I mon har skabt jer nogle dårlige vaner og rutiner i hverdagen, som enten er uhensigtsmæssige, eller måske ligefrem destruktive, for et godt parforhold. I har typisk brug for at lære nogle nye strategier og værktøjer, for at I kan få et andet resultat end dét, I har haft indtil nu. Min mangeårige erfaring er, at det oftest er små-justeringer, der skal til, for at I kan få et helt andet og bedre resultat i jeres samliv.

parterapi kommunikation
Når I efter nogle dage har mærket effekten af den første parsession, skal vi vurdere, om der er grundlag for et videre forløb. Jeg arbejder kun med forløb, da jeg har fundet ud af, at det er det mest effektive. Det er som et helt nyt sprog, I skal lære, og det kommer ikke af sig selv i løbet af et par timer hos en parterapeut.

På grundlag af min erfaring har jeg sat et forløb sammen, som varer tre måneder. Det er den tid, der er nødvendig for at I kan ændre dårlige vaner til gode vaner, og det er også en overskuelig tid ud i fremtiden for de fleste mennesker.

Strategien er følgende:

 1. Først bevidstgørelse, så vi kender problemerne og deres omfang
 2. Dernæst færdighedslæring, hvor I vil lære nye strategier og kommunikations-værktøjer, så I får et andet resultat i jeres parforhold
 3. Til sidst vanedannelse, hvor de nye gode vaner erstatter de gamle dårlige vaner

Spørgsmål og svar

Jeg har kliniklokale på Frederiksberg, men arbejder endvidere over telefonen og Skype sammen med klienter i både ind- og ud-land.

Pressepakke med informationer, billeder, links og meget mere

Bøger skrevet og udgivet af Mikael om parforhold og parterapi. Foreløbig er det blevet til fem

Biblioteker, der har bogen “Partner for livet” og nogle af de andre bøger stående

Se klient-udtalelserwww.parforhold-parterapi.dk/udtalelser med adskillige anmeldelser af parterapien

Tanker på Vandring – en lang række artikler og videooptagelser fra mine årlige langdistance-vandringer, hvor jeg lader tankerne løbe frit til video-kameraet

Spørgsmål & Svar – flere end 50 blog-posts med videoer med klienterne spørgsmål og mine svar. Også disse er optaget et år, mens jeg vandrede.

Brevkassen med næsten 100 spørgsmål og korte svar inden for parforhold og parterapi. Disse spørgsmål har klienter stillet mig gennem alle årene, og jeg vil gerne svare på dem alle.

1:41 minutter


Formular spørgeskema

Hvis du har Google-konto, og du foretrækker at udfylde formularer, er du velkommen til at udfylde spørgeskemaet. Klik på www.parforhold-parterapi.dk/kontaktformular


Ord-forklaring

Parterapi handler om at få lært nogle helt konkrete værktøjer og strategier, som kan bruges i hverdagen, når tingene spidser til, så man så hurtigt som muligt kan komme tilbage til det gode parforhold.
God, effektiv parterapi handler ikke så meget om, hvad du føler, og hvordan du har det. Det er derimod metoder og strategier til at komme gennem hverdagen på, så livet og parforholdet fungerer igen. Det kræver aftalte kommunikations-”regler”, som begge er enige om og er trygge ved.
I bund og grund handler det om i de gode rolige perioder i parforholdet at aftale at bruge bestemte kommunikations-værktøjer og -strategier. Disse skal øves grundigt, så de bliver til nye gode vaner til erstatning for de gamle dårlige. På den måde kommer man ikke til at såre hinanden, når bølgerne går højt, og forudsætningen for en dialog med forståelse, accept og respekt for hinanden er til stede.
Kommunikation er ikke blot udveksling af ord og meninger. Hensigten med at kommunikere er at forstå og blive forstået. Med forståelsen kommer meningen med livet og kærligheden.
I parforholdet er den partner, man har valgt at leve sammen med, den selvsamme partner, man har valgt at have sine problemer med.
Du skal først kunne forstå, inden du selv kan forvente at blive forstået. Faste rammer giver tryghed, både for afsender og modtager. Afsenderen kan udtrykke sig åbent og ærligt – inden for nogle helt bestemte rammer og grænser. Og modtageren er klar over, at der ikke er noget, der eksploderer op i hovedet på en, eller at man bliver kritiseret og bebrejdet i lange baner. Derfor er rammerne vigtige.
Parterapeuten hverken kan eller skal løse folks problemer. Til gengæld skal han/hun hjælpe jer med, at I bliver i stand til selv at løse jeres egne problemer, så I resten af jeres liv kan håndtere de udfordringer, der måtte komme.
Mening i tilværelsen er altafgørende for at have det godt. For at kunne se en mening, må man kunne forstå. Og forståelse kræver kommunikation. Ikke bare med udveksling af ord og meninger, men forståelse gennem i forvejen aftalte, faste spilleregler og rammer. På den måde kan man lettere forstå partneren, og udtrykke sig selv frit, så man bliver forstået.
Parforholdsproblemer kan være mere eller mindre tydelige og konkrete. Symptomerne på udfordringerne er direkte og kan både føles, ses og mærkes, men som ethvert andet symptom, dækker de ofte over noget andet, nemlig årsager, og disse kan være særdeles svære at få øje på. Feber og smerte er jo heller ikke sygdommen i sig selv, men et symptom på, at der er noget andet galt.

.


Vil du vide mere om parforholdets mærkværdigheder?

Har du en travl hverdag, og gerne vil spare tid, vil det måske være en god idé at lære de grundlæggende færdigheder til at få et bedre parforhold på en hurtig og effektiv måde.

Det kan du gøre med et gratis uddrag fra “Partner for livet”, med essensen af de 360 sider fra bogen.

Dine 10 gratis kapitler (uddraget fra bogen) er:
1. Prioriteringstrekanten, side 7
2. Tretrinsraketten – at få hvad du vil have, side 20
3. Syv forslag til handling, side 23
4. Mandens og kvindens hemmeligheder, side 25
5. Tre lister til at blive glad, side 29
6. Brønden og elastikken, side 34
7. Negativ og positiv, side 38
8. Kærlighedssprogene, side 52
9. Forventningsafstemning, side 62
10. Genvind tilliden til din partner, side 68

Interesseret?

Så tilmeld dig nedenfor med dit navn og din email

Jeg vil aldrig spamme dig, men efterfølgende en gang imellem sende dig gode råd om parforholdet.


.
Bedre parforhold København Frederiksberg med #1 parterapeut i Danmark, Mikael Hoffmann