Sådan får I styr på økonomien og følelserne i jeres parforhold

dreamstimesmall_15093320 Lad ikke økonomien dræbe kærligheden, men lær hvordan I håndterer den finansielle del af jeres parforhold.

På kurset kan I selv, på en sjov og underholdende måde, skabe det vidunderlige parforhold, I ønsker jer.

Kursus i Mind-Flow / Cash-Flow og økonomi

Penge er ofte et af stridspunkterne, når det knager i parforholdet.

Men kurset her kommer til at stikke betydeligt dybere end blot skænderier og argumenter. Det handler mest om holdninger og opfattelser af hinanden og respekten for forskellighederne.

Lær samtidig hvordan I håndterer den finansielle del af jeres parforhold – og hvordan I bliver bevidste om, at der er en lige linje mellem økonomi og jeres kommunikation og følelsesliv.

Rent praktisk er kurset et brætspil, som er designet til at forstå økonomi, men for flere år siden opdagede jeg, at det hænger uløseligt sammen med de følelser, der er i parforholdet. Den viden kan bruges begge veje. At få styr på relationen og få styr på finanserne på et bevidsthedsplan.

Klik her for at gå direkte til tilmelding til kurset.

dreamstimemedium_15097515Penge og følelser hænger uløseligt sammen.

Hvis der er økonomiske problemer eller udfordringer i parforholdet, er der en psykologisk blokering, der står i vejen. Det kan være en tillært overbevisning eller indstilling til partneren, som måske har virket fint tidligere, men som ikke fungerer længere.

Første vigtige skridt i retning af at få succes på alle planer i sit liv er at blive bevidst om den programmering, der styrer ens holdning, adfærd og liv.

Næste skridt er at “omprogrammere” uhensigtsmæssighederne. Se BEAMH, som også kaldes accelleret læring.

Gennem mine mange år som parterapeut har jeg opdaget, er, at det er de samme mekanismer, der styrer følelser og økonomi. Da jeg afholdt dette kursus for 10-15 år siden, var det udelukkende med økonomi for øje. Ret hurtigt opdagede jeg imidlertid sammenhængen mellem holdningen til følelser og holdningen til økonomi.

På dette kursus bruger jeg de værktøjer, der normalt bruges til økonomi-bevidstgørelse, men i stedet anvender jeg de samme værktøjer på at ændre bevidstheden om parforholdet. Det hele hænger sammen.

Uanset hvad man kommer med til mig i min klinik, er det oftest kun symptomer. Jeg arbejder meget målrettet med at komme ind til årsagen til udfordringerne, og når denne årsag (eller disse årsager) bliver opløst, spreder det sig til alle andre områder af livet på en positiv måde. Både med hensyn til parforhold, økonomi, børn, job, osv.

Så hvis et par kommer til mig, fordi der er problemer med børnene, er dette som regel kun et symptom på de grundlæggende udfordringer de har. Når de har haft et forløb med mig over et par måneder, har deres børn det bedre, deres sex-liv er meget bedre, de har måske skiftet job, deres økonomi er forbedret, osv. Jeg har set det igen og igen.

Alt for tit symptombehandler man kun, når der er problemer eller smerte. Hvis du i dag går til lægen, fordi du har ondt i knæet, vil du alt for ofte blive mødt med tilbud om medicin mod ondt i knæet.

Det samme gør sig gældende, hvis et par går til en sexolog, fordi deres sexliv ikke fungerer. Ofte ligger problemet ikke i pikken eller kussen, men et helt andet sted. Jeg ser holistisk på parforholdsproblematikkerne og har en stor værktøjskasse med mig – blandt andet med økonomi.


Psst… Gør som flere end 1.500 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Læring

Den letteste og hurtigste måde for børn at lære på, er gennem leg når de har det sjovt. Sådan er det imidlertid også for voksne…

dreamstimemedium_17489776På dette halvdags-kursus i Mind-Flow/økonomi lærer man på en sjov, underholdende og engageret måde noget om sig selv og sine mønstre. Samtidig lærer man også, hvordan disse kan ændres – hvis man vil!

Det er svært at lære at cykle i et klasselokale. Man skal UD og prøve det, for at man VIRKELIG kan lære det. Det gør man på dette kursus!

Klik her for at læse om andre kursisters erfaringer med kurset.

Kurset er baseret på brætspillet ”Cashflow 101”, der er opfundet af finansguruen Robert T. Kiyosaki, som blandt andet har skrevet bogen ”Rich Dad – Poor Dad”.

Klik her for at læse mere om baggrunden for kurset/spillet.

Selv om spillet tilsyneladende handler om økonomi, vil samtlige elementer og værktøjer også kunne genfindes i parforholdet, og den måde vi er sammen på.

Penge: Lad os antage, at du fik en ordentlig pose penge forærende. Dette ville – på længere sigt – nok ikke løse dine økonomiske problemer.

Måske tværtimod! Du kunne risikere at få et større forbrug, der ville drive dig i en gældsfælde, når pengene var brugt op.

 

Følelser: Lad os antage, at du blev hamrende forelsket i dit livs partner. Dette ville – på længere sigt – nok ikke løse dine parforholdsmæssige problemer.

Måske tværtimod! Hvis du efterhånden tager din partner for givet, kan det blive begyndelsen til enden – også selv om I startede med at være smask-forelskede. Ofte viser det sig, at det, man i første omgang blev tiltrukket af, også er det, der senere kommer til at irritere en allermest.

Hvis du bliver ved med at have den samme gamle HOLDNING til parforhold og økonomi, som tidligere gav dig udfordringer, vil problemerne helt sikkert komme snigende eller buldrende igen senere: For få indtægter og for mange udgifter. For lidt given og for meget tagen.

Faktisk kan en stor lotterigevinst forværre din situation, fordi ubalancen bliver bragt op i en større skala. Det samme gælder for følelserne, hvis de udmønter sig i forelskelse og et sidespring.

Løsning af problemerne

Penge: Løsningen på et økonomisk problem er ikke blot forøgelse af mængden af penge, men derimod ændring af selve HOLDNINGEN til penge, så penge-STRØMMEN kan forøges. Følelser: Løsningen på parforholdsmæssige problemer er ikke blot fx at få et barn mere, eller at tage på en dyr ferie, eller at bygge udestue, eller lignende symptom-behandlinger. Derimod er det, der skal til, en grundlæggende ændring af selve HOLDNINGEN til det at være i et parforhold. Det vil sige at lære parforholdets færdselsregler at kende – og at følge dem. Det drejer sig om daglig klar kommunikation, forventnings-afstemning og nærhed.

Hvis parforholdet ikke fungerer tilfredsstillende, og måske har skrantet i længere tid, kan det være en god idé at om-programmere HOLDNINGEN til sig selv, og til den måde, man anskuer sin partner på.

Klik her for at gå direkte til tilmelding til kurset.

På dette kursus lærer du færdighederne og holdningsbearbejdningen gennem leg og sjov. Kurset er “hands on” og meget pro-aktivt. Der bliver altid grinet meget og råbt højt på disse kurser. Alle har det sjovt, mens de lærer.

Klik her for at se hvad forskellen mellem rige og fattige mennesker er. Det gælder både økonomisk og følelsesmæssigt.

dreamstimemaximum_15619310Den største værdi i hele verden er, når vi oprigtigt tager os af hinanden.
Den største gave, du kan give din partner, er din egen personlige udvikling.
I stedet for at sige: “Hvis du vil tage dig af mig, så skal jeg nok tage mig af dig”
skal du hellere sige: “Jeg vil tage mig af mig selv for dig, hvis du vil tage dig af dig selv for mig.”

De tykke mure, vi bygger op omkring os selv, holder både det ubehagelige ude, men det holder også lykken ude.

Vi kan ikke få succes og finde lykken alene.
Det er meget svært at finde en succesfuld og lykkelig eneboer.

Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

Klik her for at gå direkte til tilmelding til kurset.

Relevante links:

www.parforhold-parterapi.dk/beamh

www.parforhold-parterapi.dk/mind-flow-baggrund

www.parforhold-parterapi.dk/deltagernes-egne-erfaringer-fra-halvdagskurset-cashflow-mindflow

www.parforhold-parterapi.dk/rige-og-fattige-mennesker

.