Parforhold parterapi

Om Mikael Hoffmann

havening (33)Om par-coaching

Kontakt-informationer

Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som parterapeut, psykoterapeut, rådgiver, sexolog, stress-coach, foredragsholder og mentor-coach. Uddannet og certificeret psykoterapeut på www.IDacademy.dk (eksamensbevis), samt Havening chok/traume-terapeut (eksamensbevis). Han har flere end 10.000 klient-timer bag sig, og kan kalde sig senior-terapeut.

Inden for de seneste 10 år (2018) har Mikael specialiseret sig i par-terapi og -coaching, og han har haft omkring 300 par gennem sin klinik. Hans succes-rate er cirka 70-80 procent, som finder sammen og genfinder melodien sammen. De sidste omkring 20 procent af hans klienter finder ud af at skilles på den mest optimale måde.

Mikael har stor viden om adfærd og ledelse fra sine 12 år til søs i Handelsflåden med besætninger fra mange kulturer. Han fungerede som styrmand, inden han gik i land efter at have sejlet som kaptajn.

Han har rejst verden rundt blandt andet som rygsæk-rejsende, og besøgte ikke færre end 52 forskellige lande.

Efter at have sejlet, uddannede Mikael sig til skibsingeniør, hvilket har gjort ham meget struktureret og organiseret i sin måde at arbejde på.
Begge disse baggrunde falder fint i tråd med hans arbejde som terapeut, hvilket betyder at han er meget fokuseret, handleorienteret og tydelig i sine metoder. Han har stor succes med at give klienterne konkrete værktøjer til at få hverdagen og samlivet til at fungere godt. Oven i dette har han stor indføling og medfølelse, hvilket grundfæster værktøjerne.

Mikael har et åbent sind og en god portion humor, og han kan se situationer fra mange forskellige synsvinkler. Hans tilgang til terapi er lys og let med glæde og latter, hvilket gør det muligt for klienterne hurtigere at se resultater af terapien. Hans klienter spænder fra at hjælpe mennesker med at få en bedre karriere til at sikre at parforholdet bliver langvarigt og lykkeligt. Hans passion er at hjælpe mennesker til at få deres gode liv tilbage.

Se klienters erfaringer og anbefalinger på www.parforhold-parterapi.dk/eksempler

Læs klient-anbefalinger på Google og her på siden.

Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet.

Klinikadresse
.

.


Mine arbejdsmetoder

Parterapeut Mikael HoffmannJeg er praktiker. Jeg er klar, tydelig og resultatorienteret. Jeg kalder en skovl for en skovl, og en spade for en spade.

Jeg er betydeligt mere optaget af HVAD der virker, end HVORFOR det virker!

Jeg har naturligvis min psyko-terapeut-uddannelse, foruden at jeg også er (tidligere) ingeniør og styrmand/kaptajn, men hvad der virkelig betyder noget for mig, er at lære mine klienter hvad der skal til, for at de kan få et bedre og lykkeligere liv. De skal lære nye værktøjer, strategier og vaner, som skal erstatte de uhensigtsmæssige og ubrugelige værktøjer, strategier og vaner. Selvfølgelig er der teorier og praktiske erfaringer bag alt, hvad jeg foretager mig – men det er jo lige så ligegyldigt som teknikken i en bil. Er det ikke AT bilen kan køre, der er det vigtigste i dagligdagen?

Når klienter opsøger mig, er det typisk fordi deres liv og parforhold har det slemt. Nogle gange meget slemt. Der kan være kaos, usikkerhed, sårede følelser, skuffede forventninger, utryghed, vrede med mere. I sådanne situationer er der brug for orden, struktur, retningslinjer, ro, overblik, forståelse, tillid, tryghed og respekt for hinanden. Dette hjælper jeg klienterne med at få gennem par-coachingen.

.


Erfaring

Jeg selv har haft adskillige skiftende parforhold, siden jeg var 20 år, med ikke færre end ni hjemmeboende bonusbørn i alderen ét til 18 år. Jeg har arbejdet som medhjælper i en børnehave, som fuldtids skolelærer, og da jeg blandt andet er uddannet psykoterapeut, har jeg en hel del praktisk erfaring med parforhold og børn.

Endvidere har jeg haft rigtigt mange kærester og parforhold, været gift en gang og er far til en datter. Derfor er parterapi en af mine styrker som parterapeut.

Jeg er også uddannet i at opløse blokeringer og traumer, hvilket er særdeles vigtigt inden det egentlige arbejde med parterapi går i gang.
.


Video på 5:48 minutter om hvad det er, at Mikael Hoffmann kan som parterapeut

Se også videoen på www.youtube.com/v/GmnMVjUUHHs?version=3&hl=da_DK
.


Filosofi

Jeg har fundet mit kald, lever det liv jeg ønsker at leve, arbejder sammen med de mennesker jeg nyder at være sammen med, og har de klienter jeg foretrækker og som beriger mit liv. Mine klienter er topmotiverede til at gøre en forandring i deres liv og villige til at investere tid, ressourcer og penge i at få det bedre. Så i mit liv gør jeg udelukkende det, jeg kan lide, nemlig at hjælpe mennesker med at finde lykken, balancen, harmonien og meningen med livet. Med andre ord at de kan finde deres kald i tilværelsen. Jeg har fundet mit.

Jeg bliver aldrig træt eller udmattet af at arbejde. For nogle år siden købte jeg et par dåser energidrik, som jeg har haft liggende i mit kliniklokale, hvis jeg skulle blive træt efter en lang arbejdsdag med klienter. Men udløbsdatoen på dåserne er forlængst overskredet. Jeg har ikke drukket dem endnu, til trods for at jeg nogle gange arbejder fra tidlig morgen til sen aften. Når jeg arbejder, bliver jeg fyldt med god energi, fordi jeg kan lide det jeg laver, og fordi jeg er god til det. Det glider let for mig. Når jeg går hjem efter en lang arbejdsdag er jeg frisk, glad og tilfreds.

Den måde, jeg arbejder på, er meget maskulin, tydelig og resultatorienteret – naturligvis med empati og omsorg inkluderet.

Mit livs- og forretnings-grundlag er etik, medfølelse og resultater, og jeg har tavshedspligt.
Se www.parforhold-parterapi.dk/etik

Jeg selv PLANLÆGGER mit liv i forventning til at jeg bliver 112 år gammel, –
men jeg LEVER mit liv, som om jeg skal herfra i nat!

Med planlægning af mit liv mener jeg, at jeg fx lever og spiser sundt, dyrker motion, slapper af, har gode relationer, har en fornuftig indtjening osv.

Den anden halvdel af mottoet (at jeg lever, som om jeg skal herfra i nat) betyder for mig at leve i nuet og ikke lade en eneste dag gå til spilde. Jeg vil ikke ærgre mig over det, der skete i fortiden, og ikke bekymre mig om det, der skal ske i fremtiden. Hver morgen vågner jeg op med taknemmelighed, og hver aften går jeg i seng ligeså.

Dette er for mig en af de vigtigste omstændigheder i begrebet lykke og er den samme filosofi jeg arbejder efter som mentor-coach.
.


Teknik og strategi

Som terapeut kalder jeg min teknik og strategi for mentor-coaching, hvor jeg ved hjælp af mine spørgsmål mixer coaching (adfærdsmodificering), Havening (blokeringsopløsning), mentoring (rådgivning), mediation (konflikthåndtering) og psykoterapi (personlig udvikling) – med udgangspunkt i nuet og det kropslige udtryk. Som parterapeut handler det primært om at jeg hjælper jer til at kommunikere bedre og forstå hinanden (ikke nødvendigvis at blive enige). Til dette bruger jeg Anerkendende Selvansvarlig Dialog. Det drejer sig altså ikke om at blive enige, men derimod om at forstå den anden og selv blive forstået.

Jeg tilbyder, at du og I får det bedre i jeres liv med jeres parforhold og familieliv. Jeg har både par og individuelle klienter i min praksis. De fleste af mine klienter kommer fysisk i min klinik, men omkring ti procent taler jeg med over telefonen eller Skype. Hvis man bor langt væk, kan man kombinerer de to muligheder. Undtagelsesvis kan vi have sessioner i klienternes hjem.

Først og fremmest kan du/I få et gratis afklaringsmøde over telefonen med mig, så vi kan finde ud af om der er basis for et samarbejde mellem os.

Er du parat til en positiv forandring i dit liv?


Se videoen på 30 minutter med interviewet om bogen og denne webside (i stor størrelse på http://youtu.be/xJ-kqFzWDQo).

.


Klik her for at gå til næste side med kontaktoplysninger > > > >

.

Bøger om parforhold

7 vaner Frihed med bedre parforhold Partner for livet

Følg på de sociale medier

Videoer

Klik her for at se en række videoer med eksempler på parterapi

Gratis uddrag

fra en af mine bøger


Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic