Kvinder og mænds skjulte signaler

Hvordan aflæser man det modsatte køns kropssignaler? tegn på at han er tiltrukket af dig

Kunne du tænke dig at have en tryllestav, der ville hjælpe dig med at forstå, hvem der er tiltrukket af dig, og måske også gøre dig mere attraktiv for det modsatte køn? Hvad kvinder og mænds skjulte signaler er?

Kropssignalerne er ikke magi, men ren videnskab. Jeg vil i denne artikel komme lidt ind på, hvordan mænd og kvinder kan lære at mestre flirtens kunst. Dette gælder både for singler, der er på jagt efter den eneste ene eller et godt knald, såvel som det gælder for par, der ønsker at komme tættere på hinanden og genfinde gnisten.

Kender du mandens og kvindens største “hemmeligheder”? Egentlig er det kun en “hemmelighed” for det modsatte køn, for de anser det hver især helt naturligt for dem selv.

Kvindens hemmeligheder

Her kommen en lang list med kvindens “hemmeligheder”? Altså noget, som de fleste kvinder anser for normalt og velkendt, men som mange mænd sjældent ved, hvor meget betyder.

Klik på nøgleordene herunder for at læse om nogle af kvindens “hemmeligheder”:

Kvinder vil mærke, at manden kan rumme hende og hendes følelser.
Dette betyder, at han kan stå som en KLIPPE i hendes følelsesmæssige stormvejr, og ikke løbe sin vej, eller gå til modangreb, eller komme med alle sine ”sygerationelle forklaringer.
Kvinden vil udforske og udforskes. Men hun ønsker ikke at blive gennemskuet. Samtidig vil hun gerne have, at hendes mand kender hende og hendes vaner godt, for eksempel når de er på restaurant, og manden ved, hvad der er hendes yndlingsret, og hvad hun ikke bryder sig om fra menu-kortet. Manden skal hele tiden gøre en indsats for at lære hende at kende – også selv om de har kendt hinanden i mange år.
Kvinden vil gerne have kontakt med sin mand i løbet af dagen. Enten fysisk, telefonisk eller bare en SMS. Hun har brug for at kunne MÆRKE sin mand med jævne mellemrum. Det giver hende tryghed.
Kvinden vil gerne begæres af sin mand. At manden påtager sig sit lederansvar i parforholdet som mand og begærer sin kvinde, hvilket kun har lidt med sex at gøre. Når kvinden bliver begæret, skal hun blot respondere på dette og tydeligt udtrykke sin tilfredshed, glæde og lykke.
Grunden til at det er så vigtigt for kvinden kommer helt tilbage fra urtiden, hvor kvinden var fysisk svagere end manden og var afhængig af at han kunne forsvare hende og deres afkom. Hvis han løb med en frille, var hun prisgivet og ville blive ædt af de vilde dyr.
Kvinden vil hellere vil høre en dårlig nyhed, end slet ikke at høre nogen nyheder. Kvinden/det feminine vil gerne udtrykke sig og have respons, mens manden/det maskuline helst vil holde mund. Kvinden har brug for at mærke sin mand. Hvis han bare er tavs og lukket, kan det føles som den rene tortur for hende. Mange mænd har den opfattelse, at hvis de ikke har gode nyheder, er det bedre ikke at sige noget. En typisk mand tumler selv med sine problemer, indtil han har en løsning klar, og når han så endelig præsenterer det flotte resultat for sin kvinde, kan han ikke forstå, at hun i mellemtiden er blevet sur!
Kvinden vil støttes, accepteres og respekteres præcis som hun er. Hun ønsker ikke at blive lavet om på. Men samtidig vil hun gerne selv ændre på ting og forbedre alting.
Mænd tror, at kvinden lyver, når hun udtrykker sig bramfrit. Han kan finde på at sige: “I går sagde du, at du elskede mig, og i dag siger du, at du hader mig. Betyder det, at du løj for mig i går, eller lyver du i dag?
Men kvinden udtrykker blot sine følelser – og de ændrer sig hele tiden.
Manden skal ofte gøre det MODSATTE af det, der føles naturligt, nemt og let for ham, for at han kan få det, han gerne vil have (som er kærlighed, respekt, anerkendelse og så videre). Dette kommer formentlig bag på de fleste mennesker. Men hvis du indtil nu ikke har fået det, du gerne vil have, lyder det måske ikke helt ulogisk. Indtil nu har du jo mest gjort det, der føltes naturligt, nemt, let, normalt, autentisk og så videre…… og er du der, hvor du gerne vil være, og har du opnået det, du gerne ville????
Selvfølgelig føles det ikke spor rart at skulle gøre noget, man bestemt ikke har LYST til…
Kvinden mærker lysten til sex gennem kærlighed og nærhed – til forskel fra manden, der mærker kærlighed og nærhed gennem sex. Der er stor forskel på mænd og kvinder, og det er vigtigt at gøre sig klart, at der er den forskel. Der er ikke noget forkert i forskellen. Den bare ER der.

Klik på ordene herover for at lære nogle af kvindens “hemmeligheder” at kende.

Til gengæld har manden kun en eneste “hemmelighed”. Han vil have en glad kvinde, hvor han kan føle at hun beundrer og respekterer ham. Intet andet. Det er det eneste, der interesserer ham og han ønsker sig. Det er svært for mange kvinder at forstå, at det er så enkelt, men sådan er det altså.

Kvinder og mænds skjulte signaler behøver ikke at være nogen “hemmelighed”, hvis blot man kender det modsatte køn lige så godt, som man kender sig selv.


Kvinders signaler til mændene

Når kvinder slår med håret:

Hvis du er en mand, der taler med en kvinde, og hun kaster med håret, eller rører ved sit hår og stryger det, betyder det, at hun er interesseret i dig. Selv kvinder med kort hår gør det. Det er kvindens måde at vise dig, at hun bekymrer sig om, hvordan hun ser ud, og at hun ønsker at imponere dig.

Når kvinder har fat i en rund genstand:

Hvis en kvinde roder med en fallisk-formet genstand, såsom et vinglas eller en ørering, samtidig med at hun sender dig øjekast, finder hun dig tiltrækkende.

Når kvinder ubevidst rører sig selv:

Kvinder og mænds skjulte signalerHold øje med om kvinden langsomt stryger sin nakke, hals eller lår. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du også komme til at røre hende på samme måde.

Når kvinder kigger længe:

Et langt blik på 4-5 sekunder virker utroligt dragende – og skræmmende. Det er et helt klart signal til manden.

Når kvinder peger med knæene:

Når du ser en kvinde siddende med det ene ben trukken op under sig, er der en god chancer for at knæet peger mod den person, hun finder mest interessant.

Når kvinder viser deres ansigt:

En kvinde, der vil tiltrække og fastholde din opmærksomhed, kan læne albuerne på bordet og lægge den ene hånd oven på den anden. Derefter placere hun hagen på sine hænder med ansigtet vendt direkte mod dig, samtidig med at hun læner sig over mod dig. Det er en yderst feminin og intim gestus. Det viser dig, at du har hendes fulde opmærksomhed, og er åben for smiger, flirt m.m.

Hvis kvinden langsomt krydser det ene ben over det andet, men hun kigger på dig, er hun mere interesseret i dig, end hvis hendes ben ikke bevæger sig overhovedet.

Hvis hun sætter sin håndtaske på den side, der vender hen mod dig, er hun interesseret. Hvis hun derimod holder godt fast i den, så pas på!


❤️️ Hvad er hemmeligheden bag det gode parforhold? ✔

Klik her for at få den afsløret!


Klik herunder for at se udsendelsen i TV2 om bogen om parforhold og kropssignaler:
tv2 partner for livet
7:46 minutter


Mænds signaler til kvinderne

Manden skal primært ”svare” på kvindens flirteri. Derfor har han ikke de samme tydelige kropssignaler, som skal vise hans interesse for kvinden.

Der er alligevel nogle tommelfingerregler (bogstaveligt talt):

Når mænd har fremadpegende tommelfingre:

Tommelfingerens betydning i mange håndbevægelser repræsenterer karakterstyrke og ego. Hvis en mand har hænderne i lommerne med tommelfingeren udenpå, er han muligvis tiltrukket af dig som kvinde, og derfor gerne vil gøre indtryk på dig.

Når mænd sidder med skrævende ben:

mænds signaler til kvinderDe fleste kvinder kender mænd, der sidder med benene spredt foran sig og viser skridtet frem. Det er en af mandens måder at vise sin maskulinitet på. Hans fødder er solidt plantet på jorden, med benene fra hinanden, og det fortæller dig, at han ikke går nogen steder.

Når mandens fingre peger på, hvad han vil have dig til at lægge mærke til:

Når en mand stikker sine tommelfingre ned i bæltet eller i lommerne, gør han det for at indikerer en seksuelt aggressiv holdning. Denne gestus viser dig, at han er klar til handling.

Når manden kigger længe tilbage på kvinden:

Uden at stirre, besvarer manden kvindens lange blik. Så er der kontakt!

Når mænd gør noget ud af sig selv:

For at gøre sig mere attraktive, vil mænd ubevidst arrangere deres tøj. De vil rette på slipset, børste usynligt støv væk fra skuldrene og rette på bukserne. De ønsker at vise den bedste side af sig selv, og kroppen reagerer i overensstemmelse hermed.

Når mænd puster sig op:

En mand kan sætte sine hænder på sine hofter for at fylde så meget som muligt. På den måde bliver han mere synlig. Han kan endda finde på at begynde at rokke frem og tilbage på fodsålerne, som om han har sex med dig i stående stilling.

Når en mand er iført tætsiddende bukser, eller har et dinglende bundt nøgler hængende i bæltet foran sig, er det en måde at vise maskuliniteten på. Det er det samme, som når en kvinde går med lange støvler i lårkort, med push-up bh, høje hæle, lange øjenvipper, langt hår, lange negle, lange øreringe og lignende.


Negative signaler

Kvinder og mænds skjulte signaler på det negative plan kan for begge køns vedkommende udmønte sig i:

  • dinglende fødder
  • hånden for munden
  • overdreven blinkeri
  • gniden øjne

som kan være tegn på kedsomhed.


3:19 minutter

Klik her for at se, hvordan du bedst kan kontakte mig - og måske få en gratis afklarende coaching-samtale med mig!!

Links til fire andre områder inden for parforhold:

Et godt parforhold

Kommunikation i parforholdet

Krise i parforholdet

Misforståelser i parforholdet


Links til andre artikler om signaler og misforståelser i parforhold:


Afvist

Perfektionisme

Samme fejl

Ubevidste skader

Morsomt

Økonomi

Forelskelse

Kompliceret

Skjulte signaler

Forbedre

Mars og Venus

Myter

Økonomisk snyd

Klik på linket herover for at hoppe direkte til artiklen


Konklusion

Kvinder og mænds skjulte signalerDet vigtigste er imidlertid, at du hviler i dig selv og har det rart. Du er afslappet og selvsikker. Det vil tiltrække og fastholde den mand/kvinde, du er interesseret i.

Men selvfølgelig er det altid lettest, hvis man kan tyde de signaler, der er. Det gælder både i trafikken, på arbejdspladsen og selvfølgelig også blandt kønnene inden og under et parforhold.

 

Parterapeut Mikael HoffmannHar du brug for at lære mere om kvinder og mænds skjulte signaler? Vil du vide mere om hvordan man skaber og vedligeholder et godt parforhold?

Jeg vil gerne tilbyde dig en uforpligtende gratis afklarende samtale over telefonen, hvor jeg vil hjælpe dig med både at få klarhed over, hvilket liv og parforhold du ønsker dig, samt at identificere det vigtigste, som stopper dig og forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil have. Disse to opklarende punkter vil belyse de nødvendige skridt, du har brug for at tage, for at nå dine mål.

Ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at aftale en tid med mig til den gratis afklarende samtale.

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann