Spring til indhold

Kvinders og mænds skjulte signaler

 

Hvordan aflæser man sin partners kropssignaler?
tegn på at han er tiltrukket af dig

I denne artikel vil du læse om, at kropssignalerne er ikke magi, men ren videnskab.

Du vil høre om, hvordan mænd og kvinder kan lære at mestre flirtens kunst – uanset om man er i parforhold og gør det med sin partner, eller om man er single og gerne vil have en partner.

Du får beskrevet konkrete signaler mænd sender til kvinder, og andre signaler kvinder sender til mænd – som modtageren måske har svært ved at tolke og forstå.

Også HVORFOR det forholder sig sådan.

Hvis det er svært at få de positive resultater i parforholdet, man ønsker sig, vil du også blive introduceret for Parterapi i København med en af landets dygtigste og mest effektive parterapeuter.


 
Klik her for at se flere anmeldelser

Forståelse

Manden ønsker sig kun en glad og taknemmelig kvinde.

Kvinden ønsker blandt meget andet at blive set, hørt, forstået, anerkendt, prioriteret, rummet og værdsat.

Grundene til disse ting hos mænd og kvinder stammer helt tilbage fra ur-tiden, det vil sige i hele Homo Sapiens historie, der er omkring 70.000 år gammel – og menneskeheden er endnu ældre.

Det er en god idé at kende hinanden i parforholdet, det vil sige både at kende sig selv og at kende sin partner. Hvis man ikke har lært at kommunikere med hinanden (se Parforholdets Færdselsregler), og hvis man heller ikke er tankelæser eller clairvoyant, skal man kunne aflæse partnerens signaler, og det kan være rigtigt svært. Nogle gange siger vi ikke altid dét, vi mener.

Hvis det havde været kendt og let at få et parforhold til at fungere godt, havde de fleste jo nok gjort det for længst. Men det er ikke hverken almen viden eller nemt. Dog kan det heldigvis læres…..

Manden og kvinden har nogle grundlæggende forskelligheder.
Egentlig er det kun en ukendt for det modsatte køn. Hver især anser de det for helt normalt og naturligt for dem selv.
Men grunden til mange problemer i parforhold, er fordi det ikke er kendt men skjult for den anden part.


Klik på videoen herunder for at finde ud af – på kun 49 sekunder – om par-coaching kunne hjælpe jer:

Mikael Hoffmann


Mandens lille store forskel i forhold til kvinden

Manden har kun en eneste ting, der betyder noget for ham. Han vil nemlig bare gerne have en glad kvinde.

Happy wife – happy life

Manden ønsker at føle, at hans kvinde beundrer og respekterer ham. At hun er hans største fan, og at hun tydeligt viser det, både til ham og til resten af verden. Intet andet! Det er det eneste, der interesserer ham og han ønsker sig og som betyder noget for ham.

Det er svært for mange kvinder at forstå, at det er så enkelt, men sådan er det altså….

en glad kvinde


Kvindens små store forskelle i forhold til manden (som mange mænd ikke er klar over)

Kvinder er komplekse. Meget komplekse med MANGE facetter, og det er bare sådan, det er.

Her kommer en liste med nogle af kvindens særlige fokuspunkter, som mange mænd ikke er klar over.
Mændene tror nemlig, at kvinder er ligesom dem selv, hvilket er en STOR fejltagelse!

Begæres

Kvinden vil gerne begæres af sin mand. At manden påtager sig sit lederansvar i parforholdet som mand og begærer sin kvinde, hvilket kun har lidt med sex at gøre.
Når kvinden føler sig begæret, skal hun blot respondere på dette og tydeligt udtrykke sin tilfredshed, glæde og lykke.

Rumme følelser

Kvinder har brug for at kunne mærke, at manden kan rumme hende og hendes følelser.
Dette betyder, at han kan stå som KLIPPEN i hendes følelsesmæssige stormvejr, og ikke løbe sin vej, eller gå til modangreb, eller komme med alle sine ”sygerationelle forklaringer.

Udtrykke sig

Kvinden vil hellere vil høre dårligt nyt, end intet nyt.
Kvinden/det feminine vil gerne udtrykke sig og have respons, mens manden/det maskuline helst vil holde mund.
Kvinden har brug for at mærke sin mand. Hvis han bare er tavs og lukket, kan det føles som den rene tortur for hende.
Mange mænd har den opfattelse, at hvis de ikke har gode nyheder, er det bedre ikke at sige noget.
En typisk mand tumler selv med sine problemer, indtil han har en løsning klar, og når han så endelig præsenterer det flotte resultat for sin kvinde, kan han ikke forstå, at hun i mellemtiden er blevet sur!

Accepteres

Kvinden vil støttes, accepteres og respekteres præcis som hun er. Hun ønsker ikke at blive lavet om på. Det er der i øvrigt ingen mennesker der ønsker.
Men samtidig er det vigtigt for hende selv at kunne ændre og forbedre alting.
Et af de værktøjer, jeg underviser mine klienter i, handler om hvordan man kan forberede sig, så man får dét, man ønsker sig. Jeg kalder det “Det hvide flag“, og det er super-effektivt.

Jævnlig kontakt

Kvinden vil gerne have kontakt med sin mand i løbet af dagen. Enten fysisk, telefonisk eller bare en SMS.
Når hun med jævne mellemrum kan MÆRKE sin mand, giver det hende tryghed.

Udforskes

Kvinden vil udforske og udforskes. Men hun ønsker ikke at blive gennemskuet!
Samtidig vil hun gerne have, at hendes mand kender hende og hendes vaner godt, for eksempel når de er på restaurant, og manden ved, hvad der er hendes yndlingsret, og hvad hun ikke bryder sig om fra menu-kortet.
Manden skal hele tiden gøre en indsats for at lære hende endnu at kende – også selv om de har kendt hinanden i mange år.

Sex og intimitet

Kvinden mærker lysten til sex gennem kærlighed og nærhed – til forskel fra manden, der mærker kærlighed og nærhed gennem sex.
Der er stor forskel på mænd og kvinder, og det er vigtigt at gøre sig klart, at der er den forskel.
Der er ikke noget forkert i forskellen.
Den bare ER der.

Løgn

Mænd tror, at kvinden lyver, når hun udtrykker sig bramfrit.
Han kan finde på at sige: “I går sagde du, at du elskede mig, og i dag siger du, at du hader mig. Betyder det så, at du løj for mig i går, eller lyver du i dag?
Men kvinden udtrykker blot sine følelser – og disse ændrer sig hele tiden.

 Feedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelserGoogle anmeldersiderne vedrørende parterapien ved at klikke på desktop (hvis du sidder ved en computer) eller på mobil (hvis du har en mobiltelefon), samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser, som er anbefalinger sendt direkte til mig af klienter.

27:23 minutter

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/anbefalinger


Og HVORFOR forholder det sig så sådan?

Helt tilbage fra ur-tiden skulle kvinder både passe hulen, børnene, samle bær, finde brænde, ordne bålet, stege maden og meget meget mere. Derfor udviklede de den komplekse hjerne. De helt små børn havde/har brug for hendes intuitive sans og evne til uden ord at kunne mærke og forstå deres behov. Sammen med de andre kvinder havde hun rig lejlighed til at udveksle erfaringer (og følelser).

Til gengæld var hun dybt afhængig af mandens beskyttelse. Hun var fysisk svagere, og hun havde afkommet at tage sig af. Kvinden havde brug for at kunne mærke, at manden var der for hende. Han måtte ikke være svag, eller løbe efter andre kvinder og efterlade hende til de vilde dyr. Så ville både hun og deres børn gå til grunde og dø.

Mændene derimod skulle KUN jage og fange bytte-dyret. Intet andet. De måtte ikke lade sig distrahere af noget på deres jagt. Ellers slap dyret væk, og familien sultede. Mændene skulle også forsvare kvinden og familien mod fjender og vilde dyr. Det levnede ikke meget plads til følelser og omsorg. Men at se sin kvinde glad og stolt over hans fantastiske bedrifter drev ham til at yde sit yderste for at beskytte familien og skaffe mad.

I parforholdet skal man ofte gøre det MODSATTE af det, der føles naturligt, nemt og let, for at man kan få det, man gerne vil have (som er kærlighed, respekt, anerkendelse og så videre). Hvis du indtil nu ikke har fået det, du gerne vil have, lyder det måske ikke helt ulogisk. Hidtil har du jo mest gjort dét, der føltes naturligt, nemt, let, normalt, autentisk og så videre…… og er du der, hvor du gerne vil være, og har du opnået det, du gerne ville????

Selvfølgelig føles det ikke spor rart at skulle gøre noget, man bestemt ikke har LYST til, men hvis resultatet er tilstrækkeligt tiltrækkende, er det måske værd at gøre det.

Læs mere om mandens og kvindens forskelligheder på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi/psykologi/to-velbevarede-hemmeligheder


11:00 minutter


Kvinders signaler til mændene

Når kvinder slår med håret:

Hvis du er en mand, der taler med en kvinde, og hun kaster med håret, eller rører ved sit hår og stryger det, betyder det, at hun er interesseret i dig.
Selv kvinder med kort hår gør det.
Det er kvindens måde at vise dig, at hun bekymrer sig om, hvordan hun ser ud, og at hun ønsker at imponere dig.

Når kvinder har fat i en rund genstand:

Hvis en kvinde roder med en fallisk-formet genstand, såsom et vinglas eller en ørering, samtidig med at hun sender dig øjekast, finder hun dig tiltrækkende.

Når kvinder ubevidst rører sig selv:

skjulte signalerHold øje med om kvinden langsomt stryger sin nakke, hals eller lår.
Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du også komme til at røre hende på samme måde.

Når kvinder kigger længe:

Et langt blik på 4-5 sekunder virker utroligt dragende – og skræmmende.
Det er et helt klart signal til manden.

Når kvinder peger med knæene:

Når du ser en kvinde siddende med det ene ben trukken op under sig, er der en god chancer for at knæet peger mod den person, hun finder mest interessant.

Når kvinder viser deres ansigt:

En kvinde, der vil tiltrække og fastholde din opmærksomhed, kan læne albuerne på bordet og lægge den ene hånd oven på den anden.
Derefter placere hun hagen på sine hænder med ansigtet vendt direkte mod dig, samtidig med at hun læner sig over mod dig.
Det er en yderst feminin og intim gestus.
Det viser dig, at du har hendes fulde opmærksomhed, og er åben for smiger, flirt m.m.

Hvis kvinden langsomt krydser det ene ben over det andet, men hun kigger på dig, er hun mere interesseret i dig, end hvis hendes ben ikke bevæger sig overhovedet.

Hvis hun sætter sin håndtaske på den side, der vender hen mod dig, er hun interesseret.
Hvis hun derimod holder godt fast i den, så pas på!

Når kvinder spørger mændene om noget:

Når en kvinde stiller manden et spørgsmål, tror manden (fejlagtigt), at hun bare vil have svar på sit spørgsmål.
Når han har svaret, mener han, at den samtale er afsluttet.

Men sandheden er, at når kvinder spørger manden om noget, er det et (hemmeligt) signal til ham, om at hun gerne vil have, at han spørger hende om noget.
Gerne inden for samme område. Og hun bliver skuffet, hvis han afslutter samtalen efter (omhyggeligt) at have svaret rationelt og detaljeret på hendes spørgsmål.

Hvis de mødes efter arbejde, spørger hun ham om hans dag.
Hvis han bagefter ikke spørger ind til hendes dag, bliver hun enten skuffet, ked af det eller rasende.
Hun kan føle sig afvist.
Og manden anede ikke, hvad han gjorde forkert.

Det drejer sig om “hemmelige” skjulte signaler, som fører til misforståelser og skænderier i parforholdet.


Klik herunder for at se udsendelsen i TV2 om bogen om parforhold og kropssignaler:
tv2 partner for livet
7:46 minutter


Mænds signaler til kvinderne

mandManden skal primært ”svare” på kvindens flirteri.
Derfor har han ikke de samme tydelige kropssignaler, som skal vise hans interesse for kvinden.

Der er alligevel nogle tommelfingerregler (bogstaveligt talt):

Når mænd har fremadpegende tommelfingre:

Tommelfingerens betydning i mange håndbevægelser repræsenterer karakterstyrke og ego.
Hvis en mand har hænderne i lommerne med tommelfingeren udenpå, er han muligvis tiltrukket af dig som kvinde, og derfor gerne vil gøre indtryk på dig.

Når mænd sidder med skrævende ben:

De fleste kvinder kender mænd, der sidder med benene spredt foran sig og viser skridtet frem.
Det er en af mandens måder at vise sin maskulinitet på.
Hans fødder er solidt plantet på jorden, med benene fra hinanden, og det fortæller dig, at han ikke går nogen steder.

Når mandens fingre peger på, hvad han vil have dig til at lægge mærke til:

Når en mand stikker sine tommelfingre ned i bæltet eller i lommerne, gør han det for at indikerer en seksuelt aggressiv holdning.
Denne gestus viser dig, at han er klar til handling.

Når manden kigger længe tilbage på kvinden:

Uden at stirre, besvarer manden kvindens lange blik.
Så er der kontakt!

Når mænd gør noget ud af sig selv:

For at gøre sig mere attraktive, vil mænd ubevidst arrangere deres tøj.
De vil rette på slipset, børste usynligt støv væk fra skuldrene og rette på bukserne.
De ønsker at vise den bedste side af sig selv, og kroppen reagerer i overensstemmelse hermed.

Når mænd puster sig op:

En mand kan sætte sine hænder på sine hofter for at fylde så meget som muligt.
På den måde bliver han mere synlig.
Han kan endda finde på at begynde at rokke frem og tilbage på fodsålerne, som om han har sex med dig i stående stilling.

Når en mand er iført tætsiddende bukser, eller har et dinglende bundt nøgler hængende i bæltet foran sig, er det en måde at vise maskuliniteten på.
Det er det samme, som når en kvinde går med lange støvler i lårkort, med push-up bh, høje hæle, lange øjenvipper, langt hår, lange negle, lange øreringe og lignende.

Når mænd praler:

Når manden siger noget pænt og flot om sig selv, vil han gerne have, at kvinden bekræfter ham.
Det er det “hemmelige” signal, han sender til hende.
Men ofte føler kvinden, at han opfører sig som en opblæst nar, og gør et ihærdigt forsøg på at “få ham ned på jorden igen”.
Når hun nedgør og kritiserer ham, er det hendes forsøg på at få ham til at blive mere beskeden og ydmyg.
mænds signaler til kvinder
Men det modsatte sker, og det fører ofte til misforståelser og skænderier i parforholdet.


Negative signaler

Kvinder og mænds skjulte signaler på det negative plan kan for begge køns vedkommende udmønte sig i:

  • dinglende fødder
  • hånden for munden
  • overdreven blinkeri
  • gniden øjne

som kan være tegn på kedsomhed.

Det kan godt være, at det kan være svært at aflæse sin partners ikke-særligt-tydelige signaler – men hvad hvis I begge to havde bedre strategier og vaner, så I slet ikke behøvede at spekulere på aflæsning og tilpasning, men i stedet kunne få jeres ønsker opfyldt og jeres behov dækket nemt og uden problemer?

At lære bedre kommunikationsstrategier og få større forståelse for jeres forskelligheder, kan I relativt hurtigt og let lære i par-coaching.


Klik her for at læse mere om mine systematiske arbejdsmetoder med en 5-punkts plan for et eventuelt samarbejde om at forbedre jeres parforhold.


3:19 minutter

Få et godt overblik over de forskellige kommunikationsværktøjerwww.parforhold-parterapi.dk/forskellige-kommunikationsvaerktoejer-i-parforholdet

Et af de vigtigste er Hulen og Ønskebrønden, som lynhurtigt kan få jeg til at forstå hinanden, og også give jer plads og ro til at komme jer.


Links til andre artikler om signaler og misforståelser i parforhold:
Afvist

Perfektionisme

Samme fejl

Ubevidste skader

Morsomt

Økonomi

Forelskelse

Kompliceret

Skjulte signaler

Forbedre

Mars og Venus

Myter

Økonomisk snyd

Klik på linket herover for at hoppe direkte til artiklen


Konklusion

Kvinder og mænds skjulte signalerDet vigtigste er imidlertid, at du hviler i dig selv og har det rart. Du er afslappet og selvsikker.
Det vil tiltrække og fastholde den mand/kvinde, du er interesseret i.

Men selvfølgelig er det altid lettest, hvis man kan tyde de signaler, der er.
Det gælder både i trafikken, på arbejdspladsen og selvfølgelig også blandt kønnene inden og under et parforhold.

 

Parterapeut Mikael HoffmannHar du brug for at lære mere om kvinder og mænds skjulte signaler?
Vil du vide mere om hvordan man skaber og vedligeholder et godt parforhold?

Jeg vil gerne tilbyde dig en uforpligtende gratis afklarende samtale over telefonen, hvor jeg vil hjælpe dig med både at få klarhed over, hvilket liv og parforhold du ønsker dig, samt at identificere det vigtigste, som stopper dig og forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil have.
Disse to opklarende punkter vil belyse de nødvendige skridt, du har brug for at tage, for at nå dine mål.

Ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at aftale en tid med mig til den gratis afklarende samtale.

5:47 minutter


Trives du ♥ – eller gør det ondt i parforholdet?

  • Jeg kan redde og forbedre jeres parforhold hurtigt og effektivt med helt konkrete kommunikations-værktøjer og -strategier, så I kommer til at forstå hinanden.
  • Hvis parforholdet er i kaos med angst, vrede, forvirring eller stress, kan der være brug for overblik, struktur og faste fælles spilleregler for at skabe gensidig forståelse for hinanden.
  • Jeg er en slags kørelærer, der underviser i ”Parforholdets Færdselsregler”. På en måde drejer det sig om både teori, parallelparkering, bykørsel, natkørsel og glatbanen. Alt sammen skal læres grundigt, inden man finder sin egen kørestil – også i parforholdet!

.