Deltagernes egne erfaringer fra halvdagskurset CashFlow-MindFlow

poulPoul Hansen, Nordjylland:

Tak for en dejlig eftermiddag i Nordjylland med Cashflow.
Jeg oplevede, at det var mit liv, jeg spillede. Det var skræmmende så virkeligt det var, at se sine mønstre udspille sig i kortene og se livet passere revy med diverse følelser.

 

 

 

 

Ines & Hany, Valby:

ineshanyVi har været fascineret over tanken om at mønstre i vores økonomi kan afsløres via et spil fordi vi ubevidst gentager disse mønstre. Derfor har vi tilmeldt os Cash-Flow spillet i Kildeskovshallen.

Da vi har fælles økonomi i det virkelig liv spillede vi spillet også som ”ét” par. Dvs. kun et sæt brikker til os begge. Det var meget interessant at se hvordan spillet udvikler sig som det gør i virkeligheden i vores økonomi, ligesom vi kunne iagttage hvordan vi på samme måde løser udfordringer i livet som vi gjorde i spillet. Her menes hvordan vi talt sammen under spillet, diskuterede, overtalte hinanden til beslutningerne osv. Vi fik hurtig de samme kasketter som vi i forvejen har i vores liv. Det var en kopi af virkeligheden. Vi er gode til at investere i ejendomme, men ikke i aktier. Både i spillet og i virkeligheden. Meget tankevækkende. Nu er opgaven blandt andet at finde ud af hvorfor/hvordan? Er det noget vi har bildt os selv at nogle investeringer er bedre end andre, eller er det meningen det skal være sådan lige netop for os?

Samtidig var spillet meget underholdende og tiden gik hurtigt så vi ikke ville stoppe.

Det har været en lærerig søndag. Tanken om at bruge sin fritid på at udvikle sig på den finansielle side tiltaler os meget.

Ines Dessouki – www.Dessouki.dk
Hany Eissa

hellechristiansen

Helle G. Christiansen, København:

…det var utroligt, hvordan det spillet åbenbarede mit ømme punkt…det jeg altid vil ordne og have styr på og ikke gør…og det er netop det der vil kunne frigøre mig…det var en brat opvågning

 

 

 

 

 

 


Klik her for at gå direkte til tilmelding til kurset.

Relevante links:

Gå til Forsiden

www.parforhold-parterapi.dk/beamh

www.parforhold-parterapi.dk/mind-flow-baggrund

www.parforhold-parterapi.dk/rige-og-fattige-mennesker

.