Spring til indhold

Hvad tænder kvinder på?

  • Anslået læsetid: 7 min read

Hvad tiltrækker kvinder?

Hjem >> Parforholdet >> Hvad tænder kvinder på?


Er du den mand, hun ønsker sig?

  • Hvordan finder du som mand ud af, hvad kvinder falder for?
  • Hvordan bliver man en tiltrækkende mand?
  • Hvad skal der til, for at få forelskelsen og kærligheden til at blomstre mellem jer?Er du den mand, hun ønsker sig?
  • Hvordan finder du som mand ud af, hvad kvinder falder for?
  • Hvordan bliver man en tiltrækkende mand?
  • Hvad skal der til, for at få forelskelsen og kærligheden til at blomstre mellem jer?

3:10 minutter (undskyld kvaliteten af lyden. Det er en gammel video)


Mikael Hoffmann


Når kvinder begynder på deres snik-snak, er du måske den, der forlader rummet? Det er en stor fejl, for du kan lære meget om, hvad kvinder vil have, ved at blive hængende og lytte. Det er typisk for en mand ikke at kunne holde kvinders snik-snak ud, men prøv alligevel at rumme det i en periode. Du vil nemlig kunne lære meget af det.

Lad os høre, hvad kvinderne selv siger. Her er nogle kvinders tre bud på, hvad der tiltrækker dem ved en mand:

– Selvtillid. Vi vil have en mand, som har stor tillid til sig selv og sit eget værd. En mand med en god kropsholdning virker også selvsikker.

– God hygiejne. En mand skal dufte godt. Han behøver ikke en dyr parfume, men han skal dufte ren, og bør altid have et rent ansigt.

– Gode manerer. Når der er noget maskulint over hans adfærd, gør det os kvinder meget feminine.

Selvtillid

hvad tiltrækker kvinderDu bør altid se kvinden i øjnene, når du taler med hende. Dette viser, at du er oprigtig. En flirt med en kvinde er blandt andet at kunne fastholde hendes blik lidt længere, end det føles komfortabelt for dig. Man skal turde risikere noget, for at vinde noget. En mand, der tør byde op til dans, er en modig mand i de fleste kvinders øjne. Du kan få et ja, men du kan også risikere et nej.

Jo mere i balance, du er med dig selv, jo lettere vil du kunne tage en afvisning – i alle livets forhold (på jobbet, i klubben, med vennerne osv). Denne selvtillid betyder meget for kvinden, fordi hun ved, at I helt sikkert vil få udfordringer sammen, og hun vil være så sikker som muligt på, at du kan klare dem, og ikke løber væk som en skræmt kanin.

Du bør altid få kvinden til at føle, at hun er den eneste ene for dig. Giv hende masser af opmærksomhed. Vær selvsikker og spørgende.

Hvis du er kvindebedårer, kan du lægge den ene kvinde ned efter den anden. Dette betyder dog sjældent, at du møder kvinden i dit liv, at hun falder for dig, og at hun vil leve sammen med dig resten af jeres liv.

Klik her - for at læse min artikel med 5 konkrete handlinger, der opbygger tillid og tryghed i parforholdet.

Den kloge mand

Du bør så vidt muligt sige fornuftige ting. En kvinde kan godt lide at en mand er smart og har hjerne! Dog ikke for smart, så giv hende god tid og opmærksomhed.

Sørg for at invitere hende ud at spise, også selv om det ikke er et dyrt sted. Kvinder vil ikke have nærige mænd! De har brug for sikkerhed! Du bør altid forsikre hende om, at du kan lide og elsker hende, ved at fortælle hende det – igen og igen.

Sørg også for at du kan huske vigtige begivenheder fra hendes liv, som hun har fortalt om. Det giver mange plus-point.

Af en eller anden grund er mange kvinder helt vilde med en stærk mand med en boremaskine i hånden!

God hygiejne og renlighed

Selv om det kan være sexet med en grov-svedig mand, som lugter af selvdød gnu, i forvasket og hullet tøj med uvasket hår og sneakers, så er det absolut undtagelsen fra reglen. Vær velsoigneret. Du skal være enten Brad Pitt eller en virkelig verdensklasse (gratis) håndværker, for at kunne vække en kvindes begær i den mundering. Filmhelten har aldrig, aldrig for lange, flossede negle, hverken på fingrene – eller tæerne.

Her er, hvad kvindens HELT gør: Han smider underhylerne med slap elastik ud, sammen med de nullermandsfarvede t-shirts og den hullede gammelfar cardigan. Invester i stedet i noget nyt. Få eventuelt en (veninde!) til at hjælpe dig. Det gjorde jeg selv, da jeg var alvorligt træt af skiftende kæresteforhold, og resultatet var, at jeg mødte den kvinde, jeg giftede mig med og fik barn sammen med!

Helten tager bad hver dag, og har altid lige tid til at skylle sin pik, hvis der er f..… under opsejling. (Drenge har tissemænd, og undervisere taler om penis, men rigtige mænd har en pik!) Han får klippet sit hår hver 6.-8. uge og bruger en kvalitets-deo. De fleste kvinder kan godt dufte forskel på AXE og noget, der er købt i lufthavnen! Hellere ingenting, end en billig deo. Endvidere børster han tænder mindst to gange i døgnet.

Med andre ord – kvindernes helt dufter skønt, og ser ren og appetitlig ud.

Gode manerer

hvad tænder kvinder påSelv om kvinderne godt kan selv, eller måske netop fordi de godt kan selv, så elsker kvinden, når manden gør noget for hende. Farfars tricks virker for vildt!

Du kan være sikker på, at på restauranten vil din kvinde lægge mærke til, at du galant rejser dig op, når hun kommer ind. Også at du hjælper hende på plads med stolen, henter hendes overtøj i garderoben, hjælper hende det på, og holder døren for hende.

Når I sidder med menukortet og skal finde ud af, hvad I vil spise, husker du, hvad hun foretrækker, eller spørger hende om, hvad hun har lyst til. Det viser, at DU har overskud. Du er en rigtig maskulin mand – hun er kvinde, og spillet er i gang.

Det er ret simpelt og særdeles virkningsfuldt. Prøv det! OG bliv endelig ved med at gøre det i hele jeres senere samliv og ægteskab.

En kvinde, der påstår, at hun ikke er enig med mig i disse urgamle feminine egenskaber, er i ubalance med sig selv, og du må alvorligt overveje, hvorfor du dater denne kvinde. Måske er der en ubalance i dig selv, som du med fordel kan kigge på og arbejde med…

Du gør også dig selv en stor tjeneste ved at lære kærlighedssproget, som John Gray beskriver i sin bog Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus.(www.parforhold-parterapi.dk/parforhold/maend-er-fra-mars-kvinder-er-fra-venus).

Virker det ikke?

Husk, hvis du føler, at ​​du har gjort alt for hende, og du stadig ikke mærker nogen kærlighed tilbage, så drop hende og find en kvinde, som vil elske dig, for den du er.

Se også “Hvad tænder mænd på?”Feedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelserGoogle anmeldersiderne vedrørende parterapien ved at klikke på desktop (hvis du sidder ved en computer) eller på mobil (hvis du har en mobiltelefon), samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser, som er anbefalinger sendt direkte til mig af klienter.

27:23 minutter

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/anbefalingerMikael Hoffmann

Vi er afhængige af hinanden.


.