Parforhold parterapi

En tiltrækkende, sexet kvinde

Hvad tænder mænd egentlig på?

Er du den kvinde, han ønsker?


0:23 minutter

Se flere videoer om kvinder, mænd og parforhold på www.parforholds-lodsen.dk

Det er sjældent nemt for en kvinde at finde ud af, hvad en mand virkelig ønsker. Men uanset hvilken kategori manden tilhører, er der nogle bestemte ting, som enhver mand er på udkig efter i en kvinde.

Kender du mandens og kvindens største hemmelighed? At manden vil have en glad kvinde, og kvinden hellere vil høre dårligt nyt end intet nyt? Læs mere på www.parforhold-parterapi.dk/hemmeligheder

sexetDe fleste kvinder ønsker at være tiltrækkende, dejlige, lækre, sexede og attraktive. Det vil sige ønsket om at være en kvinde, som mænd taler om, drømmer om og længes efter at være sammen med. Det er ikke ualmindeligt at ønske at blive jagtet af mænd og at blive værdsat, respekteret og beundret for sin kvindelige eksistens, udseende og personlighed. Dette gør sig naturligvis også gældende for gifte kvinder i gode parforhold. Jeg selv elsker, når min kone får beundrende blikke eller anerkendende bemærkninger fra andre mænd. Jeg betragter det som en sejr for mig, og (på det ubevidste plan) er hun en slags trofæ, jeg har hjembragt. Jeg føler mig som en mand med succes.

En dag, da kom jeg kørende, så jeg på lang afstand en smart kvinde gående på fortovet i samme retning, som jeg kørte. Hendes lange sorte støvler, hendes nederdel og ikke mindst den måde hun bevægede sig på, fik mig til at tænke: ”Wow, en smart kvinde!”. Da jeg kom nærmere gik det op for mig, at det var min egen kone!!! Jeg blev ellevild glad, og mit hjerte svulmede af lykke og stolthed. Jeg stoppede op og gav hende et stort kys, og fortalte hende om min oplevelse sekunderne forinden.

Læs også om hvad kvinder tænder på, på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/hvad-taender-kvinder-pa

 

Så hvad er det, der gør, at mænd finder kvinder tiltrækkende?

Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at du som kvinde skal være dig selv og hvile i dig selv. Der skal være balance mellem den måde, du opfatter dig selv på, og den måde, du er på. Du skal ikke forsøge at være en anden end den, du er, eller den, du tror du er. Det er let (for en rigtig mand) at fornemme, om det er en virkelig person eller en kunstig som-om’er, han har foran sig.

Hav selvtillid

Intet er mere attraktivt for en mand end en kvinde, som er tryg og føler sig lykkelig og godt tilpas. En kvinde, der har det godt med sig selv, har sandsynligvis et godt hoved, er målrettet, har god balance i sit liv – og vil kunne have tillid til sin mand. Hvis en kvinde ikke har tillid til sig selv, kan en mand også have svært ved at have tillid til hende. Han ønsker ikke at investere sin tid og kræfter i en kvinde, som er et følelsesmæssigt barn – en lille pige – han skal tage sig af.

Jeg har selv tidligere haft et par kærester, der mest af alt befandt sig i deres følelsers vold, og det var enormt anstrengende for mig.

Læs om hvordan du får mere selvtillid på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/ti-nogler-til-selvtillid

Klæd dig smart og elegant

sexet kvindeDet dyreste tøj er ikke det vigtigste for en mand, men derimod er det vigtigt, at hans kvinde er smart klædt, fx til festlige lejligheder eller lignende. En velklædt kvinde i en flot kjole sender et signal om overblik og succes, en kvinde som behandler sig selv med kærlighed og respekt. Dette vil gøre det lettere for manden også at vise hende sin kærlighed og respekt.

Jeg havde en gang en kæreste, der fascinerede mig ved at tage ud at handle med mig i en sød hverdagsagtig kjole, og lige da vi kom hjem, skiftede hun lynhurtigt til praktiske (men smarte) cowboybukser.

Mode er mange ting – men forsøg at finde ting til din garderobe som signalerer at du følger med. Det vil både gøre dig mere tiltrækkende for din mand, og du vil samtidig føle sig godt tilpas. Begge dele er lige vigtige.

Udtryk intelligens

En rigtig mand ønsker ikke bare et kønt ansigt og en velformet krop. En kvinde med intelligens er vigtigt, fordi en rigtig mand ønsker at være sammen med en kvinde, han kan tale godt med, og som vil lære ham nye ting – ligesom han gerne vil lære dig nye ting. Vi er alle sammen unikke og har hver vores personlige talenter og områder af højere intelligens. Sørg også for at udtrykke den side af dig selv, for at vise, at du har hele pakken, hvilket vil sige et attraktivt udseende sammen med intellektuelle overraskelser. Del dine oplevelser og hobbyer med ham, så du viser ham, hvad han er gået glip af, før han mødte dig!

Lad ham opvarte dig

Det er enormt vigtigt, at du giver manden lov til at gøre noget for dig. Du skal lade ham åbne bildøren for dig, lade ham skænke vin op i dit glas, lade ham hente noget til dig, slå søm i væggen, flytte tunge møbler, jage storvildt og lignende urgamle mande-aktiviteter. Hans belønning er din påskønnelse og anerkendelse, og den er det hele værd for ham. Hvis du ikke har læst ”Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus” aner du ikke, hvor vigtigt dette punkt er.

Vær sød og feminin

en dejlig sexet kvindeI dag er kvinder mere uafhængige og karriere-orienterede end tidligere, men det betyder ikke, de skal glemme deres feminine rødder. Kvinder er trods alt sarte væsener. De er søde, hengivende og givende, og det er vigtigt for en mand at se disse kvaliteter i sin kvinde. Det er ikke et svaghedstegn at vise din mand, at du er sød og blid. Det er dén type kvinde, en mand drømmer at dele sit liv med. At komme hjem til en kærlig velkomst med et sødt feminint smil. Hold godt fast i dine feminine styrker. Vis ham din søde og romantiske side.

Fortæl ham, hvad du ønsker

Det er forståeligt, at du vil have en mand, der vil behandle dig godt, uden at du hele tiden behøver at give ham anvisninger på, hvad dette indebærer. Men du skal også huske på, at mænd ikke kan læse dine tanker. Kvinder er følelsesmæssigt uforudsigelige væsener, og det er ikke altid let at finde ud af, hvad de vil. Mænd elsker, når en kvinde har styrke og selvtillid til at fortælle ham, hvad hun vil have. Det gør det meget lettere for ham at opfylde hendes ønsker, og han bliver dermed ikke så let frustreret. En rigtig mand ønsker inderligt at behage sin kvinde, og du må ikke være bange for at åbne op og lade ham vide, hvad det er vigtigt for dig.

Elsk din krop

kvinde kend din kropEn mand elsker en kvinde, som elsker sin krop. En kvinde, der går rundt med følelsen af, at hendes krop er smuk og sexet, vil gøre manden nysgerrig og ivrig efter at vide mere om hende. Hold dig velplejet. Så sørg for at opbygge din fysiske selvtillid og fokuser på dine bedste træk. Ingen er perfekt. Alle har vi fejl, men det betyder ikke, at du skal reklamere for dine fejl. Kvinde, kende din krop! Kend dig selv og find dine stærkeste fysiske træk og vis dem til verden, så den kan se og beundre dem. Hvis der er dele af din krop, som du mener har brug for ekstra assistance, så gør noget ved det, i stedet for at beklage dig!

Læs mere om hvordan kvinder får mere lyst til sex på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/hvordan-far-kvinder-mere-lyst-til-sex


Mandens frustration

Noget af det mest frustrerende for en mand, der holder af sin kvinde, er, at hun beder ham om noget, som han gør af sin bedste overbevisning, men at det ikke er godt nok. Når hun brokker sig igen og igen, rammer det ham dybt i hans følelser. Han hopper og springer for hende, men uanset hvad han gør, er det ikke godt nok. Han vil i bund og grund kun gøre sin kvinde glad, men intet hjælper tilsyneladende. De fleste mænd kender denne situation.

Det handler i bund og grund om kommunikation. Om gamle spøgelser, erfaringer, som begge parter har fået med sig. Et spøgelse ser man noget, der har været der tidligere, men ikke er der mere. Det var engang, men nu er det synsbedrag. Det kan stå i vejen for et godt parforhold, og hvis man ikke gør noget ved kommunikationen, kan det blive værre og værre.

Læs mere om kommunikation i parforholdet på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/kommunikation-i-parforholdet


Vær glad og smil

kærlighedssprogDet er muligt, at Julia Roberts er en dygtig skuespiller. Det er også muligt, at hun er smuk. Men jeg mener, at hendes største og vigtigste aktiv er hendes fantastiske smil. Det kan få mig til at smelte som smør i solen. Der er ikke noget bedre end en smilende kvinde.

Vi mænd er egentlig ret primitive (hvorimod kvinder er meget komplekse). Vi tror for eksempel, at hvis en kvinde er glad og tilfreds, så er det vores fortjeneste, at hun er det, og dermed har vi et problem mindre at løse i vores liv.

Så den bedste gave, du kan give til din mand, er, at du er glad, tilfreds, lykkelig og anerkendende. Dermed vil han have overskud til at være i stand til at gøre dig endnu lykkeligere. Er det ikke en sand vind-vind-situation?

Læs mere om hvordan man kan gøre sig selv glad på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/hvad-skal-der-til-for-at-blive-glad

.


Klik herunder for at se udsendelsen i TV2 om bogen om parforhold og hvordan vi kan tiltrække vores partner:

tv2partner


Se også “Hvad tænder kvinder på?”, samt flere artikler om dette emne på www.parforhold-parterapi.dk/brevkassen

Konklusion

en lækker kvindeDet vigtigste er imidlertid, at du hviler i dig selv og har det rart. Det vil gøre mange ting meget lettere for dig i dit liv.

Ville det mon være en god idé at lave et service-tjek af sit liv og parforhold – på samme måde som man holder sin bil vedlige? Læs www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/parterapi/service-tjek-dit-parforhold

Som terapeut kan jeg ikke løse dine og jeres problemer. Til gengæld kan jeg hjælpe dig og jer til at I selv vil være i stand til at løse jeres egne problemer.

parterapeut Mikael HoffmannJeg vil gerne tilbyde dig en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor jeg vil hjælpe dig med både at få klarhed over, hvilket liv og parforhold du ønsker dig, samt at identificere det vigtigste, som stopper dig og forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil have. Disse to opklarende punkter vil belyse de nødvendige skridt, du har brug for at tage, for at nå dine mål. Ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at aftale en tid med mig til den gratis afklarende samtale.

.

.

Bøger om parforhold
7 vaner Frihed med bedre parforhold Partner for livet
Følg på de sociale medier
Videoer
Klik her for at se en række videoer med eksempler på parterapi
Gratis uddrag
fra en af mine bøger


Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic