Spørgsmål#31 – Hvad koster par-coaching?

Skilt på HærvejenDet korte svar er: “Jeg aner det ikke!!!”
Det er derfor, at der ikke står nogen priser på min hjemmeside.
Noget tilsvarende ville være at spørge en håndværker om hvad det koster at få renoveret køkkenet. Så længe han ikke aner, hvor stort det er, hvor meget der skal laves, og hvad forventningerne er, kan han ikke sige nogen pris. Om det er en lille justering, eller om der er tale om en totalrenovering.
Selvfølgelig kan håndværkeren fortælle, hvad hans timepris er, men hvor vigtigt er det i forhold til den samlede pris og kvaliteten af det udførte arbejde?

Heller ikke jeg som par-coach aner, hvilke udfordringer du har, eller hvad der skal til, før du har fortalt mig det. Når vi har drøftet, hvad dine og jeres problemer er, og hvad jeres forventninger til min hjælp er, kan jeg fortælle dig en pris.

Hvis du kun er interesseret i min timepris, er der ikke noget i vejen for at jeg oplyser den, men hvor vigtigt er det egentlig? Jeg kan afsløre, at jeg ligger i den absolut dyre ende af skalaen, men det er fordi mine behandlinger virker fantastisk godt. Jeg har mere end 24 års erfaring som selvstændig psykoterapeut og coach bag mig, og jeg har haft flere end 10.000 klient-timer i min praksis. Jeg ved, hvad jeg gør, og jeg har succes med det, jeg laver. Hvis jeg skulle lave en sammenligning, ville jeg spørge dig: ”Forestil dig, at enten du selv, eller en af dine kære, skal have foretaget en hjertetransplantation. Hvem foretrækker du skal udføre operationen: En nyuddannet uerfaren (men billig) kirurg, eller en erfaren senior kirurg (der er betydeligt dyrere)?
Er det kvalitet eller pris, der er vigtigst, når noget livsnødvendigt skal laves?
Der er heller ikke meget ved at få lavet noget vigtigt, til en billig penge, hvis det viser sig, at behandlingen ikke lever op til forventningerne.
Derfor koster jeg en formue – men jeg er til gengæld alle pengene værd.

ReparationHvis jeg skal have repareret min bil, så vælger jeg ikke den billigste mekaniker. Jeg vælger den dygtigste, og pudsigt nok er han eller hun som regel den dyreste. Hvorfor? Fordi de dygtigste typisk har venteliste og rigeligt at lave. For at ventelisten ikke skal blive alt for lang, stiger prisen. Grunden til at jeg ligger i den dyre ende, er fordi jeg har succes med det, jeg laver, jeg har 24 års erfaring som psykoterapeut og omkring 400 klientpar bag mig, plus mange individuelle forløb gennem tiden. Omkring 80% af de par, jeg har til par-coaching, får deres forhold til at fungere. Grunden er formentlig, at jeg er meget organiseret, struktureret, og ved, hvad der skal til, for at et parforhold kan lykkes. Det drejer sig om bevidstgørelse af problemerne, færdighedslæring og nye strategier, samt at få grundfæstet de nye gode vaner. Jeg er ikke skilsmisseterapeut, men får derimod folk til at finde sammen og blive sammen.

Derfor kan jeg ikke svare på, hvad det koster, men start med at ringe til mig, så vi kan få afstemt forventningerne med hinanden.


04:03 minutter https://youtu.be/wV-7xZZkXfQ

Klik også ind på YouTube Playlisten “Spørgsmål & Svar” (eller Kategorien med Spørgsmål & Svar her på hjemmesiden), hvor jeg på min langdistancevandring i sommeren 2018 optog flere end 50 korte videoer.

.

 

Written by Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann