Spørgsmål#31 – Hvad koster par-coaching?

Skilt på HærvejenDet korte svar er: “Jeg aner det ikke!!!”

Det er derfor, at der ikke står nogen priser på min hjemmeside. Læs mere om grunden her.

Noget tilsvarende ville være at spørge en håndværker om hvad det koster at få renoveret køkkenet. Så længe han ikke aner, hvor stort det er, hvor meget der skal laves, og hvad forventningerne er, kan han ikke sige nogen pris. Om det er en lille justering, eller om der er tale om en totalrenovering.

Selvfølgelig kan håndværkeren fortælle, hvad hans timepris er, men hvor vigtigt er det i forhold til den samlede pris og kvaliteten af det udførte arbejde?

Heller ikke jeg som par-coach aner, hvilke udfordringer du har, eller hvad der skal til, før du har fortalt mig det. Når vi har drøftet, hvad dine og jeres problemer er, og hvad jeres forventninger til min hjælp er, kan jeg fortælle dig en pris.


Klik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet

Timeprisen

Hvis du kun er interesseret i min timepris, er der ikke noget i vejen for at jeg oplyser den, men hvor vigtigt er det egentlig? Jeg kan afsløre, at jeg ligger i den absolut dyre ende af skalaen, men det er fordi mine behandlinger virker fantastisk godt. Jeg har mere end 25 års erfaring som selvstændig psykoterapeut og coach bag mig, og jeg har haft flere end 10.000 klient-timer i min praksis. Jeg ved, hvad jeg gør, og jeg har succes med det, jeg laver. De fleste mennesker har haft et, to, tre eller måske fire parforhold bag sig. Jeg har haft mere end 400, så jeg har en hel del erfaring på dette felt.

Hvis jeg skulle lave en sammenligning, ville jeg spørge dig: ”Forestil dig, at enten du selv, eller en af dine kære, skal have foretaget en hjertetransplantation. Hvem foretrækker du skal udføre operationen: En nyuddannet uerfaren (men billig) kirurg, eller en erfaren senior kirurg (der er betydeligt dyrere)?”

Er det kvalitet eller pris, der er vigtigst, når noget livsnødvendigt skal laves?

Der er heller ikke meget ved at få lavet noget vigtigt, til en billig penge, hvis det viser sig, at behandlingen ikke lever op til forventningerne.

Derfor ligger jeg i den absolut dyre ende – men jeg er til gengæld alle pengene værd.


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


ReparationHvis jeg skal have repareret min bil, så vælger jeg ikke den billigste mekaniker. Jeg vælger den dygtigste, og pudsigt nok er han eller hun som regel den dyreste. Hvorfor? Fordi de dygtigste typisk har venteliste og rigeligt at lave. For at ventelisten ikke skal blive alt for lang, stiger prisen. Grunden til at jeg ligger i den dyre ende, er fordi jeg har succes med det, jeg laver.

Omkring 80% af de par, jeg har til par-coaching, får deres forhold til at fungere. Grunden er formentlig, at jeg er meget organiseret, struktureret, og ved, hvad der skal til, for at et parforhold kan lykkes. Det drejer sig om bevidstgørelse af problemerne, færdighedslæring og nye strategier, samt at få grundfæstet de nye gode vaner.

De 20%, der har svært ved at få deres parforhold til at lykkes, har typisk også svært ved at gøre det, jeg anbefaler dem, og de får heller ikke lavet deres hjemmearbejde mellem sessionerne. At lære at få parforholdet til at fungere, svarer lidt til at lære et nyt sprog. Der skal lægges tid og kræfter i det. Så 100% af de par, der gør hvad jeg beder dem om, og med ildhu laver deres hjemmearbejde, får deres parforhold til enten at blive godt eller at blive fantastisk godt!

Jeg er ikke skilsmisseterapeut, men får derimod folk til at finde sammen og blive sammen.

Derfor kan jeg ikke svare på, hvad det koster, men start med at ringe til mig, så vi kan få afstemt forventningerne med hinanden.


4:03 minutter

Klik også ind på YouTube Playlisten “Spørgsmål & Svar” (eller Kategorien med Spørgsmål & Svar her på hjemmesiden), hvor jeg på min langdistancevandring i sommeren 2018 optog flere end 50 korte videoer.

Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann