Spørgsmål#22 – Kan du give garanti for dit arbejde?

Langdistancevandring en tidlig morgenJeg fik på et tidspunkt et spørgsmål fra en håndværker, som spurgte mig, om jeg kunne give garanti for, at mit arbejde virkede. I hans branche var han vant til, at der blev givet garanti for arbejdets kvalitet. Hvis kunden ikke var tilfreds, og der ikke var levet op til specifikationen og kravene, kunne det udløse kompensation.

Jeg måtte svare ham, at mit arbejde mere er som et rejsebureau end som en tømrer eller smed. Du vælger nemlig selv, hvilken type ferie, du gerne vil have, og kvaliteten af den.

Ønsker du at bo på et 1-stjernet hotel, eller på et 5-stjernet? På førstnævnte er det en skrabet model, kun med det allermest nødvendige. På sidstnævnte er det dyrt, en hær af tjenere står parat, der er en lækker swimmingpool, den bedste buffet, overdådig mad, samt de bedste guidede ture – alt inkluderet i prisen.

Rejsebureauet kan imidlertid ikke give dig nogen garanti for, at du får en god ferie. Du kan i realiteten have valgt den billige rejse og have fået den mest fantastiske ferie, – eller du kan have taget på den dyrere løsning, og endt op med en rigtig dårlig oplevelse.

Hvad er da det, der afgør, om du har en god ferie eller ej? Det er primært dig selv! Det er dine forventninger og din indstilling, samt din taknemmelighed, som er afgørende.

Hvis du som udgangspunkt er negativ og sur, så spiller hotellets standard MÅSKE en rolle, men hvis du derimod er glad, top-motiveret og indstillet på at få en super ferie, så spiller hotellet ikke den store rolle. Er du grundlæggende utilfreds, så risikerer du en selvopfyldende profeti, men er du positiv og tilfreds, så skal der måske bare et smil til, for at dagen er reddet. Det hele afhænger af dig, og kun du selv er i kontrol her.

Det er derfor, at jeg altid har en gratis afklarende telefonsamtale med mine klienter, inden vi ses første gang. Jeg vil være sikker på, at de har den rette indstilling og motivation til at få noget ud af min hjælp. Og det er måske også derfor, at jeg har så høj en succesrate og så mange tilfredse klienter….. 🙂

Parterapi, der virker

Hos mig lyder garantien til jer sådan her (oversat til rejsebureau-sprog):

  • 5-stjernet luksus-hotel i lækre omgivelser.
  • Gratis transfer, internetforbindelse og WiFi.
  • All Inclusive.
  • Mange både eksotiske men også jævne retter på menukortet.
  • Der er en veluddannet, venlig og dygtig personlig guide for hver to gæster.
  • Guide-sproget er på jeres modersmål, hvilket gør det let at forstå, selv om der er mange nye og fremmede udtryk.
  • Spændende udflugter til helt nye og u-udforskede områder.
  • Sikkerheden er i top, selv om I måske kommer til at møde faldgruber og vilde, farlige dyr.

02:08 minutter


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Med hensyn til flere videoer kan I klikke ind på YouTube Playlisten “Spørgsmål & Svar” (eller Kategorien med Spørgsmål & Svar her på hjemmesiden), hvor jeg på min langdistancevandring i sommeren 2018 optog flere end 50 korte videoer.

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann