Parterapi online

parterapeut Mikael HoffmannJeg har mere end 15 års god erfaring og stor succes med online-parterapi, idet en del af mine klienter bor uden for Sjælland og i udlandet.

Primært kan vi bruge Skype, Zoom, Facetime (Apple) – eller bare en almindelig telefonforbindelse, hvis alt andet er udelukket.

SkypeZoomTelefon  Facetime

Online-sessionerne kan både foregå enten fra jeres desktop, laptop, tablet eller mobil-telefon.

I behøver ikke engang at sidde sammen, for at vi kan lave parterapi. Nogle gange har jeg haft par, hvoraf den ene fx var udstationeret i et fremmed land, eller været på arbejde eller på rejse, og derfor sad vi hvert sit sted (tre steder). Også det gik fint.

Med online-parterapi kan I se og høre mig, og jeg er i stand til at registrere jeres reaktioner i forbindelse med jeres indbyrdes samtale. Samtidig styrer jeg konversationen, og I lærer nye kommunikative færdigheder og redskaber.

skypeMange online-klienter foretrækker at sidde hjemme i deres egen stue i trygge omgivelser. Det kræver bare fred og ro uden forstyrrelser i 90 minutter – samt en internetforbindelse, et webkamera og god belysning, så jeg kan se jer tydeligt. Hvis internetforbindelsen er dårlig, bruger vi billedet online, og lyden over telefonen med medhør.

Med online-sessioner sparer I transporttiden til min klinik. Dog skal det lige nævnes, at nogle af mine klienter alligevel vælger den lange rejse. Jeg har eksempelvis haft klienter i Nordjylland, som kom ind med morgenflyveren og tog hjem igen om eftermiddagen, men dette hører dog til sjældenhederne. Andre klienter vælger at komme til København fx hver anden gang.

Jeg har også klienter fra Københavns-området, som af forskellige grunde foretrækker online-sessioner. Det har eksempelvis været kendte mennesker, som ikke ønsker at blive set i nærheden af en parterapeuts klinik….

Læs mere om hvad parterapi er på
www.parforhold-parterapi.dk/parterapi.

Få en gratis afklarende samtale, hvor du hører mere om mulighederne.


Klientudtalelse:

“Som så mange andre par havde vi brug for lidt hjælp til at få vores forhold tilbage på sporet. Vi fandt Mikael Hoffmann på nettet, og efter at have læst hans nyhedsbrev og set hans video, kontaktede vi ham. Vi bor langt fra Mikael, men var så heldige, at han kort efter skulle på familiebesøg i nærheden af os, så han kom forbi – på en lørdag. Senere konsulterede vi ham via Skype, og det fungerede rigtig godt, både det tekniske og kommunikationen. Det var trygt, at vi kunne sidde hjemme i vores egen stue. Samtalerne med Mikael var lidt af en øjenåbner. Vi vil gerne anbefale Mikael og hans måde at gribe tingene an på.”
Helle & Karl

Helle og Karl er interviewet af journalist Henriette Bendix
www.bendixkommunikation.com – telefon 20 13 43 03Feedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelserGoogle anmeldersiderne vedrørende parterapien ved at klikke på desktop (hvis du sidder ved en computer) eller på mobil (hvis du har en mobiltelefon), samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser, som er anbefalinger sendt direkte til mig af klienter.

27:23 minutter

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/anbefalinger


Trives du ♥ – eller gør det ondt i parforholdet?

Jeg kan hurtigt og effektivt redde og forbedre jeres parforhold. Det foregår med helt konkrete kommunikations-værktøjer og -strategier, så I kommer til at forstå hinanden, så det giver mening for jer begge to.

Hvis parforholdet er i kaos med angst, vrede, forvirring eller stress, kan der være brug for overblik, struktur og faste fælles spilleregler for at skabe gensidig forståelse for hinanden.

  • Jeg er en slags kørelærer, der underviser i ”Parforholdets Færdselsregler”. Når man skal tage kørekort, skal man både lære noget teori og praksis. Det drejer sig om fx vigeregler, skilte, parallelparkering, koblingspunkt, bykørsel, natkørsel og glatbane. Alt sammen skal læres grundigt, inden man finder sin egen kørestil. Nøjagtigt de samme forhold gør sig gældende i parforholdet! Der er også nogle “regler”, der skal kendes, læres og bruges, for at man kan få et godt og kærligt parforhold, der varer ved.
Har I brug for hjælp i jeres parforhold til at få det bedre med hinanden, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.