Parterapi online

Ny situation i Danmark

Med Corona-virus-truslen må vi tilpasse os, og det kan kræve en større ændring af vores indstillinger, levevis og adfærd. Vi kan ikke længere være fysisk sammen på samme måde som før, så derfor må vi være mere online med hinanden.

I de kommende uger laver jeg udelukkende parterapi over Skype eller en anden relevant online-platform. Det kan både foregå fra jeres desktop, laptop, iPad eller mobil telefon.

I behøver ikke engang at sidde sammen, for at vi kan lave parterapi. Et par gange har jeg haft par, hvoraf den ene var udstationeret i et fremmed land, eller var ude at rejse, og derfor sad vi hvert sit sted. Også det gik fint.
skype
Jeg har mere end 10 års god erfaring og stor succes med online-parterapi, idet mange af mine klienter bor uden for Sjælland.

✴ Corona-virus ✴ og hjemme-karantæne

Vi skal alle sammen tage truslen for smittespredning alvorligt. Også jeg er naturligvis meget påpasselig, og jeg opfører mig så ansvarligt, som det overhovedet er mig muligt.

Følelsesmæssig stress

Vi har en speciel og meget anderledes situation i Danmark lige nu. Mange er sendt hjem på ufrivillig orlov, og ingen ved med sikkerhed, hvor længe det kommer til at vare. Dette i sig selv kan godt lægge et voldsomt pres på familien og parforholdet. Samtidig er man pludselig meget tæt på hinanden med en trussel mod helbredet hængende over hovedet.

Det er vigtigt at gøre sig klart, at hjemme-karantæne ikke vil føles som ferie. En ferie har jo af gode grunde en aftalt tidsmæssig afgrænsning, inden man skal tilbage på arbejde igen. Den nuværende hjemme-karantæne er nærmere som en ”tidsubestemt dom”, og det kan være hårdt psykisk og følelsesmæssigt. Usikkerhed kan skabe utryghed, hvilket lægger ekstra pres på relationerne derhjemme.

Læs artiklen på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi/psykologi/corona-derfor-lider-parforholdet

Derfor er jeg ekstra opmærksom på et eventuelt større behov, der kunne være for parterapi.

Udvidet åbningstid

Et af mine specielle tiltag er, at jeg har valgt at udvide åbningstiden med online-parterapi. Det betyder, at vi hver især sidder hjemme uden fysisk kontakt.

Så hvis der er brug for en håndsrækning til parforholdet, så ring til mig på telefon 21 79 18 50


Over den online-app, vi vælger, er jeg i stand til at se jer og jeres reaktioner i forbindelse med jeres indbyrdes samtale, samtidig med at jeg styrer konversationen og I lærer nye kommunikative færdigheder og redskaber.

skypeI sidder hjemme i jeres egen stue i trygge omgivelser. Eneste krav er fred og ro uden forstyrrelser i 90 minutter – samt en internetforbindelse med app’en, et webkamera og god belysning, så jeg kan se jer tydeligt.

Læs mere om hvad parterapi er på
www.parforhold-parterapi.dk/parterapi.

Få en gratis afklarende samtale, hvor du hører mere om mulighederne.


Klientudtalelse:

“Som så mange andre par havde vi brug for lidt hjælp til at få vores forhold tilbage på sporet. Vi fandt Mikael Hoffmann på nettet, og efter at have læst hans nyhedsbrev og set hans video, kontaktede vi ham. Vi bor langt fra Mikael, men var så heldige, at han kort efter skulle på familiebesøg i nærheden af os, så han kom forbi – på en lørdag. Senere konsulterede vi ham via Skype, og det fungerede rigtig godt, både det tekniske og kommunikationen. Det var trygt, at vi kunne sidde hjemme i vores egen stue. Samtalerne med Mikael var lidt af en øjenåbner. Vi vil gerne anbefale Mikael og hans måde at gribe tingene an på.”
Helle & Karl

.
Helle og Karl er interviewet af journalist Henriette Bendix
www.bendixkommunikation.com – telefon 20 13 43 03

Læs flere klient-udtalelser på Google


Trives du ♥ – eller gør det ondt i parforholdet?

  • Jeg kan redde og forbedre jeres parforhold hurtigt og effektivt med helt konkrete kommunikations-værktøjer og -strategier, så I kommer til at forstå hinanden.
  • Hvis parforholdet er i kaos med angst, vrede, forvirring eller stress, kan der være brug for overblik, struktur og faste fælles spilleregler for at skabe gensidig forståelse for hinanden.
  • Jeg er en slags kørelærer, der underviser i ”Parforholdets Færdselsregler”. På en måde drejer det sig om både teori, parallelparkering, bykørsel, natkørsel og glatbanen. Alt sammen skal læres grundigt, inden man finder sin egen kørestil – også i parforholdet!
parterapi Mikael Hoffmann

Parterapeut Mikael Hoffmann

Klik på knappen herunder:

Klik her (eller ring på telefon 21 79 18 50) for at få en afklarende telefon-coaching-samtale med mig - uden udgift for dig!

.