Parterapi online

Ny situation i Danmark

Med Corona-virus-truslen har vi været nødt til at ændre vores tilværelse og tilpasse os nye forhold.

Jeg har mere end 10 års god erfaring og stor succes med online-parterapi, idet mange af mine klienter bor uden for Sjælland.

SkypeZoomTelefon  Facetime

Online-terapien kan både foregå fra jeres desktop, laptop, iPad eller mobil telefon.

I behøver ikke engang at sidde sammen, for at vi kan lave parterapi. Nogle gange har jeg haft par, hvoraf den ene var udstationeret i et fremmed land, eller været på arbejde eller på rejse, og derfor sad vi hvert sit sted (tre steder). Også det gik fint.

Via den online-platform, vi vælger, er jeg i stand til at se jer og jeres reaktioner i forbindelse med jeres indbyrdes samtale, samtidig med at jeg styrer konversationen og I lærer nye kommunikative færdigheder og redskaber.

skypeI sidder hjemme i jeres egen stue i trygge omgivelser. Eneste krav er fred og ro uden forstyrrelser i 90 minutter – samt en internetforbindelse, et webkamera og god belysning, så jeg kan se jer tydeligt.

Læs mere om hvad parterapi er på
www.parforhold-parterapi.dk/parterapi.

Få en gratis afklarende samtale, hvor du hører mere om mulighederne.


Klik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet


Klientudtalelse:

“Som så mange andre par havde vi brug for lidt hjælp til at få vores forhold tilbage på sporet. Vi fandt Mikael Hoffmann på nettet, og efter at have læst hans nyhedsbrev og set hans video, kontaktede vi ham. Vi bor langt fra Mikael, men var så heldige, at han kort efter skulle på familiebesøg i nærheden af os, så han kom forbi – på en lørdag. Senere konsulterede vi ham via Skype, og det fungerede rigtig godt, både det tekniske og kommunikationen. Det var trygt, at vi kunne sidde hjemme i vores egen stue. Samtalerne med Mikael var lidt af en øjenåbner. Vi vil gerne anbefale Mikael og hans måde at gribe tingene an på.”
Helle & Karl

.
Helle og Karl er interviewet af journalist Henriette Bendix
www.bendixkommunikation.com – telefon 20 13 43 03

Se klienters erfaringer og udtalelser vedrørende parterapien på Google til desktop eller Google til mobiltelefon, samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser og www.parforhold-parterapi.dk/anbefalinger.


Trives du ♥ – eller gør det ondt i parforholdet?

  • Jeg kan redde og forbedre jeres parforhold hurtigt og effektivt med helt konkrete kommunikations-værktøjer og -strategier, så I kommer til at forstå hinanden.
  • Hvis parforholdet er i kaos med angst, vrede, forvirring eller stress, kan der være brug for overblik, struktur og faste fælles spilleregler for at skabe gensidig forståelse for hinanden.
  • Jeg er en slags kørelærer, der underviser i ”Parforholdets Færdselsregler”. På en måde drejer det sig om både teori, parallelparkering, bykørsel, natkørsel og glatbanen. Alt sammen skal læres grundigt, inden man finder sin egen kørestil – også i parforholdet!
parterapi Mikael Hoffmann

Parterapeut Mikael Hoffmann

Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.