Spring til indhold

Bogen om parforholdet: 7 vaner, som ødelægger parforhold

 7 vaner

“7 vaner, som ødelægger parforhold – og hvad I kan gøre for at ændre dem!”

Du ønsker et godt parforhold med din partner, men du har travlt i din hverdag og har ikke tid til at bruge oceaner af ressourcer på projektet – eller lyst til at begå fejltagelser for at komme derhen.
Derfor er denne lille bog måske lige præcis dét, du har brug for.

Mange par oplever udfordringer i deres parforhold
Alt for mange par!
Alt for store udfordringer!
Alt for mange brud!

De syv problem-områder i bogen er:
1. Mangel på kommunikation
2. Fokus på tid og kvalitet
3. Uindfriede forventninger
4. Det vigtigste i parforholdet
5. Hvornår er samtaler bedst?
6. Traumer, chok og jalousi
7. Begær og ønsker

Hvis man ikke ved, hvordan man skal løse problemerne, kan det i værste fald ende med skilsmisse og opbrud af familien, eller lige så nedslående at man forbliver i et ulykkeligt parforhold i mange årmåske resten af sit liv!

I denne bog gennemgås essensen af de syv mest almindelige problemer og dårlige vaner i parforholdet. For hvert af problemerne gives forslag til, hvordan I bliver i stand til at løse dem selv.

Mikael Hoffmann, der er fra 1959, har gennem mere end 30 år drevet selvstændig virksomhed som parterapeut, forfatter, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. Han er bosat i København, men coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet.
Telefon 21 79 18 50

3:19 minutter
.

ISBN-nummer 978-87-7188-595-8

Paperback, 84 sider, 87 kroner

 
Klik her for at se flere anmeldelser

Kleins Boghandel

I blandt andre Kleins Boghandel på Gl. Kongevej 125, 1850 Frederiksberg har de den stående på hylden.

Eller online på på www.saxo.com/dk/7-vaner-som-oedelaegger-parforhold_mikael-hoffmann_paperback_9788771885958

Hvis du bor i Danmark, Canada, USA eller England kan du købe bogen på www.amazon.com/dp/B01MXYM537/ref=sr_1_1

Hvis du køber den som Kindle på fx www.Amazon.com kan du på www.robobraille.org eller www.voicedream.com “oversætte” den til en audio.

Se, hvilke biblioteker, der har den, på www.bibliotek.dk/da/overlay/holdings/870970-basis%3A52845092/null


Hvis du vil have bogen som e-bog, koster den kun 13,50 kroner.

7 vaner
www.arnoldbusck.dk/boeger/krop-og-sind/7-vaner-som-odelaegger-parforhold


Har du Kindle og bor du i Danmark, Canada, USA eller UK? Klik her.
Så kan du få den for kun $1.59

7 vaner
www.amazon.com/dp/B01MXYM537/ref=sr_1_1

.

Er du journalist og ønsker at få tilsendt et gratis anmeldereksemplar, så skriv venligst til lisbeth.jensen@bod.dk

.


Se foredrag om bogen på www.parforhold-parterapi.dk/foredrag-feb2017
.

1 time 19 minutter


 

PernilleBoganmeldelse

Dejlige håndterbare redskaber, der er en øjenåbner for såvel psykoterapeuter som folk i parforhold. Yderst anvendelig og bør læses igen og igen.

Pernille Brünnich Fenger, Aalborg og Falster
Psykoterapeut, telefon 53 21 41 91

 

Boganmeldelse

louise7 vaner, som ødelægger parforhold:
– Først og fremmest er der en dejlig og overskuelig struktur i bogen. (Skønt med eksempler forresten)
– Ikke-manipulerende spørgsmål i tre-trinsraketten er ikke noget, jeg før har tænkt over, men absolut noget jeg vil tage med mig.
– ASD er en god taktik også i hverdagen og samspillet med andre end sin partner.
– God fokus på at mennesker er forskellige, og at man skal leve i samspil og ikke som et individ.
– Tror mange mennesker glemmer at forventningsafstemme, inden de går ind i et forhold, men jeg tror, at dette er et godt redskab og noget alle burde overveje at gøre.
– Har aldrig før tænkt over at mennesker sætter lyst før pligt, men dette er klart for mennesket er født egoist, når alt kommer til alt.
– Stof til eftertanke at man altid skal have sig selv øverst (prioriteringstrekanten), og huske sig selv i alt man gør. Tror hurtigt man som menneske i en travl vanepræget hverdag, kan glemme sig selv lidt.
– Angrebsordet “du” er ikke noget man tænker over i en almindelig hverdagsdiskussion, men i hvert fald noget man bør tænke over.
– Var ikke klar over at der var forskellige tilknytningsstile – interessant!
– Metoden “Havening” – SIDSSYGT spændende, lige noget som fanger min interesse. Jeg har søgt en masse på nettet om det allerede, fed forskning omkring det. Fedt du nævner det og derefter kommer tilbage og uddyber det. Det fremtidsdrømme som kommer op i mig nu, men virkelig en interessant vinkel at have på biokemisk hjerneforskning !! 😉
– “Man gentager det ubehagelige, som har udspillet sig i barndommen” – vigtig pointe, og noget alle skal have i baghovedet når parforholdet går væk fra fasen forelskelse!
– Du er rigtig god til at sætte teori op mod noget praktisk, som alle kan relatere til.
– Man kan altid lærer noget nyt, det er vigtigt at huske.

Alt i alt synes jeg, det er en super interessant bog, du har fået strikket sammen, og jeg er meget taknemmelig for at læse den.
Det får mig til at tænke over en masse ting, som jeg skal huske både overfor mig selv og en fremtidig partner. Alle burde læse en sådan bog, for det er virkelig stof til eftertanke.

Louise Binder, København

 

Boganmeldelse

Jeg synes, at det er en rigtig god bog, der er fint skrevet – især beskrivelsen af de dagligdags problematikker, som vi alle står i.

Heidi Lund, 47 år, Skjern

 

Boganmeldelse

Da jeg første gang sad med Mikael Hoffmanns nyeste bog 7 vaner, som ødelægger parforhold – og hvad I kan gøre for at ændre dem! Tænkte jeg, åh nej!!!! Endnu en bog der vil fikse og frelse hele verden… Men jeg blev glædelig overraskede over måden Mikael Hoffmann bruger sproget til at synliggøre, ”den lille forskel, med den store påvirkning af vores parforhold” og hvordan han generøs deler ud af sine redskaber, så alle får muligheden til at arbejde på sit forhold.

Jeg ved fra mit eget liv, hvordan parforholdsproblemer/udfordringer, kan virke uoverskuelige, når man er følelsesmæssige involveret. Det er ligesom om nogle har sat en værktøjskasse, ved siden af dig og det værktøj, man vælger at bruge, fungerer ikke normalt. Det er først når man har lære at bruge værktøjet på en ny måde, at der begynder at komme hul igennem muren, der er bygget op mellem partnerne eller ægtefolkene.

SabinaDet virker jo indlysende, at vi skal prioriterer vores parforhold, men det er så nemt at glemme i det moderne livs travlhed, hvor mail, smart-phones og sociale media gør det muligt at være ”på” hele tiden. De skemaer, der er i bogen, og de links, der henvises til, gør bogen til et brugbart værktøj, som et commitet par, kan hente stor rådgivning i.

En ting er sikkert, der findes ikke, et easy fix, for at løse parforholds problemer/udfordringer. Men med denne bog gør det det lettere at begynde vejen op da bjerget, for forhåbentlig at nå den helt fantastiske udsigt sammen med sin partner.

Sabina Brøndum, 54 år, Søborg

 

Boganmeldelse

TorbenHER ER BOGEN
som burde udleveres til alle fra de fylder 18. Mikael Hoffmann har gjort det igen, og måske til dels overgået sig selv; Denne bog lader ingen upåvirket tilbage.
Et rigtig godt redskab er den, når man kigger tilbage på gamle parforholds forløb, og ønsker at blive klogere på sig selv, og ikke bare eks-kærestens fejl og mangler, men også, hvor man selv kan sætte ind så man ikke gentager tidligere uønsket adfærd. Bogen bliver dermed et meget nyttigt redskab til inspiration og motivation med henblik på at forandre, udvikle og overskue de udfordringer og konflikter, som alle parforhold møder. Obligat læsning for alle!

Torben Colling, 57 år, Frederiksberg
.

Boganmeldelse

janstignielsenEn absolut læseværdig bog som i højeste grad har givet mig en større forståelse for grundlæggende forudsætninger for et godt parforhold!

En bog som jeg varmt kan anbefale at læse uanset om ens parforhold synes godt eller skidt. Bogen skal læses af jer begge. Tal med hinanden om det der for dig/jer giver mening. I vil ALLE finde mere eller mindre som i kan tage ved lære af og dermed forbedre jeres forhold.

Bogen har givet mig et bedre forhold til min partner – vores samliv, selv om jeg syntes at vores udgangspunkt ikke var så ringe endda.

Jan Stig Nielsen, 61 år, Horsens

.

Boganmeldelse

christian-aBogen har en overskuelige størrelse og en letforståelige tekst, hvilket gør den attraktiv at læse. Jeg sad sammen med min kæreste en lørdag, hvor jeg læste nogle passager op for hende. Det åbnede op for en god dialog imellem os. Specielt afsnittet omkring ”værdiopfattelse” var enormt interessant, men også sjovt at læse. En vigtig del af værdiopfattelsen tager jo udgangspunkt i, at begge køn har en slags ”pointsystem”, hvor vi kategoriserer vores handlinger. Det kom bag på både mig og min kæreste, at vi tæller point vidt forskelligt. Eksempelvis ville en kærestetur til London tælle mange point for mig som mand, og derefter kunne jeg læne mig lidt tilbage og ”slappe af” den efterfølgende tid. Kvinder derimod vægter hver enkelt handling lige meget rent pointmæssigt. Det var en lærerig oplevelse for os som par at læse, for bedre at kunne forstå hinanden, og til at få afstemt vores forventninger i forholdet.
Mit overordnede indtryk af bogen er, at det er en god lille sag, hvori man selektivt kan hoppe lidt rundt i den, alt efter behov og interesse, og så er den ikke tidskrævende at komme igennem. Den kan i høj grad anbefales, som et godt redskab til at guide os igennem den rejse, vi i et parforhold bevæger os ud i.

Jørgen Christian Andersen – Virksomheds ejer
www.relationwise.dk


Se flere bøger fra Mikael Hoffmann på www.parforhold-parterapi.dk/bog