Taknemmelighed

Parforhold vandringFra min vandretur på Hærvejen i sommer!

– Der er ikke noget i vejen for at have mål og forfølge disse, men husk også at være taknemmelig over det, du har. At acceptere, anerkende og værdsætte det, der allerede er.

I dag holder jeg frokostpause på en lille naturplads med shelter og rindende vand. Jeg er taknemmelig over min medbragte mad, og solen der skinner. Hvis det havde regnet, kunne jeg have valgt at sidde inde i shelteret bagved mig. Uanset hvad der sker, er det okay. Der er en mening med alt, og jeg vælger selv, hvad jeg vil få ud af det.

Jeg sidder og reflekterer over mit liv, og synes, at det i bund og grund er pragtfuldt. Jeg føler, at jeg får så meget, men jeg lægger også mærke til alt det, jeg får. Jeg er taknemmelig over det, jeg har, til forskel fra at være utilfreds med det, jeg ikke har. Den grundholdning ved jeg erfaringsmæssigt er med til at skabe lykke.

Vejen til lykke går gennem taknemmelig over det, man har. Både i sine relationer, i sit parforhold og med de materielle goder. Hav mål, men husk også at dvæle ved det, der allerede er, og mærk taknemmeligheden over det.

www.dr.dk/mitliv/fire-nemme-hverdags-oevelser-saadan-bliver-du-mere-taknemlig

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Tanker på vandring! Kærlighedens veje og vildveje.
Langdistancevandring – med refleksioner uden filter.
Videoer på www.parforhold-parterapi.dk/tanker-paa-vandring

Læs flere artikler om taknemmelighed på
www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/taknemmelighed
www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/taknemmelighed-i-parforholdet
www.parforhold-parterapi.dk/nyheder/vandring-med-taknemmelighed

3:07 minutter, https://youtu.be/kUQOUAMNiQo

Har I brug for hjælp i jeres parforhold til at få det bedre med hinanden, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann