Par-terapi på Frederiksberg

parterapi Frederiksberg

Kunne dit parforhold trænge til forbedringer?

Har du og din partner brug for bedre kommunikation, større forståelse og mere latter og lethed i jeres parforhold?

Parterapi på Frederiksberg


1:11 minutter

I min klinik i København tilbyder jeg jer en lettere vej til et godt parforhold.


Klik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet

Helt konkret vil den første par-session indeholde:

parterapi Frederiksberg1) Helt konkret lærer I nogle kommunikations-værktøjer, der hjælper jer med at kunne tale bedre sammen i hverdagen, så I kan høre og forstå hinanden. Ikke nødvendigvis være enige, men at sætte sig ind i hvad den anden siger og mener. En åben og tillidsfuld dialog er vigtig i alle sunde relationer.

2) Bevidstgørelse af egne holdninger og adfærdsmønstre, så det er lettere at ændre de uhensigtsmæssige vaner, og at se hinanden i et klarere lys. I stedet for at jeg forklarer en masse, hjælper jeg jer med selv at se, hvad der foregår, og hvad der fungerer og ikke fungerer mellem jer.

3) Færdighedslæring i parforhold, i form af rådgivning til ændring af indgroede dårlige vaner i samlivet og hjemmet. Det kan være rent praktisk med etablering af en mere hensigtsmæssig struktur i dagligdagen, så parforholdet og familien får bedre betingelser. Måske er der nogle vaner og rutiner, der skal justeres, for at vedligeholde et givende og kærligt forhold.

En struktureret køreplan

Her er, hvad der normalt sker, når folk ønsker et bedre parforhold, og ringer til mig.

1. Allerførst taler vi sammen for at høre hinandens stemmer og få et indtryk af hinanden.

2. Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg over telefonen vil give jer en gratis afklarende coaching-samtale på 45 minutters hver.
– Du får overblik over, hvad det er, du ønsker dig, i dit liv og med dit parforhold
– Vi taler om hvilke udfordringer du har
– Vi lægger en plan for, hvordan du kan komme herfra hvor du er nu – over til hvor du gerne vil være, for at du kan få dét, du gerne vil have
– Til sidst finder vi ud af, om jeg er den rette til at hjælpe jer med jeres parforhold

3. Vi har den første parsession, som varer 1½ time, hvor jeg vil lære jer nogle kommunikations-værktøjer, der vil ske en bevidstgørelse af jeres udfordringer, og vi vil kigge på om I har fået skabt jer nogle vaner og rutiner i hverdagen, som enten er uhensigtsmæssige, eller måske ligefrem skadelige, for et godt parforhold.
Dette punkt har jeg beskrevet mere indgående øverst i denne artikel.

4. Derefter vil vi hver især overvejer, om der er basis for et videre forløb.
Hvis det er, hvad vi aftaler, er min struktur følgende:

  1. Bevidstgørelse, så I bliver opmærksomme på jeres uhensigtsmæssigheder i parforholdet og hvad der skal arbejdes med
  2. Færdighedslæring, hvor jeg vil lære jer nye strategier og kommunikations-redskaber, så I kommer til at gøre noget helt andet, end I hidtil har gjort
  3. Vanedannelse, fordi de nye vaner skal bankes godt og grundigt fast, så de automatisk erstatter de gamle vaner, når livet spidser til.

Jeg kan ikke løse jeres problemer – men jeg kan hjælpe jer til at I selv kan løse jeres egne problemer.

Den fysiske parterapi foregår i min klinik.


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.
Feedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelser vedrørende parterapien på Google til desktop eller Google til mobiltelefon.

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser


Mikael Hoffmann, parterapeut København


5:47 minutter

Klik på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi-pa-frederiksberg for at få mere at vide om den bedste parterapi i København og på Frederiksberg.

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann