Parterapi på Frederiksberg

♥ Forbedring af parforholdet ♥

parterapi Frederiksberg
For at have et godt parforhold, må man kunne forstå hinanden – uden nødvendigvis at være enige.

For at kunne forstå hinanden, må man kunne kommunikere ordentlig sammen. Ikke blot udveksle ord og meninger, men at have en dialog i aftalte, faste, trygge rammer, så ingen “kommer til skade” eller bliver sårede eller vrede.

Forståelsen skal give meningfor begge parter. Det er ikke tilstrækkeligt at det kun giver mening for dig.

Forståelse i parforholdet

Mange par oplever udfordringer med at kunne forstå hinanden.

Hvis det havde været nemt og let selv at løse problemerne, havde I jo nok gjort det for længst.

Hvis bilen går i stykker, eller tanden gør ondt, så opsøger man jo også helt automatisk en dygtig mekaniker eller en dygtig tandlæge.

Jeg har en helt klar plan for, hvad jeg gør med mennesker, der har ondt i parforholdet.


11:10 minutter


En fast køreplan i 5 trin:

 

parterapi
Mikael Hoffmann
Første skridt er at vi taler kortvarigt sammen over telefonen. Ring til mig på nummer 21 79 18 50. Jeg vil stille dig nogle konkrete spørgsmål om eksempelvis hvor I bor i landet, hvor gamle I er, hvor længe I har været sammen og arten af jeres udfordringer.

Derefter aftaler vi en dato for den gratis afklarende coaching-samtale.

Hvis du hellere vil booke en samtale med mig med det samme her på hjemmesiden, kan du gøre det i nedenstående kalender.Gratis afklarende coaching-samtale

parterapi københavn

gratis coaching samtale

Denne gratis samtale over telefonen varer 45 minutter og indeholder følgende:

  1. Vi får et overblik over, hvad det er, du ønsker dig, i dit liv og med dit parforhold
  2. Vi taler om hvilke udfordringer du og I har
  3. Vi lægger en plan for hvordan du kan komme herfra hvor du er havnet nu – over til dér hvor du gerne vil være og dét du gerne vil have
  4. Vi finder ud af, om jeg er den rette til at hjælpe jer

parterapi Frederiksberg
parterapeut København

Hvis vi er enige om et fremtidigt samarbejde, aftaler vi første parsession på 1½ time i min klinik i København.


Den første par-session
parterapi psykologi

Når vi ses til den første parsession vil følgende tre ting finde sted:
Parterapi Frederiksberg

  1. Vi taler lidt historik, så jeg får et overblik over, hvordan jeg bedst kan hjælpe jer, og I kommer til at høre jer selv og hinanden, og dermed måske selv kan gennemskue, hvad det er for mekanismer, der har skabt jeres indbyrdes problemer.
  2. Jeg vil derefter introducere jer for, og lære jer, et helt konkret kommunikations-redskab, der vil gøre jer i stand til at høre og forstå hinanden, og at I kan føle jer hørt og forstået af partneren. Ikke nødvendigvis for at blive enige, men derimod for at I hver især kan sætte jer ind i, hvad den anden siger og mener. Jeg kalder det for “Anerkendende Selvansvarlig Dialog” (eller Hoffmann-Metoden©, for det er mig, der er har fundet på den) og det er et fantastisk effektivt værktøj til at forstå hinanden og føle sig forstået. En åben og tillidsfuld dialog er vigtig i alle sunde relationer.
  3. Til sidst kigger vi på, om I mon har fået skabt jer nogle vaner og rutiner i hverdagen, som enten er uhensigtsmæssige, eller måske ligefrem ødelæggende, for et godt parforhold. I skal lære nogle nye strategier og værktøjer, for at I kan få et andet resultat end dét, I har haft hidtil.

parterapi kommunikation
parterapi forløb Mikael Hoffmann

Derefter overvejer vi hver især, om der er basis for et videre forløb, som kan strække sig over tre måneder, hvor der kommer til at ske følgende:

  1. Bevidstgørelse, så vi ved, hvad der skal arbejdes med
  2. Færdighedslæring, hvor I vil lære nye strategier og værktøjer, så I får et andet resultat
  3. Vanedannelse, hvor de nye vaner bliver banket fast og erstatter de gamle vaner

Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Parterapi på Frederiksberg


1:11 minutter

Jeg er meget struktureret i min måde at arbejde på. Det har jeg stor succes med. I sommeren 2019 har jeg hjaft 25-års jubilæum som selvstændig par-terapeut og -coach, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach, med flere end 10.000 klienttimer bag mig. Min succes-rate er temmelig høj. Omkring 80% af de par, der kommer til mig, får deres parforhold til at lykkes igen.

Jeg er uddannet og certificeret psykoterapeut fra www.IDacademy.dk.
Samt uddannet og certificeret Chok-traume-terapeut på www.havening.org (www.havening.dk)

Jeg har indtil nu udgivet fem bøger om parforhold:


Spørgsmål og svar

Jeg anbefaler, at man i begyndelsen kommer med cirka en uges mellemrum, så de nye færdigheder og strategier kan læres og indøves. I skulle jo gerne øve jer mellem sessionerne i den rigtige måde at gøre det på. Senere kan der gå flere uger imellem sessionerne. Det afhænger af hvor alvorlig situationen er, og hvor hurtigt I ønsker at få det bedre.
På grundlag af min mangeårige erfaring har jeg lavet et 3-måneders forløb, der i en struktureret form gennemløber nogle bestemte faser i parforholdets udvikling. Det er en særdeles effektiv måde at lære de nødvendige færdigheder og kommunikations-værktøjer på.
Jeg har udviklet et helt system (Hoffmann Systemet©), der hænger meningsfuldt sammen og er meget effektivt til at forbedre parforhold. Det består af en overordnet strategi med en lang række underliggende værktøjer og metoder, der vil gøre jer i stand til at forstå hinanden, så I kan genfinde accepten, tilliden, trygheden og respekten for hinanden i parforholdet.
Jeg har samlet en hel række værdifulde kommunikations-metoder, som tilsyneladende er ret enkle, men de er særdeles effektive til at give jer en forståelse for hinanden. Når man begge to følger “Parforholdets Færdselsregler” går alting meget bedre i parforholdet. Forståelse og mening er betydeligt vigtigere end lighed og enighed.
Parterapi handler om at øge forståelsen mellem jer, via læring af forskellige kommunikations-værktøjer og strategier
Jeg anbefaler, at man vælger et forløb på tre måneder. Det er en overskuelig periode, og det er tilstrækkeligt til at få lært de nye strategier, og få banket de nye vaner godt fast. Det er lidt ligesom at skulle lære et nyt sprog. Det må hverken gå for hurtigt eller for langsomt.

Frederiksberg

I Valby lige syd for Frederiksberg ligger min klinik (se adresse).

Jeg har skrevet adskillige artikler, som inspiration til forbedring af jeres parforhold.

www.parforhold-parterapi.dk/parterapi/hvad-er-det

Se også videoen herunder med hvad jeg laver  i min praksis:


5:47 minutter
.
Kontakt mig gerne på telefon 21 79 18 50 for en gratis uforpligtende samtale.
.

Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.