Spørgsmål#24 – Tager du hjem til folk og laver terapi?

Online-terapi

Nogle gange efterspørger mine klienter, at jeg kommer i deres hjem og laver parterapien. Eneste forskel er, at man betaler transporttiden fra jeg tager hjemmefra, og til jeg kommer hjem igen.

Der kan være flere årsager til, at man vælger løsningen med par-coaching og -terapi i hjemmet. Der kan være tale om kendte mennesker, som ikke vil ses ved min klinik, eller det kan være en handicappet person, som har svært ved at forlade sit hjem.

En anden mulighed er par-coaching over Skype, Zoom eller Facetime. Jeg har klienter rundt om i landet og i udlandet. Jeg har også haft et par, hvor manden var udstationeret i Afrika, og kvinden sad i sit hjem i København, hvor vi alle tre var på Skype.

Så mulighederne er mange, når det gælder forskellige former for parterapi uden for min normale klinikadresse i København.


01:43 minutter

Klik også ind på YouTube Playlisten “Spørgsmål & Svar” (eller Kategorien med Spørgsmål & Svar her på hjemmesiden), hvor jeg på min langdistancevandring i sommeren 2018 optog flere end 50 korte videoer.

Klik her for (over telefonen) at få en gratis afklarende coaching-samtale med mig!

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann