Et værktøj til at tale sammen

Forståelse

Både i parforholdet, og alle mulige andre steder, har man brug for at kunne forstå hinanden, for at enhver relation kan fungere.

kommunikation i parforholdet
Forståelsen skal være så dyb, så det også giver mening. Altså mening for begge parter. Ikke kun for en selv….

Til dette kræves, at man kan kommunikere. Altså ikke kun at udveksle ord og holdninger, men noget dybere.

Man skal kunne forstå, inden man kan forvente at blive forstået. Det hjælper ikke noget, at begge parter står og råber til hinanden: “Forstå mig! Forstå mig nu! FORSTÅ MIG!!!!!” Det hjælper ikke på forståelsen mellem dem.

Som parterapeut lærer jeg allerede til første par-session mine klienter et helt konkret værktøj, der vil gøre dem i stand til at forstå hinanden. Uden nødvendigvis at være enige.

Det kaldes Anerkendende Selvansvarlig Dialog, og du kan læse en artikel om det på www.parforhold-parterapi.dk/anerkendende-dialog, samt se en video, jeg har lavet om dette emne.

Der ud over har jeg et væld af andre kommunikationsværktøjer til forskellige situationer. Se www.parforhold-parterapi.dk/forskellige-kommunikationsvaerktoejer-i-parforholdet


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Det er ikke så svært. Man skal bare vide hvordan – og så skal det øves igen og igen, som var det et helt nyt sprog, der skulle læres. Hvilket det på en måde også er…

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann