Bliv god til at kysse

Et rigtigt godt kys er fantastisk

Et godt kys er varmt og lidenskabeligt, med læber og tunger smeltet helt sammen.
Det perfekte kys
Der er ikke nogen, der kysser dårligt. Vi kysser bare forskelligt…

Der er ikke nogen opskrift på et perfekt kys. Men her er lidt inspiration til at gøre forskellige kys bedre, uanset om det er våde, lidenskabelige kys, tantekys eller farvel-kys.

  • Slap af
  • Vær til stede
  • Øv jerKlik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet

Mærk ikke kun læberne, men hele kroppen

Stå tæt sammen, når du kysser med din partner/kæreste/ægtefælle. I skal kunne mærke hinandens kroppe. Et kys er ikke kun læber, der rører ved hinanden. Lad kroppene være tæt sammen. Kærtegn også halsen og ansigtet. Tag fat i håret, og læg en hånd på røven. Slyng også armene om hinanden.

Start blidt

Mærk hinandens læber blødt. Lad være med at tvære tungen ind i munden og køre rundt i voldsomme cirkler. Sut i stedet blidt på hinandens læber.

Tungen

Når I begge er klar, åbner I munden lidt og bruger tungen. Slap af i læberne og i tungemusklerne, så den bliver blød. En stiv, spids, hidsig tunge er ikke sagen! Prøv også at slikke mundvigene ganske blidt. Det er to meget erogene punkter.

Øjnene

Mange kysser med lukkede øjne. Prøv i stedet at åbne dem og kig hinanden i øjnene, mens I kysser. Det er fantastisk intimt og dejligt at se din elskede i øjnene under et pragtfuldt kys.

Kys endnu mereLær at kysse godt

Kys fører mange gange til sex, men det behøver det ikke nødvendigvis. Nogle kvinder undgår at kysse deres kæreste, når de ikke har lyst til sex. Denne misforståelse er lidt ærgerlig. Husk, at kys ikke er lig med at have sex. Bliv enige om dette. Kys er bare dejligt og er med til at gøre parforholdet endnu bedre.


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Helt ny partner

Hvis du lige har fået en ny kæreste, kunne det være en god idé at starte med at lære hinandens kysse-stil at kende. Ligesom alle mulige andre ting, I skal lære at kende hos hinanden, er kys et af områderne. I skal finde ud af, hvordan lige netop I to kysser bedst. I kan eventuelt sætte en aften af til kun at kysse. Undervejs kan I snakke om, hvad I kan lide, og hvad I ikke bryder jer så meget om. Som en øvelse kan du bede din partner om bare at være passiv og nyde det, og kys så ham/hende, sådan som du selv kan lide det. Bagefter bytter I.Feedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelser vedrørende parterapien på Google til desktop eller Google til mobiltelefon, samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser.


27:23 minutter

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/anbefalinger


Links til fire andre områder inden for parforhold:

Kommunikation i parforholdet

Krise i parforholdet

Misforståelser i parforholdet

Et godt parforhold


Links til andre artikler om et godt parforhold (de seks af dem ses herunder):

Klik på linket herover for at hoppe direkte til artiklen
Brug F5-tasten (eller genopfrisk siden) for at se andre artikler.


Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann