Videoer om parforhold

Nu er videoerne om parterapi færdige på www.parforholdslodsen. Mange mennesker er ikke klar over, hvad parterapi går ud på. Derfor har jeg fået nogle skuespillere til at hjælpe mig med at vise det ved praktiske eksempler. De sidder to og to i min klinik og spiller klienter, og de gør det rigtigt overbevisende. Det er min hensigt at afmystificere dette følsomme område. At gøre folk opmærksomme på, at der er mulighed for at få et bedre parforhold på en god og ordentlig måde. Der er nemlig ikke noget underligt eller farligt i den måde, det foregår på.

parforholdslodsen

www.parforholdslodsen


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Har I brug for hjælp i jeres parforhold til at få det bedre med hinanden, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann