Parforhold parterapi

Kendtes skilsmisse

Skuespillerparret Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles!

Hvor ER det ærgerligt, at to mennesker ikke kan finde ud af at kommunikere sammen på en ordentlig måde. At det skal ende med skilsmisse. Især når der er børn involveret. I dette tilfælde rigtigt mange børn.

Årsagen til konflikter og skilsmisse er jo i bund og grund ophøret af tillid, tryghed og respekt for hinanden, samt at kærlighedsbeholderne er blevet tømt, og ikke mindst at det fælles værdisæt (forventningsafstemningen) ikke har været på plads og i orden.

Det KUNNE have været så godt. Ikke mindst for dette par, som tilsyneladende havde det hele, og lidt til.

Hvad mon er gået galt? Er det mangel på parforholdsfærdigheder? Fx prioritering af hinanden  på en hensigtsmæssig måde, i stedet for at prioritere alle mulige andre højere? (Se www.parforhold-parterapi.dk/prioritering). Eller er det den måde, de har kommunikeret eller ikke-kommunikeret på, der er gået helt galt? Har de mon gjort nok for at løse problemerne? Har du forsøgt løsningsmetoder på en hensigtsmæssig måde, eller har følelserne rådet og sat dagsordenen? (Se www.parforhold-parterapi.dk/folelsernes-tyranni)

Af gode grunde kender vi ikke grunden til deres skilsmisse. Men jeg synes stadig, at det er ærgerligt for dem. Og for alle andre, der må kaste håndklædet i ringen.
…..fordi det altså ikke BEHØVER at gå så galt!

.
www.dr.dk/nyheder/kultur/medier/hollywood-skilsmisse-er-breaking-news-verden-over

.

 

Bøger om parforhold
7 vaner Frihed med bedre parforhold Partner for livet
Følg på de sociale medier
Videoer
Klik her for at se en række videoer med eksempler på parterapi
Gratis uddrag
fra en af mine bøger


Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic