Spring til indhold

Havening – praktiske erfaringer

 

Tilbage til forsiden

havening-baggrund
havening-teknisk-forklaring
havening-hvorfor-er-det-ukendt
havening-disclaimer
havening-i-praksis
havening-uddannelse
Tilbage til forsiden

.
Myndighedskrav: Klik her – inden du læser nedenstående side!
.

Havening er en innovativ psykosensorisk metode, og selv om behandlingen stadig er på det eksperimentelle stadie, har jeg i min praksis haft klienter, der fortæller, at de har oplevet lettelse fra negative følelser, hvilket har resulteret i mere optimisme i hverdagen for dem.

.
YouTube Playlisten www.youtube.com/playlist kan du se en række videoer med mennesker, der har haft gode erfaringer med Havening.
.
Nogle klienters erfaringer med behandlingerne – herunder Havening:

27:23 minutter

 
Klik her for at se flere anmeldelser

Hvordan man finder sig en dejlig kæreste

Tine Bork, 27 år, København

”Jeg har hørt om Mikael Hoffmans Havening Teknik via hans hjemmeside og hans nyhedsmails. Og jeg er her, fordi jeg ønsker at blive bedre til at åbne mig følelsesmæssigt og forhåbentligt finde mig en kæreste, da jeg ikke har haft særlig meget held med det.”

”Jeg har været igennem forskellige sessioner nu; Det har været alt fra vrede til tårer til glæde. Jeg er gået fra at være helt oppe at køre, hvor jeg har gennemlevet følelser igen, til lige pludseligt at stå og kigge på følelsen og ikke være oprevet men se det udefra. Jeg har set og følt ting, som jeg nu glæder mig til sker. Jeg føler mig meget mere lettet i min krop og i mit hoved. Trods det, at jeg har grædt, så har de fleste af dem nok været glædestårer.”

”Nu er det fjorten dage siden, jeg var hos Mikael sidst. Jeg har mærket en del forskelle: Jeg har kunnet mærke, at jeg har været mere åben generelt, og jeg har fået en masse nye bekendtskaber. Jeg har ikke fået en kæreste endnu! Men jeg kan mærke, at jeg ser tingene lidt anderledes. Jeg har fået interesse for nogle nye typer, som jeg måske ikke havde øjnene åbne for førhen. Så jeg er meget spændt på, hvad der sker fremover, og jeg er ret sikker på, at det her er en succes for mig!”

2:12 minutter


Dårlige parforhold

Birgitte Lisbygd, 54 år:

”Det med at tage fat i noget, der er jo altså altid nogle problematikker, man har. En af de ting, jeg godt vil tage fat i er: Jeg synes, det er interessant, hvorfor jeg simpelthen har været sammen med nogen mænd, som alle sammen har haft en eller anden form for afhængighed til alkohol.

Det skaber enormt mange dysfunktionelle ting og også områder i mig omkring det her med, at man på en eller anden måde er medafhængig og kommer til at lide af hensynsbetændelse. Det her med at gå og skulle passe på og prøve at tilpasse sig lidt – alt for meget rettere sagt – andre frem for, at det er mig selv og mine egne behov. Hvorfor er det så svært for mig at få sagt nogle af de ting?

Hvorfor er det, jeg er bange for det nogen gange? Selvom jeg er blevet bedre og bedre til det, så er det ligesom om, jeg støder ind i det, og selvom jeg i mit hoved tænker, at jeg gerne vil sige det, så kommer det ikke altid ud i ord. Hvad er det inde i mig, der gør, at det hæmmer, at jeg ikke kommer igennem på den måde, og jeg ryger ind i de mennesker, eller de fyre?”

”Nu har jeg været igennem de her behandlinger med Mikael, og det der er så underligt eller mærkeligt er, at det har været så intenst og tungt, og så laver han de her berøringer, og så forsvinder det ligesom. Så er det ligesom opløst. Jeg kan ikke forstå det, men sådan er det. Og jeg glæder mig til at komme ud og se derude i verden, at det stadigvæk holder.”

”Det er ca. 14 dage siden, jeg fik en behandling, og jeg kan mærke, at der er sket nogle ændringer. Det er nok i kraft af det, jeg har arbejdet med, og så er der i hvert fald også sket nogle ændringer i forholdet. Forholdet er det, at han ligesom er kommet til mig på en helt anden måde; på en ny og positiv måde, hvor det er rigtigt ”hen-imod”- i stedet for ”væk-fra”-strategier, kan man sige. Og det er jo ikke kun ham – det er ligesom noget, der er sket inden i mig. Og det er rigtig dejligt at mærke, at der er en positiv ændring. Det sætter jeg virkelig pris på. Og det er jeg helt sikker på, at den her behandling er rigtig, rigtig meget med til.”

2:45 minutter


Klarhed, styrke, nattesøvn

Mona Jensen, 57 år:

”Jeg sidder her hos Mikael Hoffmann og skal have noget Havening. Jeg har en forventning om, at jeg fra at bruge meget lang tid på at nå meget kort, kan komme til at nå meget langt på kort tid.”

”Nu har jeg prøvet at få Havening hos Mikael Hoffmann, og jeg har oplevet det som værende betydeligt mere effektivt end de ting, jeg har prøvet før – og jeg har prøvet rigtig mange ting – men her ramte vi bare rigtig mange følelser på samme tid i stedet for, at jeg skulle sidde og arbejde med hver enkelt følelse i en situation. Jeg oplevede, at jeg meget hurtigt fik en klarhed omkring tingene, og jeg mærkede en styrke i mig selv.”

”Nu er det fjorten dage siden, at jeg fik min første Havening-session hos Mikael, og det har været en vild oplevelse. I løbet af de fjorten dage har jeg haft nogle oplevelser, hvor jeg har været i situationer, hvor jeg før ville gå derfra med følelserne i klemme. Det har jeg ikke haft nu. Jeg er blevet angrebet. Der er nogen, der er blevet vrede på mig. Men jeg har ikke haft søvnløse nætter over det, og det ville jeg have haft inden, at jeg fået Haveningen. Så jeg synes, andre skulle prøve det, fordi det her, det er bare for vildt.”

”Jeg er simpelthen vild med det her Havening. Det har gjort at bare efter én session, så har jeg fået en bedre nattesøvn og har mere energi. Jeg har været på lavenergi i rigtig mange år, så har jeg været ude og prøve en hel masse ting af, som jeg ikke har gjort i flere år. Det synes jeg da er vildt! Jeg sover meget bedre, jeg får meget mere søvn, og meget mere samlet søvn, og det har også været et stort problem i mange år. Det har gjort en virkelig stor forskel for mig.”

2:23 minutter


Udfordringer med familien

Sussie, 53 år:

“Jeg har gået til et forløb hos parterapeut Mikael Hoffmann. Det startede med, at jeg kom til Mikael til en havening, fordi jeg har en dårlig relation til min mor, som giver os en del konflikter.”

“Mikael fik mig gennem en forløsning, i forhold til den følelsesmæssige situation jeg stod i, og som kom til udtryk ved, at jeg i de konflikter som opstod, fik en erkendelse af hvad der var mit ansvar og hvad der var min mors. Den sidste slutning her har gjort den sidste følelse af hvorfor, at de her konflikter opstår og hvad det egentlig er, at jeg føler.”

“Jeg vil nok sige, at jeg har prøvet mange ting, men de her stunder jeg har haft sammen med Mikael har været helt fantastiske, og jeg kan kun anbefale det. Jeg sidder nu tilbage med en følelse af, at jeg har sluppet konflikterne til familien og stiller mig i en bedre situation, hvor jeg bedre kan se mig, som den jeg er.”

 

1:48 minutter


At komme i gang med selvstændig virksomhed

”Hej, jeg hedder Rikke. Jeg er 39 år og har 2 små børn på 5 og 2 år og en sød kæreste. Jeg har arbejdet i reklamebranchen som kreativ i mange år, og så laver jeg mine egne ting, som jeg gerne vil have ud i verden og det er, at jeg skriver historier og hækler og strikker og laver nogle forskellige kunsthåndværk-agtige ting, og jeg har svært ved at få dem ud i verden. Når det kommer dertil hvor de ligesom er færdigproduceret, så bremser jeg mig selv og det kunne jeg godt tænke mig at arbejde med.

Nu har jeg prøvet en Havening session ved Mikael Hoffmann og det har virkelig været vildt. Jeg er stadigvæk sådan helt afslappet, som om jeg har været i en dyb meditation og vi arbejdede med flere forskellige ting. Også mere end det, jeg lige havde regnet med, at udkomme med kreative ting. Det var rigtig fedt, især også når man er meget visuel, som man er som kreativ.

Jeg gik ind og så nogle billeder, hvor før så fremlagde jeg måske inde på et forlag en bog, og så, hvor sure deres ansigter var, og så lige pludselig blev de skubbet væk. Jeg kunne mærke jeg stadigvæk synes mine ting skulle udkomme, og de var fine og skulle ud i verden, og det at de havde mega sure ansigter gjorde, at det havde noget med dem at gøre. Det kunne jeg også bruge i andre ting, som kom op.

Selve metoden er så behagelig og så rar og giver meget mening for mig. Det med at man rører nogle steder, samtidig med at jeg siger nogle ting. Man tæller ned og tæller op. Det går lynhurtigt og det kan jeg godt lide. Der er ikke noget hæve proces. Det kan jeg virkelig varmt anbefale, hvis der er nogle, som lige døjer med noget.

Nu er det en uge siden jeg har fået en Havening hos Mikael, og jeg har simpelthen følt mig så let i hovedet og op. Sådan helt lyst og let. Men min krop har været så træt. Tung og træt, og jeg har bare sovet og sovet, og næsten ikke kunne få den til at gøre noget. Men mit hoved har bare været helt som en forårsdag. ”
.

2:37 minutterFeedback fra klienter
Se klienters erfaringer og udtalelserGoogle anmeldersiderne vedrørende parterapien ved at klikke på desktop (hvis du sidder ved en computer) eller på mobil (hvis du har en mobiltelefon), samt på www.parforhold-parterapi.dk/udtalelser, som er anbefalinger sendt direkte til mig af klienter.

Se også andre klient-erfaringer med parterapi på www.parforhold-parterapi.dk/anbefalinger


Blokering

2:20 minutter


Motivation og begejstring

2:04 minutter


Parterapi

6:57 minutter

Læs en artikel om Havening på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/liv-og-sjael


Terapeutens bemærkninger

mikael1-lilleTerapeut Mikael Hoffmann: ”I 20 år har jeg lavet coaching og terapi. Med Havening-metoden har jeg opdaget, at jeg kan nå meget længere på betydeligt kortere tid med ændring af livsvilkår, end jeg kan med nogen anden metode, jeg kender. Det er enkelt, det er hurtigt, og det er effektivt. Terapeuten behøver ikke engang nødvendigvis at kende årsagen til udfordringerne, for at kunne hjælpe klienten med at opløse blokeringerne.”

Her er eksempler på, hvordan Havening har hjulpet klienter. Identiteterne er sløret, så klienterne ikke kan genkendes.

Mand, 41 år, læge

dreamstimemedium_26178472Efter flere år med stress og overanstrengelse opsøgte en mand mig i min praksis. Det var gået op for ham, at han tog alt for meget ansvar på sig. Det var både på arbejde, i forhold til sin nuværende kone og to børn, og i forbindelse med sine fritidsinteresser. Der var ikke timer nok i døgnet, og han følte et voldsomt pres fra alle sider.

Igennem terapien blev det klart for ham, at hans udfordringer udsprang fra hans barndom, hvor han var den ældste af en søskendeflok på 5. Hans forældre var blevet skilt, da han var 11 år, og det havde dengang lagt en stor byrde på hans skuldre. Senere var hans mor blevet syg, og dette var måske grunden til, at han efter gymnasiet valgte at blive læge. (Ubevidst for at redde sin mor).

Med Havening fik vi opløst hans ubearbejdede traumer i forbindelse med forældrenes skilsmisse, samt et alvorligt biluheld da han var 19 år gammel, plus han egen skilsmisse da han var 29 år, og hans datters spiseforstyrrelse, der tilfældigvis faldt sammen med perioden efter hendes forældres skilsmisse. Alle fire ting havde bidraget til hans nuværende stress på arbejdet og i hjemmet.

Efter Havening-behandlingerne og psykoterapien, var blokeringerne opløst, og han havde fået ændret nogle holdninger og adfærdsmønstre, så han blev i stand til at passe sit arbejde som læge på en tilfredsstillende måde. Endvidere blev hans parforhold meget bedre og lettere. Der var skabt ro og overblik i hverdagen.

Vandskræk

Jeg har et andet eksempel fra min egen datter, da hun var 6 år. Hun havde gået til svømning i 3 år uden at have ”knækket koden” med svømning.

Lørdag aften fik jeg besøg af en af mine venner, som led af flyskræk. Han skulle ud at flyve den følgende uge, så jeg gav ham en Havening-behandling, mens min datter var til stede og så det. Da hans Havening var overstået, ville hun også selv have en session.

Vi snakkede om hvad hun kunne tænke sig skulle forsvinde, og vi blev enige om hendes frygt for vandrutchebanen i svømmehallen. Derefter fik hun en Havening-behandling, hvor jeg strøg hendes små arme og hænder, samt fik hende til at lave de hjerne-forstyrrende opgaver med øjne og stemme.

Dagen efter var hun og jeg i svømmehal, og pludselig kunne hun svømme rundt ude på det dybe vand. Uden opdriftsmidler af nogen art. Hun svømmede i løbet af timen mange gange frem og tilbage mellem bassinkanterne. Ikke nok med det, hun dykkede også sammen med mig i den dybe ende. En kolossal transformation. Og et lidt pudsigt sammentræf. Ugen efter var vi i svømmehal igen, og der var hun endnu mere frygtløs. Tilstanden holdt 🙂

.

Dr. Ronald Ruden fortæller:

En kvinde kom til ham med smerter på håndryggen. Hun havde ikke slået sig, og der var ingen sår eller mærker på hånden.

Det viste sig, at hun 15 år tidligere havde været involveret i en trafikulykke i London, hvor hun slog bagsiden af sin hånd.

Den nuværende smerte på håndryggen startede tre måneder før hun mødte op hos Dr. Ruden. Han spurgte hende, hvad der ellers var sket tre måneder tidligere. Nøjagtigt på det tidspunkt besluttede hun sig til at flytte tilbage til London…

Dr Ruden brugte så Havening, hvor han fik hende til at huske tilbage på trafikulykken i London, hvorefter han opløste den følelsesmæssige smerte. Inden sessionen var overstået, var smerterne på kvindens håndryg forsvundet, og de kom ikke tilbage.

Hvis Havening-behandlingen ikke virker i første omgang, skal terapeuten hjælpe klienten med at gå tilbage i tiden til endnu tidligere traumatiske oplevelser. Disse skal alle opløses, før smerten kan forsvinde.


Se flere videoer på YouTube Playlisten www.youtube.com/playlist

.
Tilbage til forsiden

havening-baggrund

havening-teknisk-forklaring

havening-hvorfor-er-det-ukendt

havening-disclaimer

havening-i-praksis

.

Ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at aftale en tid med mig til den afklarende samtale uden udgift for dig.

.