Lust

I 1998 slog to kvinder dørene op til et enestående eventyrland for elskende. Lust (www.lust.dk/) er en erotisk accessories boutique, som især appellerer til kvinder, da den er et anstændigt og subtilt alternativ, til de gængse mandsdominerede pornoforretninger. Lust er ikke bare en sexet butik, den er fundamentet for en lystig og legesyg livsstil, der bliver mere og mere udbredt blandt os. I dag er Lust en pirrende powerstation, hvor man kan få kvindelig rådgivning og afprøve grænser i trygge rammer. Desuden er der rig mulighed for at lade sig friste af alverdens amourøse aktiviteter, såsom temaaftener, private parties, events og frække foredrag. Leg med lysten, udforsk din seksualitet og opnå nye højder alene eller sammen med din partner i Danmarks erotiske paradis på jord.

Jeg personligt mener at butikken bestemt også er for mænd. I københavn ligger den lige over for Grand Biografen i Mikkel Bryggers Gade 3A ved Rådhuspladsen.


Lad være med KUN at høre ordene. Lyt efter meningen bag! Forsøg at forstå - før du selv kan forvente at blive forstået!

Min kone og jeg var derinde for at se hvad det var. Blandt andet købte vi brætspillet Monogamy. Det er ligesom Matador (eller Monopoly), men det handler om sensualitet, seksualitet og  dig og din partner. Med spillet  opdager man nye sider af sin partner og gør fantasier til virkelighed. Afsæt en hel aften eller dag til det. Det er en rigtig god oplevelse – også selv om I i forvejen har det godt sammen seksuelt.
Dog sælger denne forretning det ikke mere.

Se www.monogamygame.com

.
Se også www.parforhold-parterapi.dk/parforhold/sex-uden-for-dobbeltsengen


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann