Spring til indhold

Undtagelser fra “reglerne” i parforholdet

  • Anslået læsetid: 2 min read

Hjem >> Parforholdet >> Undtagelser fra “reglerne” i parforholdet


Der er regler alle vegne. Men der er også undtagelser. Hvordan kan vi vide, hvornår vi skal bryde, bøje, føje, eller bare gøre som det passer os?

I trafikken er der nogle bestemte færdselsregler, der skal overholdes. Her i landet har vi eksempelvis højrekørsel, og det betyder, at vi har højrevigepligt. Når man kommer til et vejkryds uden ubetinget vigepligt, holder vi tilbage for trafik fra højre. Gælder det altid?

Nej!

Hvis det var så enkelt, så kunne man bare sætte sig ind i denne ene regel, og så var alting klaret. Så simpelt er det ikke.

I en rundkørsel er der ikke højrevigepligt, for hvis der var, ville rundkørslen hurtigt blive fyldt op med biler, der ventede på hinanden, og de ville ikke kunne komme ud og videre. Så i dette tilfælde gælder højrevigepligt-reglen ikke.


Mikael Hoffmann


I snevejr, hvor vejafmærkning og trafikskilte er dækkede af sne, gælder der også andre regler, som er mere intuitive.

Der gælder også bestemte rammer i parforholdet. Der er nogle grundlæggende ting, der altid gælder, og så er der nogle undtagelser. Dem skal man kende, for hvis man forsømmer det, så risikerer man måske følelsesmæssig forstoppelse, og at tingene går i hårdknude mellem partnerne.

Så der er mange lighedspunkter mellem bilkørsel og parforhold. Det er en god ide at sætte sig ind i begge dele, inden man begynder at køre….

Klik her - for at læse min artikel med 5 konkrete handlinger, der opbygger tillid og tryghed i parforholdet.

2:24 minutter


Mikael Hoffmann

Vi er afhængige af hinanden.


.