Undtagelser fra reglerne i parforholdet

Der er regler alle vegne. Men der er også undtagelser. Hvordan kan vi vide, hvornår vi skal bryde, bøje, føje, eller bare gøre som det passer os?

I trafikken er der nogle bestemte færdselsregler, der skal overholdes. Her i landet har vi eksempelvis højrekørsel, og det betyder, at vi har højrevigepligt. Når man kommer til et vejkryds uden ubetinget vigepligt, holder vi tilbage for trafik fra højre. Gælder det altid?

Nej!

Hvis det var så enkelt, så kunne man bare sætte sig ind i denne ene regel, og så var alting klaret. Så simpelt er det ikke.

I en rundkørsel er der ikke højrevigepligt, for hvis der var, ville rundkørslen hurtigt blive fyldt op med biler, der ventede på hinanden, og de ville ikke kunne komme ud og videre. Så i dette tilfælde gælder højrevigepligt-reglen ikke.


Klik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet

I snevejr, hvor vejafmærkning og trafikskilte er dækkede af sne, gælder der også andre regler, som er mere intuitive.

Der gælder også bestemte regler i parforholdet. Der er nogle grundlæggende ting, der altid gælder, og så er der nogle undtagelser. Dem skal man kende, for hvis man forsømmer det, så risikerer man måske følelsesmæssig forstoppelse, og at tingene går i hårdknude mellem partnerne.

Så der er mange lighedspunkter mellem bilkørsel og parforhold. Det er en god ide at sætte sig ind i begge dele, inden man begynder at køre….


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


2:24 minutter

Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann