Reception bogudgivelse

partner4Efter ti måneders intenst arbejde, er bogen Partner For Livet endelig færdig. Den officielle bogudgivelse finder sted torsdag den 29. januar mellem klokken 14 og 18 i mit kliniklokale på Frederiksberg.

Partner For Livet er bygget op omkring ansvaret for os selv og for parforholdet og familien. Der bliver i denne tid talt meget om ansvar. Selv Dronningen nævnte i sin nytårstale, at vi skal gøre os mere umage, og forvente noget af os selv og andre. Det gode og trygge liv må ikke blive en sovepude, og vi skal blive ved med at kræve noget af os selv. Vi skal gøre vores bedste og stræbe efter nye viden, færdigheder og kundskaber. Det er naturligvis ikke nemt, men det er vigtigt at holde fast i de værdier, som er grundlæggende for os. – Dette er pudsigt nok præcis, hvad min bog også handler om i forbindelse med parforholdet.

Du kan læse mere på www.parforhold-parterapi.dk/partner


Se ovenstående video (0:34) om bogen, på http://youtu.be/u_Hk9LtlIbE

Se ovenstående video (6:45) fra receptionen, på http://youtu.be/z01MtyW2_P8
.

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann