Parterapi som satire

For et par måneder siden kom et filmhold fra DR2 forbi min klinik i 2½ time og lavede 45 minutters optagelser med interview af mig, samt en parterapi-session med et ”rigtigt” ægtepar (som TV-holdet havde fundet), hvor vi arbejdede med en af deres udfordringer.

Disse optagelser blev klippet ned til 3½ minuts indslag i satireprogrammet ”Det slører stadig” over temaet ”Ligestilling: Er mænd og kvinder virkelig lige?”

Dubai parterapi forside

Udsendelsen blev bragt torsdag den 14. november 2013 klokken 21.55 på DR2.

Først viser jeg rent praktisk, hvad en parterapi er. Parrets udfordring er, hvordan deres baby spiser. Derefter tager TV-værtinden på sin meget markante måde over, og sammen med sin assistent deltager de som mine klienter. Det kommer der meget spas ud af. Faktisk så meget, at filmholdet bag kameraer og mikrofoner fik et grineflip, så instruktøren måtte kalde til orden. Dette er dog ikke kommet med i udsendelsen 🙂


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Dubai parterapi

Det var en sjov oplevelse, og det er lidt specielt at komme i landsdækkende TV, hvor programmet erfaringsmæssigt bliver set af omkring 100.000 mennesker.
Dubai parterapi
Dubai parterapi

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann