Langdistancevandring

caminovejI år er det 10. gang, at jeg går langdistancevandring.
For 9 og 10 år siden var det 500 km på tre uger i Spanien ad Sølvruten, men de seneste 8 år har det været 300 km på Hærvejen. Jeg tager af sted i dag til Viborg og er først hjemme om to uger efter at have nået den tyske grænse.


Klik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet

Også i år glæder jeg mig meget. Det er fantastisk inspirerende at gå meditativ vandring uden nogen distraktioner i form af elektroniske medier eller menneskelig interaktion.

Jeg forventer at udgive min næste bog umiddelbart efter, at jeg er kommet hjem. På det tidspunkt vil jeg have friske øjne til de sidste finpudsninger. Titlen på bogen bliver: “De 8 mest almindelige problemer, der ødelægger parforholdet – og hvordan de løses!”


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann