Kortspil

dreamstimemedium_20593678Jeg har lige været på skiferie med min familie, men den ene dag var det dårligt vejr, så vi sad i hytten og hyggede os, læste og spillede kort.

Normalt spiller jeg aldrig kort, for det interesserer mig ikke. Men denne gang blev jeg fanget af det, og vi havde det rigtigt sjovt sammen.

Hvad jeg lærte den dag, var at livet på en måde er som et kortspil. Du får en håndfuld kort, og de kan være gode eller dårlige. I Livets Spil kan du dog ikke bytte bunken, som du kan i STOP.


Klik her for at se nogle af mine forskellige konkrete kommunikationsværktøjer til at håndtere hverdags-situationer - med alt lige fra forventningsafstemning til konfliktnedtrapning.

Resultatet af spillet afhænger imidlertid ikke af de kort, du har fået, men hvordan du spiller dem. Hvis du er klog, strategisk og omhyggelig, kan du vinde. Det kræver, at du gør en indsats for at huske, hvad der er trukket, og at du er fokuseret på, hvad der foregår, uden at lade dig distrahere af alt muligt andet. Hvis du er sjusket, ukoncentreret, og ikke kigger efter de kort, der bliver lagt, kan du tabe, uanset hvor god din første hånd var.

Selvfølgelig er der også lidt held indblandet, men jo flere gange du spiller, jo mere udlignes heldet med dygtigheden. Dette kan overføres på, at jo mere du øver dig i relationer og tager ved lære af udfordringerne, jo større er sandsynligheden for at du bliver lykkelig og skaber et godt parforhold. Også selv om I måske startede dårligt sammen, kan det vendes til noget positivt.


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann