Spring til indhold

Kortspil

  • Anslået læsetid: 2 min read

dreamstimemedium_20593678Hjem >> Parforholdet >> Kortspil


Jeg har lige været på skiferie med min familie, men den ene dag var det dårligt vejr, så vi sad i hytten og hyggede os, læste og spillede kort.

Normalt spiller jeg aldrig kort, for det interesserer mig ikke. Men denne gang blev jeg fanget af det, og vi havde det rigtigt sjovt sammen.

Hvad jeg lærte den dag, var at livet på en måde er som et kortspil. Du får en håndfuld kort, og de kan være gode eller dårlige. I Livets Spil kan du dog ikke bytte bunken, som du kan i STOP.


Mikael Hoffmann


Resultatet af spillet afhænger imidlertid ikke af de kort, du har fået, men hvordan du spiller dem. Hvis du er klog, strategisk og omhyggelig, kan du vinde. Det kræver, at du gør en indsats for at huske, hvad der er trukket, og at du er fokuseret på, hvad der foregår, uden at lade dig distrahere af alt muligt andet. Hvis du er sjusket, ukoncentreret, og ikke kigger efter de kort, der bliver lagt, kan du tabe, uanset hvor god din første hånd var.

Selvfølgelig er der også lidt held indblandet, men jo flere gange du spiller, jo mere udlignes heldet med dygtigheden. Dette kan overføres på, at jo mere du øver dig i relationer og tager ved lære af udfordringerne, jo større er sandsynligheden for at du bliver lykkelig og skaber et godt parforhold. Også selv om I måske startede dårligt sammen, kan det vendes til noget positivt.

Klik her - for at læse min artikel med 5 konkrete handlinger, der opbygger tillid og tryghed i parforholdet.


Mikael Hoffmann

Vi er afhængige af hinanden.


.