Hunden og hajen

dreamstimelarge_34377372For at gøre jeres holdninger og adfærd tydeligere kan I overveje, om I leger skødehund eller haj med hinanden. Tony Wallace fra Australien bruger disse to billeder, når han skal hjælpe par med at klarlægge deres roller i parforholdet.

Hunden er altid glad og logrende. Den bliver aldrig træt af dig, den modtager dig altid glad, og uanset hvad du gør ved den, vil den altid gerne være sammen med dig. Den er ikke optaget af sine egne behov, men giver og giver hele tiden.


Klik her for at læse artiklen, hvor jeg afslører to hemmeligheder fra parforholdet

Hajen derimod er fuldkommen ligeglad med dig. Den er kun interesseret i sine egne behov, nemlig mad, og hvis du ikke fodrer den, bliver du selv dens næste måltid. Hvis du forsøger at skabe kontakt med en haj, vil du finde ud af, at du spilder din tid.
Det er sundest at finde en god balance mellem de to. Det er de færreste mennesker, der er 100 % hund eller haj. Men hvis du leger for meget dørmåtte, vil din partner efterhånden ændre sig til at blive en stor glubsk haj.

Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann