Spring til indhold

Alternativ behandling i parforholdet

  • Anslået læsetid: 2 min read

Kroppen og lægevidenskaben

Hjem >> Parforholdet >> Alternativ behandling i parforholdet


Der er stor forskel på medicinsk behandling og alternativ behandling i sygdomsvæsenet. Nogle læger taler om, at alternativ behandling kan skabe problemer med behandlingen af uhæmmet celledeling på sygehusene. Læs blandt andet www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Syd/2014/11/28/070434.htm. alternativ behandlingDet er klart, at hvis man blander to modsatrettede behandlinger sammen, kan det gå galt. Forskellen mellem behandlingen af uhæmmet celledeling på et sygehus og alternativ (konventionel?) behandling svarer til et problemfyldt parforhold, hvor det ene ægtepar går til skilsmisseadvokaten og det andet går til par-terapeuten.

Mikael Hoffmann


I behandlingen af uhæmmet celledeling på sygehuset er en af metoderne at slå bestemte celler ihjel ved at give giftig kemo, der samtidig smadrer kroppens naturlige immunforsvar.

Alternative kosttilskud (ikke naturmedicin) er naturlige tilskud til kosten, der styrker kroppens eget immunforsvar. Når man fjerner en forgiftning og giver sin krop de byggesten, den har brug for, så fungerer den optimalt.

Disse to behandlinger vil selvsagt modarbejde hinanden, fordi de har den modsatte effekt på kroppens eget forsvarssystem.

Klik her - for at læse min artikel med 5 konkrete handlinger, der opbygger tillid og tryghed i parforholdet.

Skilsmisseadvokat og parterapeut

På samme måde vil en skilsmisseadvokat forsøge at trække mest mulig energi ud af det forliste parforhold, hvorimod parterapeuten vil gøre alt for at bygge den naturlige kærlighed op igen.

Bivirkningerne ved de fleste skilsmisser er velkendte – især for børnene. Også økonomisk er det dyrere at skulle have to ting af alting og leve hver for sig. Meget bliver ødelagt, og der er ofte stor smerte forbundet med et brud.

Indsatsen for at reparere det kuldsejlede parforhold er stor, og det kan tage lang tid at få stoppet ”hullerne”. Der skal puttes masser af energi og tid i parforholdet, for at holde det frisk og godt. Men de langsigtede fordele ved et sundt parforhold er velkendte.

Så hvis begge parter er indstillede på at redde parforholdet, kan det lykkes.

Hvis derimod den ene part ikke er tilstrækkeligt motiveret, vil det være svært eller ikke kunne lade sig gøre.


Mikael Hoffmann

Vi er afhængige af hinanden.


.