Cafe Jorden Rundt på Østerbro

Den første Café Jorden Rundt blev etableret i Charlottenlund i 1991, og den sjæl og atmosfære, der præger caféen i Charlottenlund er, sammen med Kim Utzon, søgt bevaret i den nye café ved Svanemøllen. Det hele kommer sig af, at nutidens arbejdsomme har et sted, hvor de kan slappe af og hygge sig med familie, venner og forretningsforbindelser. Her kan gæsterne få slukket tørsten og nyde ukompliceret mad af god kvalitet – til rimelige priser. Enkelt og godt og tag ikke fejl – der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten når det drejer sig om det, gæsterne sætter tænderne i.

Café Jorden Rundt ved Svanemøllen har fået de ydre rammer som en gave fra himlen – udsigten over Øresund, lystbådehavnen og de mange sanseindtryk der følger med. Stamkunderne er meget selvbevidste og værdsætter kvalitet i livet. Derfor er caféen ved Svanemøllen også fyldt med arkitektoniske perler, smukke materialer og enkelthed fremfor prangende. Enkelt og godt. Jeg kan varmt anbefale stedet.

www.cafejordenrundt.dk

Har I brug for hjælp i jeres parforhold til at få det bedre med hinanden, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann