Lovecast

Kærlighed

Et velfungerende parforhold kræver en indsats fra begge parter. Ligesom at en blomst skal have vand for at overleve og gro, skal man også vande parforholdet. Noget af det bedste man kan gøre for at få et godt parforhold, er at sætte sig ned og tale om parforholdet engang i mellem: Hvad er man glad for i forholdet, og hvilke udfordringer er der?
Ifølge tal fra Danmarks Statistik ender 46 % af samtlige ægteskaber i Danmark med en skilsmisse. Men hvorfor går så mange parforhold i stykker? Det er der selvfølgelig mange forskellige årsager til, men ofte kan parforholdet reddes med den rette hjælp og de rette værktøjer.

Online magasin

Websitet Lovecast.dk er både et online magasin med information, værktøjer og masser af inspiration til at forbedre parforholdet, og det er samtidig en platform for terapeuter, hvor du let kan finde en dygtig parterapeut eller en sexolog overalt i Danmark, som kan hjælpe dit parforhold på rette vej. Besøg lovecast.dk og bliv inspireret til et bedre parforhold.
.


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann