Parforhold parterapi

Kortere arbejdstid

4timersarbejdsugeBruger vi for meget tid på arbejde? Går der for meget værdifuld tid væk fra det vigtigste – nemlig parforholdet og familien?

Timothy Ferriss har skrevet en bog, “4-timers arbejdsuge”, hvor han fortæller om hvordan han selv har skåret sin ugentlige arbejdstid ned til kun fire timer. Han sætter spørgsmålstegn ved vores tendens til lighedstegnet mellem arbejdsliv og livet i sig selv. Ferriss er provokerende og innovativ og rammer noget i ethvert stresset menneske, som gerne vil have mere tid til livskvalitet.

Ved at ændre sine arbejdsvaner og blive selvstændig erhvervsdrivende var han i stand til at udlicitere i lighed med globale firmaer. Mange af hans gode ideer kan bruges direkte af enhver, der ønsker sig mere tid til sig selv.

I en ganske ung alder underviser Ferriss jævnligt på Harvard og holder seminarer for ledere og andre, der har visioner og er forandringsvillige.

Og forandringsvillighed er netop nøglen til at ændre noget i sit liv, så man i højere grad kan få det, man gerne vil have.

Klik her for at se hvilke biblioteker, der har bogen.

Klik her for at købe bogen.

.

 

Bøger om parforhold
7 vaner Frihed med bedre parforhold Partner for livet
Følg på de sociale medier
Videoer
Klik her for at se en række videoer med eksempler på parterapi
Gratis uddrag
fra en af mine bøger


Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic