Kortere arbejdstid

4timersarbejdsugeBruger vi for meget tid på arbejde? Går der for meget værdifuld tid væk fra det vigtigste – nemlig parforholdet og familien?

Timothy Ferriss har skrevet en bog, “4-timers arbejdsuge”, hvor han fortæller om hvordan han selv har skåret sin ugentlige arbejdstid ned til kun fire timer. Han sætter spørgsmålstegn ved vores tendens til lighedstegnet mellem arbejdsliv og livet i sig selv. Ferriss er provokerende og innovativ og rammer noget i ethvert stresset menneske, som gerne vil have mere tid til livskvalitet.

Ved at ændre sine arbejdsvaner og blive selvstændig erhvervsdrivende var han i stand til at udlicitere i lighed med globale firmaer. Mange af hans gode ideer kan bruges direkte af enhver, der ønsker sig mere tid til sig selv.

I en ganske ung alder underviser Ferriss jævnligt på Harvard og holder seminarer for ledere og andre, der har visioner og er forandringsvillige.

Og forandringsvillighed er netop nøglen til at ændre noget i sit liv, så man i højere grad kan få det, man gerne vil have.

Klik her for at se hvilke biblioteker, der har bogen.

Klik her for at købe bogen.


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann