Parforhold parterapi

Er du den jaloux ægtemand eller kæreste?

Voldsom jalousi er en af ​​de hurtigste og sikreste måder at ødelægge et godt parforhold på.

Jalousi er et tegn på usikkerhed. Det handler om din manglende tillid til din partner – og om din egen selvtillid.

Ved at handle på en jaloux måde, viser du din partner, at du ikke føler sig værdig til hendes kærlighed, og at du er bekymret for, om hun kommer til at finde en anden fyr, som er “meget bedre” end dig.

Jalousi er også et utrolig irriterende personlighedstræk. Et jaloux mønster vil med stor sandsynlighed skubbe hende væk fra dig.

Glem aldrig, at kvinder er tiltrukket af stærke mænd (på et eller andet område). Hvis en kvinde opdager, at du mangler selvtillid, så hun vil miste respekten for dig. Hvis hun ikke respekterer dig, kan hun ikke elske dig.

Måske tror du selv, at det bestemt ikke er på grund af din manglende selvtillid, at du er den “jaloux type”. Måske tror du, at grunden til din jalousi er, at du virkelig elsker og holder af hende. Eller måske er din opfattelse, at du ikke kan stole på hende. Ingen af disse forklaringer køber hverken jeg – eller din partner.

Jalousi handler udelukkende om dig og dine følelser af usikkerhed, din mangel på selvtillid og dine følelser af mindreværd. Og det er dit problem – ikke hendes. Det har intet med hende at gøre.

HVIS du virkelig ikke kan stole på hende, fordi hun er upålidelig, hvorfor spilder du så din tid med hende? Find dog en anden kvinde, som du kan stole på. Hvis du ikke gør det, er det fordi du har brug for at leve sammen med en kvinde, du ikke kan stole på. Også dette har udelukkende noget med dig og dine overbevisninger (din historie og erfaringer) at gøre.

Så hvad gør du, hvis du er den sygeligt jaloux type, og du vil ændre dette?

Der er kun én sikker metode: At du får arbejdet med dig selv og dine holdninger! På den måde vil du få mere selvsikkerhed, og hun vil få respekt for dig. Det vil bringe jer tættere sammen. Lad hende gøre, hvad hun vil. Giv hende al den frihed, hun ønsker. Du må ikke beklage dig, når hun går ud med sine venner. Smil, hvis hun fortæller dig, at hun vil spise frokost med sin gamle kæreste. Vær tålmodig, hvis hun vil på mande-stripbar med sine veninder. Vær stolt over at vise din tillid til hende. Ved at HANDLE tillidsfuldt over for disse omstændigheder (der gør de fleste mænd jaloux), vil det rent faktisk trække hende hen til dig. Ved at gøre dette, kan du vende det negative personlighedstræk (jalousi) til et positiv personlighedstræk (selvtillid).

Du skal byde disse situationer velkomne og se dem som muligheder for at få vist din tillid til hende … og det vil bringe jer tættere sammen.

Selvfølgelig er det ikke let at gøre. Hvis det havde været let, havde du jo gjort det for længe siden. Lad være med at tumle med det alene. Den bedste og mest effektive måde at komme over sin jalousi på, er ved at søge professionel hjælp – ligesom du opsøger tandlægen hvis du har ondt i tanden, eller henvender dig til urmageren med et ur, der går forkert.

Dagens gode nyhed er at det er muligt at ændre en ødelæggende jalousi holdning – hvis du altså selv ønsker det! Det kræver viljestyrke og tid. Men belønningen vil være et lettere og sjovere liv i et godt og sundt parforhold.

 


Klik på billedet herunder for at se videoen på 3:39 minutter om jalousi.

Se artiklen med videoindslaget i www.lokalavisen.dk vedrørende bogen.


Se også www.MegetBedreParforhold.dk/parforhold/er-du-eller-din-partner-jaloux
.

2 Responses to Er du den jaloux ægtemand eller kæreste?

  • Kim Falidan says:

    Hej,
    Jeg synes din artikel er godt skrevet, og at du virkelig skærer ind til benene i forhold til bestemte typer mennesker. Nemlig de mennesker, som kun er jaloux, pga. Deres evige mangel på selvværd. Desværre er den form for mennesker, oftest ikke til at stole på, da de hopper fra, hvis en anden kan give dem mere selvværd.

    Fortsat god dag!
    Vh. Kim Falidan

Bøger om parforhold
7 vaner Frihed med bedre parforhold Partner for livet
Følg på de sociale medier
Videoer
Klik her for at se en række videoer med eksempler på parterapi
Gratis uddrag
fra en af mine bøger


Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic