Spring til indhold

Parterapi i Valby: Styrk dit parforhold gennem effektiv parcoaching i hjertet af København

 
Parterapi ValbyPARFORHOLD er en kompleks størrelse, hvor blandt andet kommunikation og forståelse spiller afgørende roller.

Hvis I oplever misforståelser, skænderier eller isnende tavshed i parforholdet, er det på høje tid at gøre noget ved problemerne.
Både for at I kan få det bedre, men bestemt også for børnenes skyld.

At have adgang til professionel parcoaching i hjertet af København kan være livsændrende i forbindelse med både parforholdet, familien og jobbet.

Konkret og systematisk parcoaching har vist sig at være et stærkt værn mod misforståelser, skænderier og dårlig stemning.


Valby en idyllisk bydel i København, der oser af charme og ro.

Mange sætter pris på det trygge og nære miljø, som Valby tilbyder.

At have adgang til parcoaching tæt på hjemmet gør det nemmere og hurtigere, end at skulle rejse langt. Når man ikke behøver at bekymre sig om lang og besværlig rejsetid, bliver det lettere at prioritere coaching-sessionerne og dermed styrke forbedringen af parforholdet.


 
Klik her for at se flere anmeldelser

Effektiv parcoaching

Når parcoachingen er systematisk, struktureret og evidensbaseret, er dette et godt fundament for etablering af et varmt og trygt miljø til at få løst parforholds-problemerne.

En par-session hos mig indeholder normalt følgende elementer:

  • Der skal læres nogle grundlæggende kommunikations-værktøjer og -færdigheder
  • Ærlige samtaler i en tryg og sikker ramme skaber forståelse, overbærenhed og tilgivelse
  • I får skabt nye vaner, til erstatning for hverdagens gamle, dårlige vaner

Forebyggelse af misforståelser og skænderier

Systematisk parcoaching fungerer som en forebyggende foranstaltning mod hyppige skænderier eller isnende tavshed i parforholdet.

I lærer og udvikler sunde kommunikationsstrategier, og I forbedrer forståelsen for hinandens behov og følelser. Dette kan bane vejen for en mere konstruktiv dialog og også mindske risikoen for smertefulde og opslidende konflikter.

Når man først har skabt en tryg og sikker kommunikations-ramme, kan man lettere og mere tillidsfuldt åbne op omkring sine bekymringer og følelser uden at risikere at komme til at føle sig fx afvist, forkert, svigtet eller kritiseret, som man måske har gjort tidligere.

Som parcoach og parterapeut skaber jeg en atmosfære af gensidig respekt og fortrolighed, hvor begge parter føler sig hørt, forstået og anerkendt. Dette er afgørende for opbyggelsen af tillid og styrke i forholdet.

Mønstre og vaner

I parcoachingen vil vi fokusere på parforholdet som helhed, men vi vil også kigge på den enkeltes egne mønstre, vaner og dermed (ubevidste) bidrag til konflikterne.

I vil få skabt en dybere forståelse for jer selv og partneren, hvilket kan være afgørende for personlig udvikling og forbedring af forholdet.

Parcoaching i Valby er en værdifuld ressource for par, der ønsker at styrke deres forhold.

Den bekvemme beliggenhed i København, tæt på offentlig transport og P-pladser, gør det lettere at komme til og fra sessionerne – medmindre man vælger at arbejde online, hvilket selvfølgelig også er en mulighed.

I coachingprocessen lærer I sunde kommunikationsstrategier, der forebygger gentagne skænderier, og som skaber en fast, tryg ramme, indenfor hvilken man kan utrygge sig helt frit og ærligt. Dette baner vejen for tillid, tryghed og forståelse for hinanden. I investerer i fremtiden sammen.

Læs mere om parcoachingen på www.parforhold-parterapi.dk/parterapi

Når I vælger at ændre nogle vaner og lære nye kommunikations-metoder, vil I se frem til et mere robust og harmonisk parforhold – ikke mindst for børnenes skyld.


Klik på videoen herunder for at finde ud af – på kun 49 sekunder – om par-coaching kunne hjælpe jer:

Mikael Hoffmann