Spring til indhold

Feedback på tilbud om afklarende samtale

 
.
(Se www.parforhold-parterapi.dk/tilbud)
.

Louise Grauer, København

Inden samtalen med Mikael befandt jeg mig et sted hvor jeg var meget forvirret om hvad det var, jeg ville.
Under samtalen gik det op for mig at der ikke var noget nyt, men fokus var meget kompakt.
Samtalen blev til en lille kompakt pakke, som udgjorde en forståelse af, hvor jeg var, og hvad jeg ville.
Jeg fik set på min situation på en måde, så det fremstod mere selvfølgeligt. Mere besværligt behøvede det ikke at være at se sin egen situation.
Jeg fik et meget konkret værktøj med mig, og fandt ud af om jeg skulle gå videre eller ej. Mikaels spørgsmål gav mig et mere afklaret syn på min situation.

 


Dorte Justbjerg Hansen, Langeland

Efter ca. 4 år, ”som familie i krise” var tankerne og følelserne i kaos hos mig. Jeg var energiforladt og træt hele tiden. Mikael tilbød en afklarings- samtale, hvor spørgsmålene er meget klare og Mikael meget professionel og tydelig i at holde rammen, så ens egne svar står helt skarpt. Det gav en ro og overblik over min situation. Hvor jeg er i mit liv nu og hvad jeg skal gøre for at komme ud af følelsen ”som familie i krise” samt hvilken vej, jeg skal vandre på videre frem, for at nå mine mål. Det er helt fantastisk af Mikael, at tilbyde disse afklarings-samtaler helt gratis. Jeg følte mig meget tryg og dybt respekteret som menneske.

 
Klik her for at se flere anmeldelser

Familie, arbejde og fritid

Jeg har benyttet mig af Mikael’s tilbud om gratis afklaring.

Gennem en behagelig telefonsamtale har Mikael hjulpet mig med at tegne et mere klart billede af mig selv. Nærmere betegnet hvor jeg selv opfatter, at jeg står i dag, og hvor jeg gerne vil hen mht. familie, arbejde og fritid.

Mikael har hjulpet mig til at se nye sider af min situation, og til at finde retningspile fremadrettet.

Personlig har jeg i første omgang valgt selv at arbejde videre med min situation, men anser Mikael som et godt valg til en fremtidig coach for mig.

Flemming Lysdal, Viborg


Næste side om kursus > > > >

.