Spring til indhold

Gruppe telefon coaching om parforhold

– Ønsker du at forbedre og vedligeholde dit nuværende parforhold?
– Har du brug for hjælp til at opnå dette?

Kursus med coaching

 Et nyt koncept er introduceret, som kan hjælpe dig med at få et bedre parforhold. Uanset hvor du bor i landet, har du nu chancen for at blive coached. Formen er gruppe-coaching over telefonen. Dels for at drage fordel af gruppe-dynamikken, dels for at holde prisen nede. Du kan deltage alene, eller sammen med din partner.

5:04 minutter

Telefon-coaching giver dig følgende fordele

 • Du kan sidde hjemme i trygge omgivelser
 • Du er anonym i den udstrækning du selv ønsker det
 • Du sparer rejsetid til min klinik på Frederiksberg
 • Formen er billigere end fysisk en-til-en coaching
 • Du kan få input ved at lytte til de øvrige deltagere

Gruppe-coaching

Mange har de samme udfordringer som dig og jer med parforholdet. En af fordelene ved gruppe-sessioner er, at bare dét, at du lytter til andres løsning af deres problemer, vil hjælpe dig med at løse dine egne. I din gruppe vil du blandt andet høre om, hvordan andre håndterer udfordringer , du enten kender og måske får en ny løsning på, eller som du endnu ikke selv har stået over for. Dette vil sætte dig i stand til at finde din egen løsning, når du eventuelt befinder dig i en lignende situation. Det er den største fordel ved gruppe-coaching.

 
Klik her for at se flere anmeldelser

Ugentlige møder

For at permanente forandringer kan finde sted, skal man øve sig regelmæssigt, vedholdende og konsekvent. Hver uge i tre måneder dækker vi helt specifikke emner. Blandt andre følgende:

 • Krisetegn og konflikthåndtering
 • Myter i forbindelse med parforhold
 • Videre efter en skilsmisse
 • Jalousi i parforholdet
 • Sidespring og utroskab
 • Økonomi i parforholdet
 • Sex og intimitet
 • Forventningsafstemning og ønsker for fremtiden
 • Vedligeholdelse af det gode parforhold

Opgaver

dreamstimemedium_31168428Ved hver session (gruppe-coaching) vil du lære nye færdigheder, og du vil få klare, veldefinerede opgaver. Disse kan du tage med dig ud i den virkelige verden og afprøve i dit daglige liv. Resultaterne fra dette bringer du tilbage til næste session ugen efter. Hvis det virker, fejrer vi det. Hvis ikke, fixer vi, hvad der gik galt. Og hvis du ikke har fået gjort det, vi aftalte, finder vi ud af, hvad der kom i vejen og stoppede dig. På den måde vil du være i stand til at gøre det anderledes i fremtiden. Hvordan lyder det for dig?

Aktivitet

Du kan være lige så aktiv på telefonsessionerne, som det passer dig. Det vil sige, at du kan vælge blot at være med som lyttende, hvor du suger til dig – eller du kan vælge aktivt at tage del i diskussionerne og erfaringsudvekslingerne.

Ændringer af vaner

Videnskabelige undersøgelser viser, at permanente ændringer af vaner og opfattelser tager omkring tre måneder at gennemføre. Derfor strækker forløbet sig over 13 uger.

Tidspunkter

13 torsdage fra kl 20.30 til 21.30

Pris

kommer senere

Startdato

Når jeg har modtaget mindst fem tilmeldinger, finder vi en startdato.

Erfaring

Jeg har selv mere end ti års erfaring med telefoncoaching, www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann. Omkring halvdelen af mine klienter benytter sig af denne mulighed.

Se nogle af mine klienters feedback på www.parforhold-parterapi.dk/feedback

Skab dig et pragtfuldt parforhold

Så hvis du ønsker effektiv, men anonym, coaching til at forbedre dit eksisterende parforhold, så book en gratis afklarende samtale med mig. Her vil du finde ud af om gruppe-telefon-coaching er noget for dig. Se www.parforhold-parterapi.dk/tilbud.