Fra single til parforhold

LizethHey Mikael
Jeg er simpelthen nød til at gi dig fitback på det jeg har “lært” af dig…efter jeg har haft læst dine skønne artikler omkring hvordan man kan finde sin soul mate og omkring dating mm…ændrede jeg mig på en masse punkter… Jeg fandt altid mænd jeg skulle hjælpe af den ene eller anden art….mænd der i den grad var “under” mig….jeg følte at jeg har rendt rundt og været barnepige og mor for de mænd jeg fandt….og det mønstre havde jeg svært ved at se, hvordan jeg kunne ændre…
Efter at ha læst det du har skrevet, valgte jeg at prøve…Bla ændrede jeg tankegangen om det jeg ville ha…jeg begyndte at søge i mit hovede og min indre hvad jeg virkelig ønskede mig og visualiseret det…. Og Gud hjælpende mig om det ikke virkede… Jeg har mødt en mand der i den grad er det jeg har søgt… Han er præcis som jeg har visualiseret… Vi er lige, i forholdet, der er ingen af oz der skal hjælpe eller være forældre for den anden…..det er simpelthen en vidunderlig følelse…. Jeg fatter stadig ikke hvor “nemt” det egentlig er… Og jeg er sikker på jeg vil bruge det til meget mere end det jeg gør nu…. Tusind tak for din hjælp og dine skrevende ord…

Mange tanker fra Lizeth Sommer


 

Hej Lizeth

Tusind tak for din feedback. Det varmer mig rigtigt meget.

Husk nu, at det er “relativt” nemt at “score” en partner, men at det kræver betydelige ressourcer at få parforholdet til at blive ved med at være lykkeligt efter at forelskelsen er overstået.
Jeg kan anbefale dig at få fat på min bog “Partner for livet”, enten købe den i en boghandel, eller låne den på biblioteket. Der har jeg beskrevet, hvordan man får det til at fungere på længere sigt.

Må jeg bruge din feedback på min hjemmeside?

Mange hilsner
Mikael


 

Hey igen
Jeg er OPS på det kræver arbejde at få et forhold til at vokse… Jeg tage imod din anbefaling og læse bogen…
Du må meget gerne bruge mit feedback på din hjemmeside mm…
Endnu engang, tusind tak 🙂
Knuser

Sendt fra min iPad


💥 Corona-virus 💥 og hjemme-karantæne

.
Vi har en speciel og meget anderledes situation i Danmark lige nu, hvor næsten alt er lukket ned. Mange er sendt hjem på ufrivillig orlov, og ingen ved med sikkerhed, hvor længe det kommer til at vare. Dette i sig selv kan godt lægge et voldsomt pres på familien og parforholdet. Samtidig er man pludselig meget tæt på hinanden med en trussel mod helbredet hængende over hovedet.
.
Det er vigtigt at gøre sig klart, at hjemme-karantæne ikke vil føles som ferie. En ferie har jo af gode grunde en aftalt tidsmæssig afgrænsning, inden man skal tilbage på arbejde igen. Den nuværende hjemme-karantæne er nærmere som en ”tidsubestemt dom”, og det kan være hårdt psykisk og følelsesmæssigt. Usikkerhed kan skabe utryghed, hvilket lægger ekstra pres på relationerne derhjemme. Se www.parforhold-parterapi.dk/parterapi/psykologi/corona-derfor-lider-parforholdet.
.

Udvidet åbningstid

Et af mine specielle tiltag er, at jeg har valgt at udvide åbningstiden, i hvilket vi er online. Det betyder, at vi hver især sidder hjemme uden fysisk kontakt. Klik her for at bestille tid.
.
Så hvis der er brug hjælp til parforholdet, så ring til mig på telefon 21 79 18 50

Klik her for at se, hvordan du over telefonen får en gratis afklarende coaching-samtale med mig!

.