Ret&Lov Advokat Brit Elling

advokat_brit_elling

Ægteskabssager handler om separation/skilsmisse. Der skal ved separation/skilsmisse tages stilling til ægtefællebidrag og lejemål, der har tjent til fælles bolig.

Advokat Brit Elling

Telefon 27 11 19 09
.
Hvis man står overfor en skilsmisse er det en god ide at få styr på sin retsstilling i forhold til bodeling og børn og bidrag mv før man indgår aftaler, da en aftale som udgangspunkt er bindende og ikke lige kan laves om. Du kan på en times rådgivning blive klædt godt på i forhold til den juridisk retsstilling ved en skilsmisse, og så kan du herefter selv vurdere om du har behov for yderligere bistand.


Ønsker du at gøre en indsats for at redde dit parforhold, skal I kontakte en parterapeut.

Ofte handler konflikter i parforholdet om misforståelser. En dygtig parterapeut kan lære jer bestemte kommunikations-redskaber, så I kommer til at forstå hinanden bedre, og bliver i stand til selv at løse jeres egne problemer.


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Parterapeut Mikael Hoffmann

Parterapeut Mikael Hoffmann

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.