Foredrag i Vanløse

IMG_0465

Tips og tricks til et bedre parforhold
Mandag den 18. april kl 19.00 vil parterapeut Mikael Hoffmann på Kulturstationen i Vanløse afsløre en række hemmeligheder omkring parforholdet.

Mange mennesker føler, at de famler rundt i blinde i forhold til partneren og dennes måde at reagere på i parforholdet. Egentlig er det ikke så svært – hvis man blot forstår hinanden en lille smule bedre. Tit er det småjusteringer, der skal til, for at det skal blive godt. Det er lidt ligesom at køre bil, hvor man jo ikke skal dreje rattet meget til højre eller venstre, før man havner i grøften eller støder sammen med en modkørende bil. Hvis man blot ved, hvad der skal gøre, og justerer kursen en lille smule hele tiden, går det yderst sjældent galt. Ligesom der i trafikken er færdselsregler, er der også i parforholdet visse færdselsregler, der skal kendes og følges, for at der ikke skal ske ulykker.

Det er ikke ren magi og tryllekunst, selv om det nogen gange ser sådan ud, når Mikael Hoffmann viser, hvad der skal til, for at gøre partneren glad og tilfreds, hvilket betyder mere lykke og kærlighed i parforholdet. Det gælder såvel nye parforhold, som det gælder mennesker, der har levet sammen i rigtigt mange år.

Mikael Hoffmann har været selvstændig coach og psykoterapeut i mere end 20 år. Med sin brede baggrund har han stor erfaring og har specialiseret sig i parterapi. Han har allerede skrevet og udgivet tre bøger om parforhold og en fjerde udkommer snart.

Tid: Mandag den 18/4-2016 klokken 19.00 til 21.00
Sted: Tårnværelset Vanløse Kulturstation
Pris: 100 kroner, som betales ved indgangen
Tilmelding nødvendig på 21 79 18 50 eller post@MikaelHoffmann.dk da der er begrænsede pladser.

.

 

Written by Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann