Cirkusdynastiet

Jeg har lige været i biografen og se en betagende god film. Om cirkus. Og parforhold.

Det er rigtige mennesker i et virkeligt eventyr, der udfolder sig i filmen – lige indtil det unge fantastiske par har et skænderi. Så knækker filmen og alting er tabt. Det handler om stolthed og sårede følelser. Da de to holder op med at være kærester, må den ene familie forlade dynastiet Cirkus Arena. Denne families levebrød og drømme gennem 21 år forsvinder med ét slag.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad slutningen på filmen og historien mon havde været, hvis det unge par havde valgt at gå i parterapi for at lære at løse deres problemer.

Se www.kino.dk/film/c/ci/cirkusdynastiet samt omtale af filmen på
www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Film/Filmanmeldelser/Per_Juul_Carlsen/4/2014/11/19/112017.htm


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann