Når du dine mål i livet?

Er der noget, du gerne vil?

Har du og din partner nogle fællesmål sammen?

Hvor vigtigt er det for dig at få, hvad du gerne vil have?

I denne artikel bruger jeg du-formen, selv om det gælder jer begge to i parforholdet. Med artiklen har jeg med den måde, jeg skriver på, forsøgt at målrette budskabet til jer begge to.

Hvad er et mål?

Her er syv kriterier:
1. Et mål er en drøm med en deadline.
2. Et mål er noget, du har forpligtet dig til at opfylde.
3. Et mål er en drøm, du er villig til at arbejde dig hen imod.
4. Et mål er specifikt. Det har en helt klar hensigt.
5. Et mål er målbart. Du vil vide, når du og I har opnået det.
6. Et mål er det værd – for jer.
7. Et mål er personligt. Det er dit og jeres. Ikke nogen andres.

Jeg tror helt bestemt, at du kan opnå hvad som helst du ønsker. Bemærk, at jeg ikke sagde ALT, hvad du ønsker. Jeg sagde HVAD SOM HELST. Hvis nogen allerede har gjort det før dig, kan du også gøre det. Hvis det aldrig har været gjort før, så kan du måske være den første.

Intet er umuligt! Dermed ikke sagt, at det er let.  Der skal gøres en indsats.

10 sikre tegn på, at din partner manipulerer dig i parforholdet.
Klik her, for at læse, hvordan du undgår manipulationerne.

Din drømmeliste

For at opnå et mål, er det en god idé at skrive ned, helt præcist hvad du gerne vil have. Start med at lave en liste, enten for dig selv, eller sammen med din partner/kæreste/ægtefælle. Listen skal indeholde alle dine (og jeres) drømme.

Spørg dig selv:

  • Hvad ville jeg ønske mig i livet, hvis jeg havde ubegrænset tid, talenter og penge?
  • Hvad ønsker jeg at blive, gøre, opleve, besidde eller erfare?
  • Kan jeg få det gennem at lære, skabe, forbedre eller eliminere?

Disse tre spørgsmål er essentielle.

Derefter er det vigtigt, at du gør dig klart, hvor du er henne i øjeblikket. Hvis du har brug for hjælp til at komme til Odense, og du ringer til mig fra din mobiltelefon, så er det nødvendigt for mig at vide, hvor du er henne lige nu. Derfor er det også en god idé omhyggeligt at definere for dig selv, hvad din status er, både parforholdsmæssigt, økonomisk, karriere- og helbredsmæssigt, socialt, mentalt, uddannelses- og familiemæssigt, spirituelt og etisk.  Altså inden for alle områder.

Det er vigtigt at du sorterer og filtrerer de forskellige dele af din drømmeliste. Du skal fokusere på de ting, som virkelig inspirerer dig til at yde det største og bedste.

Kun DU kan bestemme, om dit mål er værd at arbejde for. Din overbevisning, dit ønske og din beslutsomhed vil få det til at virke. Men det skal være stort og vigtigt nok til, at du vil gøre dit bedste og yderste for at nå det.

Når du har lavet drømmelisten, og der er kommet rigtigt mange punkter på den, skal du vælge 12 drømme, som matcher de syv kriterier, som nævnt ovenfor. Eventuelt må du arbejde med formuleringen af dem, så de passer på kriterierne.

Skriv de 12 mål ned, enten i din dagbog eller på et stykke papir. Husk at skrive målene i nutid: “Jeg har nu… / jeg er nu…”

Fra denne liste på 12 drømmepunkter, skal den indsnævres til de tre allervigtigste. Målene, du vil bruge flest ressourcer på at opnå. Du skal konkretisere, hvad du vil. Dine drømme kan nemlig blive dine mål.

Denne proces er ikke noget, du gør på 15-20 minutter. Det kræver koncentration og fokuseret opmærksomhed.

Det er ekstremt vigtigt, at dine mål bliver skrevet ned. Mundtlige aftaler er lovmæssige og bindende, men problemet er, at de senere kan fortolkes forskelligt og frit.

Alle vigtige aftaler bliver nedfældet i dokumenter, så vi er sikre på, at de er klare, og at intet glemmes. Og hvad kunne egentlig være mere vigtigt end vores drømme og mål?

Hæng dem op et sted, hvor I ofte ser dem. Det vil minde jer om, hvad det er, I gerne vil – både hver for sig og sammen. På den måde er sandsynligheden for, at I når jeres mål, størst.

Held og lykke.

PS. Hvis du og I har brug for hjælp til at definere og nå målene i livet og parforholdet, så ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at få en gratis uforpligtende samtale.


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.