Sjov teater eller et godt parforhold

Hvad skal du som mand passe på, hvis du dater en kvinde?

Hvis du bare vil have det sjovt uden at det skal være mere alvorligt i dit liv, kan du egentlig gøre, hvad du vil, uden at det behøver at få nogen alvorlige konsekvenser. Det vil bare være læring på din vej.

Men hvis du ønsker at finde dit livs partner, er der nogle signaler, du skal holde øje med. Du skal være opmærksom på at undgå kvinder, der har en adfærd som angivet herunder.

Advarselslamper i parforholdet1. Hun er en selvudnævnt “DramaQueen.” Det kan give masser af skænderier i parforholdet. I begyndelsen virker det tiltrækkende, men senere får du mange problemer.

2. Du kan ikke holde nogle af ​​hendes venner ud. De venner, hun har valgt, siger meget om hende, og den måde hun er på.

3. Hun siger, at ALLE hendes eks'er er forfærdelige. Det fortæller mere om hende, end det siger noget om de mænd, hun har været sammen med før dig.

4. Hun stoler ikke på sin chef, sine venner, sin familie. Selv om hun siger, at du er den eneste, hun kan stole på, så vil det sig med stor sandsynlighed ændre sig.

5. Hun behandler tjenere, dørmænd og andre som skidt. Det fortæller en hel del om hendes karakter. Hun har et stort problem med sig selv – og vil senere få det med dig.

6. Hun forventer at blive behandlet som en prinsesse. Dette tyder på, at hun ikke er interesseret i et parforhold i øjenhøjde med accept og respekt i parforholdet.

7. Hun vil hele tiden diskussioner alting. Der er ikke noget galt med konflikter i et forhold. Det er helt normalt og faktisk til tider sundt. Men hvis det foregår hele tiden, vil det slide dig og jer op.

skønne kvinder8. Hun bliver vred, når du vil tilbringer for meget tid med dine venner. Det er vigtigt at I har hver jeres liv ved siden af parforholdet. Ellers slider I hinanden op.

9. Hun undskylder aldrig eller tager ansvar for sine egne fejltagelser. Men hun er måske ret nidkær, når det gælder dine fejltagelser. Pas på. Det tyder på lavt selvværd, hvilket vil give dig store problemer senere.

10. Hun har et dårligt forhold til sin familie. Også her er det tegn på, at hun ikke har fået arbejdet ordentligt med sig selv og sine holdninger, inden hun kaster sig ud i et nyt forhold med et andet menneske. Vi lærer jo langt det meste af de mennesker, vi først var mest sammen med.

11. Hun er ikke rummelig eller fleksibel.Survival of the fittest” betyder ikke, at den stærkeste overlever, men derimod at den, der er i stand til at tilpasse sig, overlever.

12. I har ikke fælles kerneværdier eller mål i livet. Forelskelse i begyndelsen af parforholdet er bestemt ikke nok til at få parforholdet til at blive godt og holde i mange år.

Faktisk er det sidste punkt det vigtigste. Men de andre punkter vil give dig et fingerpeg om, hvilken retning dit kommende parforhold vil tage, og hvilke problemer, du og I vil komme til at møde, når forelskelsen efter en rum tid ebber ud.

.

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

 

Skrevet af Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann er fra 1959. Siden 1994 har han drevet selvstændig virksomhed som par-coach, psykoterapeut, rådgiver, foredragsholder og mentor-coach. - Uddannet og certificeret psykoterapeut, samt Havening chok-traume-terapeut. - Mikael coacher og arrangerer workshops, kurser og foredrag i hele landet. - Læs mere om ham på www.parforhold-parterapi.dk/om-mikael-hoffmann