✷ Kærlighed og forelskelse

Forelskelsen kommer helt af sig selv i begyndelsen af parforholdet. Men når forelskelsesfasen er fordi, skulle den gerne blive afløst af kærlighed. Mange blander disse to begreber sammen, men de er faktisk vidt forskellige.

Ægte kærlighed er nemlig at VÆLGE at give sin partner det, som partneren gerne vil have. Når begge gør dette, mærker de kærligheden.

 

Partner for livet

* Lær at forstå din partner *

Jeg har skrevet og udgivet bestselleren “Partner for livet“, som i kapitel 3.22 beskriver, hvad kærlighed er, og hvordan den adskiller sig markant fra forelskelsen. Når man GIVER kærlighed, FÅR man kærlighed. Men måske er det, som man selv opfatter som kærlighed helt anderledes, end det, partneren betragter som kærlighed.


Klik her for at se nogle af mine forskellige konkrete kommunikationsværktøjer til at håndtere hverdags-situationer - med alt lige fra forventningsafstemning til konfliktnedtrapning.

Lad ikke uenigheder og forskelle mellem jer ødelægge parforholdet.

Lær konkrete værktøjer til at kommunikere, så du forstår din partner, og din partner forstår dig. Det giver både livet og parforholdet mening.


Parterapeut Mikael Hoffmann

Parterapeut Mikael Hoffmann

60 år, 25 år som selvstændig parterapeut og coach, med flere end 400 klient-par og 10.000 klient-timer bag mig.


Gratis trin-for-trin guide

Jeg har samlet et uddrag “Partner for livet“, som jeg gerne vil forære dig. Det indeholder de 10 vigtigste kapitler fra bogen.

I kapitel 8 side 52 beskriver jeg problemer med sammenblandingen af begreberne forelskelse og kærlighed. Jeg har et konkret løsningsforslag til, hvordan I genopliver og genoplever kærligheden.

Partner for livet

Skriv dit navn og din email på formularen herunder. Så sender jeg dig et uddrag fra bogen, helt gratis.

Du vil med det samme i dit mailprogram modtage en bekræftelses-mail, hvor jeg vil bede dig bekræfte, at du er dig.

Umiddelbart derefter sender jeg dig uddraget, så du med det samme kan se, hvad der kan gøres for at forbedre jeres parforhold.

Du kan trygt give mig dit navn og din email-adresse. Jeg kunne aldrig drømme om at spamme dig. Imidlertid vil jeg en gang imellem sende dig relevant information om udfordringer i parforholdet og effektive løsningsmodeller.

Du kan til hver en tid afbestille mine emails.

Men i første omgang vil du modtage uddraget med de 10 kapitler af min succesbog “Partner for livet” helt gratis.

God fornøjelse med læsningen.

Mikael Hoffmann, telefon 21 79 18 50
Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)