Spring til indhold

Foredrag om parforhold

Har du brug for nogle tips og gode råd til dit parforhold?

I begyndelsen af et parforhold vokser kærligheden. Hvorfor holder den så op med det? Hvorfor bliver den i mange parforhold mindre – eller stopper helt? Hvad skal der helt konkret til, for at få den til at vokse igen?

”Kunne du tænke dig at blive set, hørt og forstået af din partner – og selv føle, at du forstår din partner!” ♥

Lær helt konkrete redskaber, metoder og strategier til kommunikationen mellem jer – så I bliver i stand til at FORSTÅ hinanden.

Man behøver ikke at være spor enige, for at parforholdet er godt og trygt.

Manglende viden og misforståelser om de forskellige indstillinger og opfattelser hos partneren er erfaringsmæssigt årsag til langt de fleste problemer i parforhold.


Mikael HoffmannLær at kommunikere med hinanden på en mere hensigtsmæssig måde. Det er vidunderligt at kunne forstå, og at kunne føle sig forstået, af sin partner.


Foruden teoretisk grundviden om, hvad det vil sige at være i parforhold med et andet menneske – og få det til at fungere godt – vil I også lære at bruge nogle konkrete værktøjer, som I kan bruge direkte derhjemme.

Hvad ville det være værd for dig at kunne håndtere frustrationer og vrede – både dine egne og din partners – når en af jer bliver rasende.
Det drejer sig om faste trygge aftalte rammer, der skal kendes, etableres og øves, så man kan bruge dem, når tingene er ved at køre helt af sporet.

Jeg vil også fortælle om en effektiv metode til at kunne trække sig tilbage og få fred og ro – samtidig med at partneren slapper af og føler sig tryg og glad.

 

Fra tidligere foredrag: Deltageres vurdering:

“Overraskende klart og tydeligt. Direkte og ærligt. Let og svært.”
Tasja

“Det er godt med nogle praktiske, håndgribelige værktøjer, som kan anvendes direkte i dagligdagen med det samme.”
Maj

“Hands-on parforholds-smed til enkelte metoder. Et snap-shot.”
Anonym

“Jeg har fået nogle nyttige værktøjer, samt fået en god forståelse for uhensigtsmæssige dynamikker i parforholdet.”
Niels Christian

“En ny formulering på kendte udfordringer.”
Anonym

“På den meget begrænsede tid synes jeg at du formår at indgyde håb for parforholdet. Der er faktisk metoder og teknikker man kan afprøve for at ændre på uheldige mønstre og det gør mig nysgerrig efter at prøve mere.”
Anonym

“Som værende meget hverdagsrelevant i forhold til værktøjer til at imødekomme forholds-udfordringer og konflikter.”
Søren

“Min anbefaling vil gå på at hvis noget ikke er som det skal være, kan det være en god idé at få set på det på en anden måde. Hvis det stadigvæk ikke virker skal det helt sikkert gøres anderledes.”
Anonym

“At det giver mening at få en forståelse for simpel kommunikation, og simple redskaber til at forstå sin partner og sig selv.”
Annette L

 

I pauserne vil I, hvis I har lyst, få lejlighed til at øve nogle af de værktøjer, jeg fortæller om. Jeg vil omhyggeligt instruere jer i, hvad I skal gøre.

Klik her - for at læse min nye artikel om hvordan I får bedre sex i parforholdet.

Dato og sted
Der er ikke programsat nogen foredrag. Hvis du gerne vil invitere mig til at holde foredrag, bedes du venligst ringe til mig på telefon 21 79 18 50

En af grundene til at nogle mennesker ikke ønsker forandring, er fordi de primært fokuserer på dét, de måske bliver nødt til at opgive, i stedet for at sætte fokus på alt dét, de kan opnå af positive forbedringer og et lettere liv.

Mange par oplever udfordringer i deres parforhold.
Alt for mange par! Alt for store udfordringer! Alt for mange brud!

Hvis man ikke ved, hvordan man skal løse problemerne, kan det i værste fald ende med skilsmisse og opbrud af familien, eller lige så nedslående at man forbliver i et ulykkeligt parforhold i mange år – måske resten af sit liv!


Foredragsholderen

Parterapeut Mikael HoffmannMikael Hoffmann er 60 år. De seneste 25 år har han drevet selvstændig virksomhed som parterapeut, foredragsholder rådgiver og mentor-coach. Læs mere om Mikael ved at klikke her.

Mikael har et åbent sind og en god portion humor. Hans tilgang til terapien er lys og let med glæde og latter.

Telefon 21 79 18 50

Læs her om hvordan du i kun 7 lette trin kan forbedre dit parforhold.

1 tanke om “Foredrag om parforhold”

  1. Camilla Hansen

    Du gør det flot, Michael. Jeg får lyst til at komme til et foredrag mere, bare for at få det repeteret. Der var virkelig mange ahaoplevelser den aften.

Der er lukket for kommentarer.