Betalingsbetingelser

Vilkår og betalingsbetingelser

for samarbejdet med Mikael Hoffmann

Betaling

Mine betalingsbetingelser er bankoverførsel forud inden sessionen. Det er det letteste for mig at holde styr på rent regnskabsmæssigt, og det betyder samtidig, at vi ikke behøver at sidde og bruge tid på byttepenge og kvitteringer i terapitiden. Nogle klienter fortæller mig også, at de foretrækker ikke at sidde og afregne lige efter en terapitime, men hellere vil afslutte timen med de positive ting, de har fået ud af sessionen.

Jeg slipper også for at bruge tid på kontorarbejde og regnskaber, og kan i stedet bruge tiden på at koncentrere mig om at hjælpe mine klienter.

Oprindeligt var det et rod for mig at holde styr på, hvem der havde betalt, og hvem der ikke havde. Det er meget lettere for mig nu, hvor alle betaler forud til min bankkonto.

Endvidere slipper jeg for at skulle gå i banken med kontanter. Jeg sparer både tiden og gebyret.

Venligst betal fakturaen senest to arbejdsdage inden den pågældende session.

Husk i emnelinjen på indbetalingen til banken at skrive fakturanummeret først og derefter dit fornavn. Det vil lette min regnskabsføring betydeligt. (“1234 dit-fornavn”)

Tre-måneders forløb

Se www.parforhold-parterapi.dk/parterapi

Det er min mangeårige erfaring, at et samlet forløb med en overordnet strategi giver de bedste resultater i forhold til forbedring af parforholdet.

Når vi aftaler et forløb, og ikke kun sessioner enkeltvis fra gang til gang, har jeg opdaget, at klienternes commitment er betydeligt større, hvilket er særdeles afgørende for et givtigt og succesfuldt resultat.

Der er i pakke-løsningen inkluderet to individuelle sessioner til hver af jer på 60 minutter. Det er hverken konventionel psykoterapi eller parterapi, men derimod special-designet til at understøtte og forstærke parterapien. Det vil være en time med fuld fokus på dig og dine specielle udfordringer, hvilket vil gøre det lettere for jer hver især at se og bearbejde de mønstre, I ønsker at justere på.

Der er endvidere et økonomisk incitament forbundet med Pakken/Forløbet. I får en rabat i forhold til individuelle timer, og der er ingen økonomisk forskel på, om det foregår i dagtimerne eller om aftenen eller i weekenderne.

De fysiske sessioner i København på 1½ time kan I selv booke på booking-systemet www.parforhold-parterapi.dk/booking, mens den individuelle session og online-sessioner skal bookes ”manuelt” over telefonen.

Afbud

Hvis du får brug for at melde afbud, så gør det venligst hurtigst muligt, og senest to arbejdsdage før, enten pr. telefon, mail eller SMS. Ved senere afbud betales normalt honorar for sessionen, fordi jeg ikke kan nå at genbesætte tiden med en anden klient.

Hvis du ikke får en kvittering/svar fra mig på dit afbud, har jeg ikke modtaget det. Venligst prøv igen, eller brug en anden metode.

Hvis I beslutter jer for at afbryde Forløbet, betaler I kun for de timer, I har forbrugt og får resten af pengene tilbage. Dog skal I lige være opmærksomme på, at det så er de specifikke timer, I betaler for, dvs at efter klokken 18 og i weekenden er der 50% tillæg på timeprisen, samt at der i tilfælde af afbrydelse af Forløbet også vil være et administrationsgebyr på 1.500 kroner.

Forløbet skal helst afvikles inden for tre måneder, for at I kan få det største udbytte af min hjælp. Imidlertid er der intet i vejen for, at vi afholder de sidste af sessionerne efter de tre måneder, hvis der er specielle grunde til dette. Jeg er meget fleksibel på dette punkt.

Indtil tre måneder efter, at vi er startet på Pakken, kan I vælge at afbryde Forløbet og få de penge tilbage, I ikke har forbrugt. Men efter de tre måneder er der ingen tilbagebetaling. Dog kan I som sagt stadig bruge de resterende timer i Forløbet og strække det så længe, der er behov for det.

Læs mere om mine priser ved at klikke her.

Et gennemtestet system

Grunden til, at jeg har så restriktiv en betalingspolitik, er fordi jeg har opdaget, at det har en fantastisk positiv effekt på motivationen til at ville den nødvendige forbedring af parforholdet. Når man i forvejen har betalt en masse penge for noget bestemt (fx en ferie, en bil eller lignende), vil man også have mest muligt ud af det.

Og det er nok heller ikke helt tilfældigt, at jeg har så stor succes med dét, jeg laver. Erfaringsmæssigt er min succes-rate omkring 80%, hvilket vil sige, at langt de fleste af mine klienter genfinder kærligheden og det gode parforhold, som vil vare ved resten af deres liv.

Og det er jo ikke så ringe endda…..

Mikael Hoffmann
Mikael Hoffmann
Par-coach og psykoterapeut
Telefon 21 79 18 50


Psst… Gør som flere end 1.600 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Har du brug for gode råd og hjælp til dit parforhold, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)