Sådan får du et bedre parforhold inden jul

Døjer I med dårlig kommunikation og manglende forståelse?

Ville det ikke være rart at kunne gå julen i møde med ro og samhørighed i parforholdet? Ikke mindst for børnenes skyld!

Jeg har et tilbud til dig, som kan være svært at afslå. Jeg vil forære dig noget, der vil gøre jer i stand til at få løst jeres problemer med knas i parforholdet.
Partner for livet

* Lær at forstå din partner *

Jeg har nemlig skrevet og udgivet bestselleren “Partner for livet”, som omhyggeligt beskriver, hvad der skal til, for at I kan komme til at forstå hinanden meget bedre.

Selvfølgelig kan problemerne løses – og det behøver ikke at være svært.

Man skal blot vide, hvordan det skal gøres.

Lad ikke uenigheder og forskelle mellem jer ødelægge parforholdet.

Lær konkrete værktøjer til at kommunikere, så du forstår din partner, og din partner forstår dig. Det giver både livet og parforholdet mening.


Parterapeut Mikael Hoffmann

Parterapeut Mikael Hoffmann

61 år, 26 år som selvstændig parterapeut og coach, med flere end 400 klient-par og 10.000 klient-timer bag mig.


Gratis trin-for-trin guide

Jeg har samlet et uddrag af bogen “Partner for livet“, som jeg gerne vil forære dig. Det indeholder de 10 vigtigste kapitler.
Partner for livet

Skriv dit navn og din email på formularen herunder. Så sender jeg dig et uddrag fra bogen, uden omkostninger for dig. I uddraget beskriver jeg, hvordan I kan genfinde tilliden til hinanden i parforholdet.

Du vil med det samme i dit mailprogram modtage en bekræftelses-mail, hvor jeg vil bede dig bekræfte, at du er dig.

Umiddelbart derefter sender jeg dig uddraget af “Partner for livet“, så du med det samme kan se, hvad der kan gøres for at forbedre jeres parforhold.


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Du kan trygt give mig dit navn og din email-adresse. Jeg kunne aldrig drømme om at spamme dig. Imidlertid vil jeg en gang imellem sende dig relevant information om udfordringer i parforholdet og effektive løsningsmodeller.

Du kan til hver en tid afbestille mine emails.

Men i første omgang vil du modtage uddraget med de 10 kapitler af min succesbog “Partner for livet” uden udgift for dig.

God fornøjelse med læsningen.

Mikael Hoffmann

Mikael Hoffmann, telefon 21 79 18 50

.

Har I brug for hjælp i jeres parforhold til at få det bedre med hinanden, så klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50)