Parforhold parterapi

Kvinder og mænds skjulte signaler

skjult
Hvordan aflæser man det modsatte køns kropssignaler?

Kunne du tænke dig at have en tryllestav, der ville hjælpe dig med at forstå, hvem der er tiltrukket af dig, og måske også gøre dig mere attraktiv for det modsatte køn?

Kropssignalerne er ikke magi, men ren videnskab. Jeg vil i denne artikel beskrive, hvordan mænd og kvinder kan lære at mestre flirtens kunst. Dette gælder både for singler, der er på jagt efter den eneste ene eller et godt knald, såvel som det gælder for par, der ønsker at komme tættere på hinanden og genfinde gnisten.

Kender du mandens og kvindens største hemmelighed? At manden vil have en glad kvinde, og kvinden hellere vil høre dårligt nyt end intet nyt?
Læs mere på
www.parforhold-parterapi.dk/hemmeligheder

Se flere videoer om kvinder, mænd og parforhold på www.parforholds-lodsen.dk

Er du på facebook? Så chek lige denne gruppe ud: www.facebook.com/groups/1700669723328266

Kvinders signaler til mændene

Når kvinder slår med håret:

Hvis du er en mand, der taler med en kvinde, og hun kaster med håret, betyder det, at hun er interesseret i dig. Selv kvinder med kort hår gør det. Det er kvindens måde at vise dig, at hun bekymrer sig om, hvordan hun ser ud, og at hun ønsker at imponere dig.

Når kvinder har fat i en rund genstand:

Hvis en kvinde roder med en fallisk-formet genstand, såsom et vinglas eller en ørering, samtidig med at hun sender dig øjekast, finder hun dig tiltrækkende.

Når kvinder ubevidst rører sig selv:

dreamstimemedium_31527562Hold øje med om kvinden langsomt stryger sin nakke, hals eller lår. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du også komme til at røre hende på samme måde.

Når kvinder peger med knæene:

Når du ser en kvinde siddende med det ene ben trukken op under sig, er der en god chancer for at knæet peger mod den person, hun finder mest interessant.

Når kvinder viser deres ansigt:

En kvinde, der vil tiltrække og fastholde din opmærksomhed, kan læne albuerne på bordet og lægge den ene hånd oven på den anden. Derefter placere hun hagen på sine hænder med ansigtet vendt direkte mod dig, samtidig med at hun læner sig over mod dig. Det er en yderst feminin og intim gestus. Det viser dig, at du har hendes fulde opmærksomhed, og er åben for smiger, flirt m.m.

Hvis kvinden langsomt krydser det ene ben over det andet, men hun kigger på dig, er hun mere interesseret i dig, end hvis hendes ben ikke bevæger sig overhovedet.

Hvis hun sætter sin håndtaske på den side, der vender hen mod dig, er hun interesseret. Hvis hun derimod holder godt fast i den, så pas på!

Læs her hvad der gør en kvinde tiltrækkende og sexet og hvad mænd tænder på www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/en-tiltraekkende-sexet-kvinde

Klik herunder for at se udsendelsen i TV2 om bogen om parforhold og kropssignaler:
tv2partner

www.tv2lorry.dk/artikel/255415

Se anmeldelse af bogen på: www.bogsyn.dk/index.php/litteratur/1107-partner-for-livet.html

Mænds signaler til kvinderne

Manden skal primært ”svare” på kvindens flirteri. Derfor har han ikke de samme tydelige kropssignaler, som skal vise hans interesse for kvinden.

Der er alligevel nogle tommelfingerregler (bogstaveligt talt):

Når mænd har fremadpegende tommelfingre:

Tommelfingerens betydning i mange håndbevægelser repræsenterer karakterstyrke og ego. Hvis en mand har hænderne i lommerne med tommelfingeren udenpå, er han muligvis tiltrukket af dig som kvinde, og derfor gerne vil gøre indtryk på dig.

Når mænd sidder med skrævende ben:

dreamstimemaximum_30697099De fleste kvinder kender mænd, der sidder med benene spredt foran sig og viser skridtet frem. Det er en af mandens måder at vise sin maskulinitet på. Hans fødder er solidt plantet på jorden, med benene fra hinanden, og det fortæller dig, at han ikke går nogen steder.

Når mandens fingre peger på, hvad han vil have dig til at lægge mærke til:

Når en mand stikker sine tommelfingre ned i bæltet eller i lommerne, gør han det for at indikerer en seksuelt aggressiv holdning. Denne gestus viser dig, at han er klar til handling.

Når mænd gør noget ud af sig selv:

For at gøre sig mere attraktive, vil mænd ubevidst arrangere deres tøj. De vil rette på slipset, børste usynligt støv væk fra skuldrene og rette på bukserne. De ønsker at vise den bedste side af sig selv, og kroppen reagerer i overensstemmelse hermed.

Når mænd puster sig op:

En mand kan sætte sine hænder på sine hofter for at fylde så meget som muligt. På den måde bliver han mere synlig. Han kan endda finde på at begynde at rokke frem og tilbage på fodsålerne, som om han har sex med dig i stående stilling.

Når en mand er iført tætsiddende bukser, eller har et dinglende bundt nøgler hængende i bæltet foran sig, er det en måde at vise maskuliniteten på. Det er det samme, som når en kvinde går med lange støvler i lårkort og med push-up bh.

Hvordan får kvinder mere lyst til sex? Læs www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/hvordan-far-kvinder-mere-lyst-til-sex

Negative signaler

For begge køns vedkommende gengæld gælder det, at dinglende fødder, hånden for munden, overdreven blinkeri og gniden øjne er tegn på kedsomhed.
.

.

Hvad tænder kvinder på? Hvordan bliver du den helt rigtige mand for hende? Læs www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/hvad-taender-kvinder-pa

Konklusion

dreamstimesmall_34774432Det vigtigste er imidlertid, at du hviler i dig selv og har det rart. Det vil tiltrække og fastholde den mand/kvinde, du er interesseret i. Men selvfølgelig er det altid lettest, hvis man kan tyde de signaler, der er. Det gælder både i trafikken, på arbejdspladsen og selvfølgelig også blandt kønnene.

 

Ville det mon være en god idé at lave et service-tjek af sit parforhold – på samme måde som man holder sin bil vedlige? Læs www.parforhold-parterapi.dk/_parforhold/parterapi/service-tjek-dit-parforhold

Som terapeut kan jeg ikke løse dine problemer. Til gengæld kan jeg hjælpe dig til at du selv vil være i stand til at løse dine egne problemer.

mikael-telefonJeg vil gerne tilbyde dig en gratis afklarende samtale over telefonen, hvor jeg vil hjælpe dig med både at få klarhed over, hvilket liv og parforhold du ønsker dig, samt at identificere det vigtigste, som stopper dig og forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil have. Disse to opklarende punkter vil belyse de nødvendige skridt, du har brug for at tage, for at nå dine mål. Ring til mig på telefon 21 79 18 50 for at aftale en tid med mig til den gratis afklarende samtale.

 

Læs mere om de skjulte signaler på
www.facebook.com/MegetBedreParforhold

.


Læs flere artikler om mænds og kvinders skjulte signaler på www.parforhold-parterapi.dk/brevkassen

.

Bøger om parforhold
7 vaner Frihed med bedre parforhold Partner for livet
Følg på de sociale medier
Videoer
Klik her for at se en række videoer med eksempler på parterapi
Gratis uddrag
fra en af mine bøger


Gratis bog, checklister, tips og nyheder.

New Graphic